hKardiadnexOria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχω πάρει το μάθημα ακόμα αλλά απ' όσο έχω ακούσει μπορείς απλά να τα σχεδιάσεις με ειδικά προγράμματα χωρίς προγραμματισμό. Μπορεί να κάνω και λάθος. ναι, κατέβασε το xilinx.
sk8harddiefast Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Σε 1,5 μηνα που τελειωνω στρατο θα μπω να κατεβασω τα βιβλια και να σας πω τι δεν καταλαβαινω .Ευχαριστω πολυ
pagratios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχω πάρει το μάθημα ακόμα αλλά απ' όσο έχω ακούσει μπορείς απλά να τα σχεδιάσεις με ειδικά προγράμματα χωρίς προγραμματισμό. Μπορεί να κάνω και λάθος. Επειδή έχω ασχοληθεί λόγο σχολής γίνεται να σχεδιάσεις χωρίς προγραμματισμό αλλά είναι αρκετά δύσκολο για πολύπλοκα προγράμματα. Εκεί που γράφεις 5 γραμμές με τον σχεδιασμό θες χρόνο
thanasis00 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 και εγώ πιστεύω ότι μια αρχή θα ήταν με arduino, καθώς είναι πολύ απλουστευμένο και μπορείς εύκολα να δεις κάποιο αποτέλεσμα. Έχει και πολλές εφαρμογές επίσης. Αλλιώς κοίτα να βρεις κάποιον PIC για να μπορείς να γράψεις microC. Πάντως να ξέρεις, ότι καλό θα είναι να γνωρίζεις ASSEMBLY για ένα τέτοιο εγχείρημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.