Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα μια καινουρια μπαταρια (οχι γνησια) για το acer laptop που εχω γιατι η δικη του που ειχε τα εφτυσε και λογικο ειναι.

Το θεμα ειναι οτι δεν την αναγνωριζει καθολου το λαπτοπ και δεν την φορτιζει, ακομη και σβηστο.

Το λαπτοπ μου ειχε τα vista και του περασα περυσι τα win7. Λετε να φταιει αυτο; Εκανα και αναβαθμιση το BIOS αλλα τιποτα.

Εαν οντως φταινε τα windows οκ τοτε να παρω backup οτι εχω στο δισκο και να τα ξανα περασω. Αλλα αν οχι μην μπω σε αυτη τη διαδικασια τζαμπα. Τι μπορει να φταιει ξερει κανεις..;

Δημοσ.

Η μπαταρία δεν είναι συμβατή με την αυθεντική (δεν εχει τα ίδια χαρακτηριστικά) ή είναι προβληματική. Επικοινώνησε με τον πωλητη και ζήτα αλλαγή ή τα χρήματα σου.

Το operating system δεν εχει σημασία.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αγορασα μια καινουρια μπαταρια (οχι γνησια) για το acer laptop που εχω γιατι η δικη του που ειχε τα εφτυσε και λογικο ειναι.

Το θεμα ειναι οτι δεν την αναγνωριζει καθολου το λαπτοπ και δεν την φορτιζει, ακομη και σβηστο.

Το λαπτοπ μου ειχε τα vista και του περασα περυσι τα win7. Λετε να φταιει αυτο; Εκανα και αναβαθμιση το BIOS αλλα τιποτα.

Εαν οντως φταινε τα windows οκ τοτε να παρω backup οτι εχω στο δισκο και να τα ξανα περασω. Αλλα αν οχι μην μπω σε αυτη τη διαδικασια τζαμπα. Τι μπορει να φταιει ξερει κανεις..

παιδιά καλησπέρα

ακριβώς το ίδιο πρόβλημα νατιμετωπίζω και εγώ με ένα sony vaio laptop ππου έχω. Είχα vista και μόλις του πέρασα τα  win7 , δεν μου αναγωνρίζει την μπαταρία του, βγάζοντας μύνημα ¨Δεν εντοπίστηκε μπαταρία" .Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Εαν οντως φταινε τα windows οκ τοτε να παρω backup οτι εχω στο δισκο και να τα ξανα περασω. Αλλα αν οχι μην μπω σε αυτη τη διαδικασια τζαμπα. Τι μπορει να φταιει ξερει κανεις..;

παιδιά καλησπέρα

ακριβώς το ίδιο πρόβλημα νατιμετωπίζω και εγώ με ένα sony vaio laptop ππου έχω. Είχα vista και μόλις του πέρασα τα  win7 , δεν μου αναγωνρίζει την μπαταρία του, βγάζοντας μύνημα ¨Δεν εντοπίστηκε μπαταρία" .Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

ευχαριστώ

Δεν μας βοηθάτε όμως έτσι να καταλάβουμε.Πείτε μας αναλυτικά,από που την αγοράσατε,μάρκα ιμιτασιον μπαταριας κ.τ.λ.Εαν ειναι κινεζικες απο  ebay αναμενόμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...