Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να μπω στο Windows Live Messenger

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα τον msn το καινούριο και ξαφνικά δεν με έβαζε μέσα, ξανά έκανα εγκατάσταση όλο το πακέτο essensials και πάλι τίποτα!

Στην αντιμετώπιση προβλημάτων όλα ήταν εντάξει (checkarισμένα δεν ήταν 1)Ρύθμιση χωρίς σύνδεση του IE -δεν ξέρω τι είναι- 2)Ασύρματη Σύνδεση -έχω ενσύρματη-

Όταν πατάω επιδιόρθωση λέει πως είναι όλα οκ

Δοκίμασα και λογαριασμούς φίλων μου και κανένας δεν κάνει είσοδο!

Έχουμε λύση;

ΥΓ. αν έπρεπε να μπει στο forum software ενημερώστε τον Moderator

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει το msn, ο server όχι ο client. Μου είχε τύχει παλιότερα. Σε εμένα και άλλους.. θα το λύσει η MS..

κοίταξα το status του server και δείχνει ότι είναι οκ! Για πες πληροφορίες για το ms και πως το δουλεύω;

μηπως σου βγαζει καποιο σφαλμα οτι δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ;

όχι, βγάζει διάφορα προβλήματα- εικασίες για να κάνω αντιμετώπιση προβλημάτων!

Δημοσ.

Τι εννοείς "πως το δουλεύω"; το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να περιμένεις λίγες ώρες.

Έχει βγει κ μια αναβάθμιση για το live. Τώρα την εγκαθιστώ, μπορεί μετά το πέρας της αναβάθμισης να εμφανίζει πρόβλημα κ σε μένα!

Δημοσ.

Τι εννοείς "πως το δουλεύω"; το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να περιμένεις λίγες ώρες.

Δεν ξέρω τι είναι το MS,

το κατεβάζω; Είναι Online, τι πρέπει να κάνω!

Δημοσ.

μαλλον εννοει οτι θα λυθει απο μονο του (με καποιο update λογικα).Θα το κατεβασω και εγω το καινουργιο παντως να δω αν δουλευει

Δημοσ.

Ναι, μόνο του θα λυθεί. Έβαλα το update και λειτουργεί κανονικά. Το update βγαίνει αυτόματα σε εικονίδιο δίπλα στο ρολόι και εσύ απλά πατάς επάνω του. Για τον Live messenger 2011 λέω.

Δημοσ.

Ναι, μπες μέσω browser στο live.com. Με το που κάνεις Login, πάνω-πάνω λέει messenger > είσοδος.

Το ξέρω μα πρέπει να είμαι από το πρόγραμμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...