hKardiadnexOria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα που μιλαμε, δινουν λεφτα? αμα ειναι να το λιωσω γιατι στο πρωτο εξαμηνο εξυνα τα παπαρια μου και εβγαλα 7.71 ΜΟ ΥΓ: το καλο ειναι οτι ολοι πανε με το σκεπτικο " παμε για να περασουμε καλα και στο τελος γαμ**ε να περασουμε τα μαθηματα...." ετσι δεν εχει και ΤΡΕΛΟ ανταγωνισμο...
xri_ni Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Φετος εγω στο δικο δεν ειδα ανακοινωση....αρα κατι παιζει.
hKardiadnexOria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 3ος ειπες 1400 μπλακ, 1ος αραγε? λες να ειναι χ3 :pp μπα@
black_widow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω απουδαζα Πανεπιστημιο Κρητης, και ειχε βγει περυσι ανακοινωση που ημουν τριτο ετος που ελεγε 2 που περνουν και 2 επιλαχοντες απο2ο- 3ο-4ο ετος.Απ'ότι καταλαβα πρεπει να μετραει το συνολο των περασμενων μαθηματων και οχι με τι βαθμο τα περνας,γιατι εγω μετα το πρωτο ετος που κανουμε οι περισσοτεροι τη dolce vita μας και αφησα κανα πενταρι για Σεπτεμβρη,μετα ομως τα περνουσα σχεδον ολα με τη πρωτη.Και ειχα παρεξενευτει που ημουν επιλαχουσα για υποτροφια γιατι δεν ειχα ΤΟΝ μεσο ορο ενω ηξερα αλλα παιδια που ειχαν πολυ καλες βαθμολογιες και δεν ηταν στη λιστα. Δηλαδή το παιδί που πήρε την υποτροφία στο τμήμα μου πήρε λεφτά γιατί κατάφερε να περάσει τόσα πολλά μαθήματα τελευταία στιγμή ( στις ανανεώσεις αφού είχαν βγει τα ονόματα , έκοψε μαθήματα για να τα ξαναδώσει , είχε συνεννοηθεί με τους καθηγητές ) ; Διαγωνισμός περασμένων μαθημάτων ;
Pantelwolf Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι βέβαια, εμάς ήταν 1000 για τον καθένα από τους 3 πρώτους και 200-250 εξτρα βραβειο για τον πρώτο, αλλά σου λέω, άπαξ. ούτε ενα δίμηνο δε βγάζεις.
xri_ni Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή το παιδί που πήρε την υποτροφία στο τμήμα μου πήρε λεφτά γιατί κατάφερε να περάσει τόσα πολλά μαθήματα τελευταία στιγμή ( στις ανανεώσεις αφού είχαν βγει τα ονόματα , έκοψε μαθήματα για να τα ξαναδώσει , είχε συνεννοηθεί με τους καθηγητές ) ; Διαγωνισμός περασμένων μαθημάτων ; Δεν ειναι σιγουρο αυτο που σου λεω,αλλα αυτο καταλαβα.Ενταξει και οτι εχει σχεδον ολα τα μαθηματα περασμενα ενα φοιτητης ειναι ενα δειγμα συνεπειας.Θυμαμαι οτι στου πρωτου ετους δεν εδωσαν σε κανενα γιατι ελεγαν οτι κανενας δε πληρουσε τις προυποθεσεις...μπομπουκια ηταν ολα τους.
black_widow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 3ος ειπες 1400 μπλακ, 1ος αραγε? λες να ειναι χ3 :pp μπα@ Εμάς η πρώτη τότε δε γράφτηκε ποτέ και κάτι παίχτηκε με τα χρήματα και πήραμε λίγα παραπάνω , νομίζω . Τι επί 3 ρε συ , ονειρεύεσαι. Γύρω στα 1000 και κάτι ψιλά είναι πάντα οι υποτροφίες και μετά από δύο χρόνια που λέει ο pantelwolf παίρνεις τα λεφτά. Κοινώς μη βασίζεσαι σε αυτά τα λεφτά. Για τη σειρά εισαγωγής λέω όταν μπαίνεις στο τμήμα , όχι τη βαθμολογία.
