Harrys280 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 οκ αλλα μισω να τελιωσει η σαρωση του pc tools να δουμε τι θα μας πει!! προς το παρον ΓΙΑ ΤΩΡΑ εχει βρει εναν Trojan-PWS Agent.FA Σας παρακαλώ, η σάρωση είναι σε εξέλιξη αλλά μήπως γίνετε να κάνουμε κάτι άλλο γιατί δεν μπορώ να παίξω ούτε ένα game. Έχουν μπερεδευτεί οι διαδρομές μάλλον
MetallicGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Σαν τι άλλο; Μόλις τελειώσει και βρει ότι βρει, κάνεις επανεκκίνηση και δοκιμάζεις αν παίζουν! Τα παιχνίδια είναι στον εξωτερικό;;
Harrys280 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ναι εξωτερικο για να μην τρωνε χωρο και εχω win vista επισης
MetallicGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Λογικό είναι να κολλάει αφού έχει πρόσβαση το antivirus.
Harrys280 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 οχι δεν μπαινει καν στο game παιδιά το pc tools δεν έκανε τίποτα!! θα δοκιμάσουμε μήπως κάνει τίποτα αν το αλλάξουμε θύρα usb Σας παρακαλώ πείτε μου εκτός απο την θύρα τι άλλο μπορώ να κάνω??
MetallicGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αν τον αναγνωρίζουν τα windows μπορείς να τρέξεις chkdsk. έναρξη > γράψε cmd > θα σ βγάλει στην λίστα, επέλεξέ το και γράψε στο μαύρο παράθυρο >chkdsk X: /f όπου X είναι το γράμμα του εξωτερικού δίσκου όπως φαίνεται στο "ο υπολογιστής μου"
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Harry ελπίζω να έκανες έλεγχο και στον c:\ έτσι;Αν έκανες μόνο στων εξωτερικό τότε άδικος κόπος.
Harrys280 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ναι εκανα και στον c:/ και στον g:/ και στον h:/ αλλα αυτο το command που εγραψε ο metalic ειναι για φορματ? το chkdsk δεν έκανε τίποτα!!
MetallicGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 το chkdsk είναι για τσεκάρισμα και το /f για διόρθωση του δίσκου, δεν διαγράφει τίποτα.
Harrys280 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 τιποτα δεν έγινε Αλλα λέει: Θέση:cmd (C:\Windows\System 32)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.