Προς το περιεχόμενο

Heavy duty Video Converter. Οεο;

x_vagos_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι ακριβώς επιλογή, αλλά πληροφορία για τον υπότιτλο τον συγκεκριμένο που έχεις επιλέξει.

Αν βάλεις έναν υπότιτλο με άλλη κωδικοποίηση, θα δείχνει την αντίστοιχη κωδικοποίηση κιόλας. Απ' ότι θυμάμαι. Για τσέκαρέ το.

Αν κατάλαβα λάθος, αγνόησέ με. :mrgreen:

Νομίζω είναι και σε τι κωδικοποίηση θα τους "διαβάσει" και θα τους "βάλει μέσα" στην ταινία.

Αλλά δεν είμαι και σίγουρος... για αυτό ρωτάω :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου...

Εάν οι υπότιτλοι δεν είναι σε Greek (Windows) encoding αλλά σε κάτι άλλο, πώς μπορεί να γίνει να μπουν ως soft (δηλαδή με επιλογή εάν θα τους έχει ή όχι) στα m4v αρχεία;

Το iSubtitle, απ' ό,τι είδα, δεν έχει άλλη επιλογή πέρα της Greek (Windows).

Μπορείς να ενεργοποιήσεις διάφορες κωδικοποιήσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα,εκανα τη μετατροπη με το smartconverter,ολοκληρωθηκε με επιτυχια,αλλα το isubtitle δεν το διαβαζει.Με το vlc το αρχειο ανοιγει κανονικα.Να σημειωσω οτι το isubtitle ειναι αγορασμενο και οχι trial

Ευχαριστω

:eek:

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα,εκανα τη μετατροπη με το smartconverter,ολοκληρωθηκε με επιτυχια,αλλα το isubtitle δεν το διαβαζει.Με το vlc το αρχειο ανοιγει κανονικα.Να σημειωσω οτι το isubtitle ειναι αγορασμενο και οχι trial

Ευχαριστω

:eek:

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τα αρχεία από το SmartConverter. Δεν τα ανοίγει το iSubtitle.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω.

Ερώτηση: τα αρχεία που δοκιμάζετε είναι πάνω από 4GB? Εμένα το κάνει μόνο σε 4GB+...

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω.

Ερώτηση: τα αρχεία που δοκιμάζετε είναι πάνω από 4GB? Εμένα το κάνει μόνο σε 4GB+...

Ακριβώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σταματάει να κάνει "conversion" σε ό,τι αρχείο βάλω που είναι πάνω από 4GB. Σε σειρές, όλα είναι ΟΚ. Αλλά εάν βάλω καμία ταινία HD τότε...

Είδα και ότι το Handbrake μπορεί να βάλει soft subs αλλά δεν έχει encoding για Greek Windows και, δυστυχώς, οι περισσότεροι subs είναι με windows greek encoding.

Άρα, η ερώτηση είναι εάν υπάρχει αντίστοιχο λογισμικό με το iSubtitle.

Εμένα αρνείται να το ανοίξει καν. Πετάει ένα popup και κολλάει το σύμπαν. :-(

Εμένα το ανοίγει, είναι σε μορφή mp4, αλλά δεν μπορεί να το κάνει export. Δεν το κάνει ποτέ.

Ψαχνω και εγω για εναν video converter/trancoder της προκοπης.

Οι απαιτησεις μου δεν ειναι ιδιαιτερες, θελω να ειναι απλος ,ωστε με οσα λιγοτερα βηματα γινεται να μετατρεπω τις ταινιες σε φορματ που να το παιζει το κινητο.

Θελω λοιπον:

α) να δεχεται σαν εισοδο την πλειοψηφια των γνωστων container: avi, mkv κλπ.

β) να μπορει να εχει queue ωστε να βαζω πολλα αρχεια ταυτοχρονα για ματατροπη

γ) να δινει εξοδο video mp4(h.264) ωστε να μπορει να το παιξουν τα video το iphone, ipod touch, windows phone 7

δ) να μπορει να κανει burn in υποτιτλους srt (ελληνικους)

ε) να χρησιμοποιει την ισχυ της καρτας γραφικων ωστε να γινεται πιο γρηγορα και να μενει ελευθερη cpu για λοιπες εργασιες.

Στα windows εχω βρει πληθωρα προγραμματων. Στο mac os x δεν εχω βρει κατι απλο. Δεν με πειραζει αν δεν ικανοποιειται το ε) , αρκει ν μην κανει πολλες ωρες η μετατροπη.

Η βασικοτερη ελλειψη που εχουν τα περισσοτερα προγραμματα ειναι οτι δεν μπορουν να κανουν burn in υποτιτλους και δη ελληνικους.

Εχουμε λοιπον καποιο προγραμμα που να ικανοποιει τα α)-δ)??

Ψαχνω και εγω για εναν video converter/trancoder της προκοπης.

Οι απαιτησεις μου δεν ειναι ιδιαιτερες, θελω να ειναι απλος ,ωστε με οσα λιγοτερα βηματα γινεται να μετατρεπω τις ταινιες σε φορματ που να το παιζει το κινητο.

Θελω λοιπον:

α) να δεχεται σαν εισοδο την πλειοψηφια των γνωστων container: avi, mkv κλπ.

β) να μπορει να εχει queue ωστε να βαζω πολλα αρχεια ταυτοχρονα για ματατροπη

γ) να δινει εξοδο video mp4(h.264) ωστε να μπορει να το παιξουν τα video το iphone, ipod touch, windows phone 7

δ) να μπορει να κανει burn in υποτιτλους srt (ελληνικους)

ε) να χρησιμοποιει την ισχυ της καρτας γραφικων ωστε να γινεται πιο γρηγορα και να μενει ελευθερη cpu για λοιπες εργασιες.

Στα windows εχω βρει πληθωρα προγραμματων. Στο mac os x δεν εχω βρει κατι απλο. Δεν με πειραζει αν δεν ικανοποιειται το ε) , αρκει ν μην κανει πολλες ωρες η μετατροπη.

Η βασικοτερη ελλειψη που εχουν τα περισσοτερα προγραμματα ειναι οτι δεν μπορουν να κανουν burn in υποτιτλους και δη ελληνικους.

Εχουμε λοιπον καποιο προγραμμα που να ικανοποιει τα α)-δ)??

Όπως έχει προαναφερθεί, handbrake / mac x video converter pro για τις μετατροπές και isubtitle για τους υπότιτλους, απλούστατο και κάνει θαύματα, 14 season southpark + 4 big bang thoery συνιστούν isubtitle, αυτές ξέρουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως έχει προαναφερθεί, handbrake / mac x video converter pro για τις μετατροπές και isubtitle για τους υπότιτλους, απλούστατο και κάνει θαύματα, 14 season southpark + 4 big bang thoery συνιστούν isubtitle, αυτές ξέρουν.

Οπως ειπα, θελω κατι πιο απλο : δεν θελω να κανω τοσα βηματα, θελω με ενα προγραμμα να γινεται μετατροπη κ να μπαινουν οι υποτιτλοι.

Επεξ/σία από haHa

Ναι ΟΚ. Με τις σειρές είναι μία χαρά το iSubtitle. Δοκίμασες να βάλεις υπότιτλους σε ταινία HD που είναι πάνω από 4GB; Και εγώ αλλά και ο x_vagos_x είχαμε πρόβλημα με το iSubtitle.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...