Προς το περιεχόμενο

Σπασμενη βαση σε Ψυκτρα Arctic Freezer 13 Pro

peter_pan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα guys and girls,

Εχτες το βραδυ λοιπον, παρατηρησα την θερμοκρασια του cpu να φτανει τους 85°C και να συνεχιζει να ανεβαινει επικινδυνα!!!

Ανοιγοντας λοιπον το κουτι και κουνωντας λιγο την ψυκτρα με το χερι ειδα οτι "επαιζε" αρκετα. :shock:

Αποφασισα να την βγαλω λοιπον να δω τι παει στραβα και αυτο που αντικρισα ηταν πως εχει σπασει η (πλαστικη!!!)βαση της εκει που πιανει η βιδα με αποτελεσμα να μην παταει καλα πανω στον επεξεργαστη. :cry:

Επικοινωνησα με visionstudio που εχει γινει η αγορα της ψυκτρας και οπως ηταν αναμενομενο, δεν καλυπτεται απο εγγυηση αυτο το κομματι της ψυκτρας(τι πρωτοτυπο!).Επισης, μιας και δεν υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια της εταιριας "στο Ελλαντα" οπως με ενημερωσε το παιδι στο τηλ., θα μου στοιχισει ο κουκος αηδονι για να βρω το ανταλλακτικο της βασης(αν υπαρχει) απο την ιδια την εταιρια. :-(

Μετα και απο αυτα τα ευχαριστα νεα λοιπον, θελω την βοηθεια σας μηπως μπορεσουμε να βρουμε λυση ωστε να δουλεψει η ψυκτρα, ειτε με αλλη βαση που να ταιριαζει, ειτε με οποιονδηποτε αλλο τροπο, γιατι πραγματικα με ειχε ικανοποιησει απολυτα στην λειτουργια της.Οχι οτι εχω καμια τρομερη εμπειρια με ψυκτρες αλλα η συγκεκριμενη και χαμηλα κραταει τις θερμοκρασιες και τελειως αθορυβη ειναι. :wub:

Edit: Αν και ετσι οπως το βλεπω θα παει για πουλημα στις αγγελιες καθως εχει και βαση(σιδερενια!!!) για AMD και θα αγορασω καινουργια...

Any help is appriciated.

post-220185-0-28771900-1315214000_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτη η ψυχτρα εχει διαφορετικη βαση για ιντελ και διαφορετικη βαση για amd?εαν ναι τοτε απλα μπορει καποιος απο εδω μεσα που την εχει σε AMD να σου στειλει την βαση της ιντελ.

Αλλιως,εγω θα δοκιμαζα και logo.σιγα θα αντεξει πιστευω.

Απο οτι βλεπω υπαρχει στο site της εταιριας το κομματι να το αγορασεις.Και ειναι και φθηνο.δεν χανεις και τιποτα.

Δημοσ.

Ρε μαγγα Thanos1972!!!, θα σε προσλαβω για εγκεφαλο! :P

Εμενα δεν λειτουργει καθολου ο δικος μου!

Ωραιος ρε παιχτη!Θα δω αν μπορω να το παραγγειλω απο την εταιρια απ'ευθειας!Ουτε που το ειχα δει λεμε!

Οσο για την κολλα που λες, δεν γινεται γιατι εχουν φυγει κοματακια και η βολτες εχουν χαλασει.Κολυμπαει η βιδα μεσα.Δεν εχει που να πατησει.

Δημοσ.

Σωθηκες τωρα.καμμενος ειναι.ετσι εχω αρχισει να πιστευω τουλαχιστον.....

Και καμμενος απο τον δικο μου καλυτερα δουλευει!Σε ευχαριστω!!!

(μηπως να αρχισω να ανησυχω εγω τωρα?!?! :confused: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...