insomniaK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Για προπτυχιακά: 1. οι πρωτοετείς παίρνουν σύμφωνα με τη σειρά εισαγωγής. 2. Τα μεγαλύτερα έτη όποιος παιρνάει όλα τα μαθήματα που έχει δηλώσει το έτος του. Σε κάποια τμήματα, μόνο τα υποχρεωτικά, σε κάποια άλλα όλα. Ο βαθμός έχει σημασία μόνο αν υπάρχουν πάνω απο 2 ή 3 που δε χρωστάνε. Επομένως αν χρωστάτε έστω κι ένα, δεν παίρνετε τίποτα.- Μεταπτυχιακά: είναι με εξετάσεις. Δίνεις 3 μαθήματα, ο αριθμός των υποτροφιών είναι γνωστός απο πριν, όποιος συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και νομίζω πάνω από μία ελάχιστη, λαμβάνει υποτροφία. Αυτά.
andreapaog328 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 σε μας δίνουνε (δίνανε βασικά, γιατι φετος δεν ειδα τίποτα) σε όποιον περάσει πρώτος και στους 2 κάθε έτους που εχουνε περάσει όλα τα μαθήματα, και έχουνε τον ψηλότερο μο.παίζει μεγαλύτερο ρόλο το οικογενειακο και προσωπικο εισόδημα απο τους βαθμους. είναι περίπου 1400 και φτάνουνε μετά απο 8-9 μήνες.
black_widow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Για προπτυχιακά: 1. οι πρωτοετείς παίρνουν σύμφωνα με τη σειρά εισαγωγής. 2. Τα μεγαλύτερα έτη όποιος παιρνάει όλα τα μαθήματα που έχει δηλώσει το έτος του. Σε κάποια τμήματα, μόνο τα υποχρεωτικά, σε κάποια άλλα όλα. Ο βαθμός έχει σημασία μόνο αν υπάρχουν πάνω απο 2 ή 3 που δε χρωστάνε. Επομένως αν χρωστάτε έστω κι ένα, δεν παίρνετε τίποτα.- Μεταπτυχιακά: είναι με εξετάσεις. Δίνεις 3 μαθήματα, ο αριθμός των υποτροφιών είναι γνωστός απο πριν, όποιος συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και νομίζω πάνω από μία ελάχιστη, λαμβάνει υποτροφία. Αυτά. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Τώρα κατάλαβα γιατί δεν πήρα ποτέ. Πέρναγα 4-5 μαθήματα το εξάμηνο , μετά πήγαινα στο επόμενο εξάμηνο πέρναγα τα χρωστούμενα του προηγούμενου εξαμήνου + 4-5 μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου κ.ο.κ. Στο τελευταίο εξάμηνο όμως τα 2 που χρώσταγα δεν μπόρεσα να παραστώ στην εξεταστική να τα δώσω. Βέβαια με το να πάρεις υποτροφια μη χρωστώντας τίποτα και μετά να πας να κόψεις τα μαθήματα θα έπρεπε να βγαίνει άκυρη η υποτροφία , anyway
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μεταπτυχιακά: είναι με εξετάσεις. Δίνεις 3 μαθήματα, ο αριθμός των υποτροφιών είναι γνωστός απο πριν, όποιος συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και νομίζω πάνω από μία ελάχιστη, λαμβάνει υποτροφία. Αυτά. Εχει κ αλλες απαιτησεις..ξενη γλωσσα και καλος βαθμος(εστω κ αν δεν εχεις παρει ακομα πτυχιο)... Αλλα ειναι ελαχιστοι ρε γμτ αυτοι που περνανε..σαν τισ κατατακτηριες ενα πραγμα..κατανταει αηδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.