Προς το περιεχόμενο

Απορίες για το ΙΚΥ

hKardiadnexOria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεφτα για να σπουδασεις. δινεις εξετασεις και οι θεσεις ειναι ελαχιστες. απ οσο εχω δει απο τα γραφομενα σου, δεν εχεις σχεδον καθολου ελπιδες.

Δημοσ.

Λεφτα για να σπουδασεις. δινεις εξετασεις και οι θεσεις ειναι ελαχιστες. απ οσο εχω δει απο τα γραφομενα σου, δεν εχεις σχεδον καθολου ελπιδες.

αρα οι περισσοτεροι τα εχουν γραμμενα αυτα ε?

λεφτα θελει ο κοσμος, χεσ**ε να παει στο Cern για Master και μπαρουφες...

Δημοσ.

κανεις λαθος, εχει αρκετα μεγαλη συμμετοχη.

ενας φοιτητης που ειναι στο 2ο ετος, τι να το κανει, οταν πχ του δινουν υποτροφεια για μεταπτυχιακο εξω....

η υποτροφιες για διδακτορικο...

λιγο κουφο μου ακουγονται αυτα... αφου δεν εχει τελειωσει ακομα τις σπουδες του στο προπτυχιακο....

Δημοσ.

αρα οι περισσοτεροι τα εχουν γραμμενα αυτα ε? λεφτα θελει ο κοσμος, χεσ**ε να παει στο Cern για Master και μπαρουφες...

ενας φοιτητης που ειναι στο 2ο ετος, τι να το κανει, οταν πχ του δινουν υποτροφεια για μεταπτυχιακο εξω....η υποτροφιες για διδακτορικο...λιγο κουφο μου ακουγονται αυτα... αφου δεν εχει τελειωσει ακομα τις σπουδες του στο προπτυχιακο....

πας καλα παιδι μου; χιλιες φορες το να πας στο cern για πτυχιο οπου θα σε παρουν σε οποια χωρα θες για εργασια με ποσα χιλιαρικα παρα να σου δινουν 400€... ειδικα αμα παρεις υποτροφεια για μεταπτυχιακο εξω τοτε ειναι σα να εχεις κερδισει το τζοκερ με το λότο!

ποσο ανεγκέφαλα πλασματα υπαρχουν...

εσας ομως σας νοιάζει να εχετε $ στη τσεπη απο αλλους για να τα σπαταλατε με την γκομενα! oh wait

Δημοσ.

ε καλα , μην μαμας και τοσο εσυ.....

λες και ειναι ετσι απλα τα πραγματα,

http://www.iky.gr/IKY/portal/gr/default/CMSGRWindow?action=2&uri=/gr/greek-scholarships/loipes/cern.html

με διαγωνισμο θα ειναι ...

και 2ον, σιγα ρε μπαρμπα το σερν...

και 2ον ειμαστε λιγο εκτος νομιζω, τι σκεση εχουν αυτες οι υποτροφιες με αυτες που παιρνει ο κατηε "αριστουχος" σε καθε σχολη...

για να καταλαβω, πως δουλευει αυτο...? αμα αριστευσεις μπορεις να διαλεξεις οτι θελεις στο ικυ.γρ?

Δημοσ.

Ημουν επιλαχουσα(γαμω τη γκαντεμια μου) για υποτροφια απο το ΙΚΥ, εδωσαν σε 2 συμφοιτητες ,και εγω με αλλο ενα παιδι ημασταν αμεσως μετα στη βαθμολογια και ημασταν επιλαχοντες.Ηταν καποια λεφτα πανω απο χιλια,οχι για μεταπτυχιακο κτλ.Αλλα πρεπει να το σταματησαν και αυτο με την κριση,δεν ειδα καποια ανακοινωση φετος.

Δημοσ.

