soza Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω ένα ACER Aspire 1650z (στην οθόνη το λέει) ή 1654zwlmi (στο αυτοκόλλητο), το ίδιο είναι βεβαία! Αυτό κάνει το εξής, ενώ δουλεύει κανονικά σαν Laptop, σταμάτησε να διαβάζει από το DVD και μου χάλασε και τον εξωτερικό σκληρό (δεν διαβάζετε με τίποτα πια, μόνο μέχρι το 22% φτάνει η ανασυγκρότηση και μετά κολλάει το σύστημα, άλλα αυτό είναι άλλο θέμα). Άλλαξα DVD και πάλι τα ίδια. Ενώ το βλέπει στο BIOS και τα WINDOWS XP HOME, δεν λέει να διαβάσει δεδομένα, είτε είναι CD είτε είναι DVD (και δεν μπορώ να περάσω ξανά τα Windows που θέλω). Μπήκα στο κεντρικό Site της ACER μπας και κάνω αναβάθμιση στο BIOS, άλλα δεν έχει κάτι να κατεβάσω. Μήπως έχει κάνεις καμιά ιδέα (μην μου πείτε ότι φταίει η μητρική μόνο)!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων... ΥΓ: Σας προλαβαίνω, το θέμα είναι να φτιάξω το DVD, να περάσω Windows μπορώ και με USB, άλλα δεν θα λυθεί το κυρίως πρόβλημα!!!
MetallicGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Το άλλαξες μόνος σου; τσέκαρε μήπως δεν έχεις βάλει καλά το data cable.
soza Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Το άλλαξες μόνος σου; τσέκαρε μήπως δεν έχεις βάλει καλά το data cable. Αν διάβασες καλά, το πρόβλημα το έκανε πριν αλλάξω το DVD. Άσε δε, που τα Laptop δεν έχουν data cable, άλλα μπαίνουν "σφηνωτά" στην θέση που πρέπει να πάνε, όπως και ο σκληρός τους!!! Ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες και απάντησες.
soza Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχουμε καμιά λύση, έστω καμιά ιδέα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.