Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους.ηθελα να ρωτησω πως κανουμε φορματ σε λαπτοπ.βημα προς βημα αν γινετε.ξερω οτι ειναι κουραστικο

αλλα δεν εχω ξανα κανει ποτε φορματ.και ειμαι ψιλοασχετος απο αυτα.ευχαριστω εκ των προτερον.το λαπτοπ ειναι..

toshiba L500D-15M.

HARD DISK 320 GIGA

MEMORY 2 GIGA

AMD 2.1 GIGA HZ

KARTA GRAFIKON ATI 3200.

αν σας βοηθανε αυτα σε κατι.

Δημοσ.

Αν μας έλεγες τουλάχιστον ποιο λειτουργικό θες να βάλεις.

Αν σκέφτεσαι για τα 7 που έχει από «μάνα» δες εδώ πολύ ποιο γρήγορα από usb.

Αν εννοείς επαναφορά από το κρυφό διαμέρισμα άλλο αυτό(δες το εγχειρίδιο) και μην κάνεις ο,τι είπα ποιο πάνω γιατί θα το χάσεις.

Δημοσ.

Πρώτα απ'όλα θα σε συμβούλευα να φωνάξεις κάποιον φίλο σου που ξέρει να σου κάνει το format ωστέ να βλέπεις κι εσύ live τη

διαδικασία και να το μάθεις σίγουρα καλά.

Αν τώρα θες όπωσδήποτε να το κάνεις μόνος σου εδώ βρήκα ένα καλό οδηγό: Link.

Διάβασε πολύ προσεκτικά τα βήματα και όλα θα πανε μια χαρά, δεν είναι και τίποτα δύσκολο.

Φρόντισε μόνο να σώσεις ότι αρχεία έχεις και δεν θέλεις να χαθούν κάπου( πχ. εξωτερικό σκληρό.)

Πρόσεξε το PC σου να κάνει boot από το dvd-rom.Λέει πως θα το κάνεις αν και πολύ πιθανό είναι να είναι ήδη ρυθμισμένο.

Κάνε ένα partition καλύτερα μην μπερδέυεσαι μ'αυτά.

Καλή τύχη!

ΥΓ:Ελπίζω με το cd των windows να έχεις και το απαραίτητο product key,αλλιώς θα χρειαστείς σίγουρα τον φίλο που λέγαμε..

Δημοσ.

χάος αν είναι να κάνει neo διαμέρισμα είναι ποιο πιθανό να μπερδευτεί(ή αυτός η το σύστημα) το σωστό είναι κατά την εγκατάσταση να βρει το διαμέρισμα c:\ από το μέγεθος σε GB, να το σβήσει(delete) και σε αυτών των χώρο να φτιάξει νέο διαμέρισμα και να περάσει εκεί τα windows.

Δημοσ.

Εννόω ότι από τη στιγμή που θέλει να κάνει καθαρή εγκατάσταση να σβήσει οτι υπάρχει τώρα και να φορτώσει τα win σε όλο το δίσκο,

να μην προσπαθήσει να τον χωρίσει σε c,d κτλ...

Δημοσ.

Α, έτσι ναι,το θέμα είναι όμως ότι δεν ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστείς το κρυφό διαμέρισμα αλλά αν δεν των νοιάζει ναι μια χαρά.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα.επειδη εχω παρομοιο θεμα μην ανοιγω ξανα θεμα απτην αρχη.λοιπον αφου καταφερα και εκανα φορματ το λαπτοπ και ξανα φορτωσα τα παρα8υρα 7. ο υπολογιστης μου συνεχιζει να κολαει.τι αλλο να κανω να ξεκοληση??

(εκανα και σαρωση με αντιβαιρους και ολα εδειξαν μια χαρα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...