Ημουν επιλαχουσα(γαμω τη γκαντεμια μου) για υποτροφια απο το ΙΚΥ, εδωσαν σε 2 συμφοιτητες μου βαση τη βαθμολογια,και εγω με αλλο ενα παιδι ειμασταν αμεσως μετα στη βαθμολογια και ημασταν επιλαχοντες.Ηταν καποια λεφτα πανω απο χιλια,οχι για μεταπτυχιακο κτλ.Αλλα πρεπει να το σταματησαν και αυτο με την κριση,δεν ειδα καποια ανακοινωση φετος.

Δεν έχω καταλάβει ποτέ ποιά είναι τα κριτήρια με τα οποία δίνονται οι υποτροφίες. Εμάς βγάζαν μόνο ένα χαρτί έξω από τη γραμματεία με τα ονόματα ούτε επιλαχόντες ούτε τίποτα. Ένας συμφοιτητής στο ίδιο εξάμηνο με εμένα έδωσε πολλά μαθήματα στο τέλος πήρε υποτροφία με βαθμολογία με το ζόρι 7 και εγώ με μέσο όρο 7,8 με δύο χρωστούμενα μαθήματα δεν πήρα και γενικά δεν έχω πάρει ποτέ ούτε όταν είχα μέσο όρο 8,5...Θα μου πεις αυτός δε χρώσταγε τίποτα , δε θα έπρεπε να μετράει ότι τα πέρναγα με την πρώτη και όχι να τα δώσω πόσες φορές το καθένα ; Είναι υποχρεωτικό να μη χρωστάς κανένα μάθημα για να πάρεις υποτροφία ;

Βέβαια και την υποτροφία εισαγωγής στο τμήμα ( με κριτήριο τα μόρια των πανελλαδικών ) την πήρα μετά από δύο χρόνια ( είχα αναγκαστεί ήδη να δουλεύω βέβαια ) . Και γαμώ τα κράτη έχουμε :rolleyes:

Δημοσ.

Και σιγά την υποτροφία της εισαγωγής. 1200€ σαν πρώτος είχα πάρει.

λιγα ειναι ρε ... λολ

απο το τιποτα, με 1200 +1000 φοιτητικο 2200 , πληρωνεις ολα τα νοικια σου (7 μηνες)

Δημοσ.

Εγω απουδαζα Πανεπιστημιο Κρητης, και ειχε βγει περυσι ανακοινωση που ημουν τριτο ετος που ελεγε 2 που περνουν και 2 επιλαχοντες απο2ο- 3ο-4ο ετος.Απ'ότι καταλαβα πρεπει να μετραει το συνολο των περασμενων μαθηματων και οχι με τι βαθμο τα περνας,γιατι εγω μετα το πρωτο ετος που κανουμε οι περισσοτεροι τη dolce vita μας και αφησα κανα πενταρι για Σεπτεμβρη,μετα ομως τα περνουσα σχεδον ολα με τη πρωτη.Και ειχα παρεξενευτει που ημουν επιλαχουσα για υποτροφια γιατι δεν ειχα ΤΟΝ μεσο ορο ενω ηξερα αλλα παιδια που ειχαν πολυ καλες βαθμολογιες και δεν ηταν στη λιστα.

Δημοσ.

Και σιγά την υποτροφία της εισαγωγής. 1200€ σαν πρώτος είχα πάρει.

Εγώ είχα πάρει 1400 ως τρίτη αν θυμάμαι καλά . Μετά από δύο χρόνια έτσι ... Γ εξάμηνο έκανα τα χαρτιά τέλη Δ εξαμήνου τα πήρα. Η επιταγή ήρθε με απλό ταχυδρομείο να σημειώσω! Πώς μας στηρίζει αυτό το κράτος στις σπουδές μας...

Δημοσ.

λιγα ειναι ρε ... λολ

απο το τιποτα, με 1200 +1000 φοιτητικο 2200 , πληρωνεις ολα τα νοικια σου (7 μηνες)

Όχι δεν κατάλαβες, 1200 άπαξ. Αυτό.Και μετά από 2 χρόνια. Και δεν είχα και επιδοτήσεις ενοικίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...