function Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά, Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να μετρήσω τον "όγκο" ενός website σε MB ώστε κάθε φορά που το επισκέφτομαι, να ξέρω τι ογκοχρέωση έχω για το συγκεκριμένο? Ευχαριστώ πολύ!
rafail1994 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Κάθε φορά που επισκέπτεσαι μια ιστοσελίδα δεν την κατεβάζεις όλη. Κάπου θυμάμαι είχα ένα πρόγραμμα που μετρούσε τα mb,gb που χρησιμοποιούσε ένας browser.
function Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Σίγουρα δεν την κατεβάζεις ολόκληρη, αλλά σίγουρα φωτογραφίες κατεβαίνουν. Και εγώ αυτό το χρειάζομαι, γιατι στο κινητο έχω ογκοχρέωση, και θέλω να ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ.
rafail1994 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Α για κινητό μιλάς ; Ζήτα να στο μεταφέρουν στην κατάλληλη κατηγορία για να πάρεις την απάντηση σου
function Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Σόρι αν έκανα λάθος παιδιά... Παρακαλώ τους admin να μου μεταφέρουν το thread στην κινητή τηλεφωνία!
DownUNDERground Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Κι αυτό βοηθάει σε Android συσκευές: https://market.android.com/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&hl=en
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.