konstantinosnatas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ο υπολογιστής συνδέεται στο ιντερνετ(δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο) αλλά δεν μπαίνει, τι κάνω;
b_real Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 και πως πόσταρες;; edit: που το δειχνει το router τι δειχνει
konstantinosnatas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Από άλλο υπολογιστή και άλλο σπίτι!
tsifotis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 λαθος section! τι συνδεση; dsl; εχεις ρουτερ ή usb modem; δωσε λιγα στοιχεια παραπανω
konstantinosnatas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μοντεμ, Conn-x όλοι οι υπολογιστές συνδέονται από αυτό το μοντεμ αλλά είναι ο μοναδικός που δεν συνδέετε. Δοκίμασα να το συνδέσω και ενσύρματα αλλά τίποτα. Δείχνει ότι συνδέετε με το ιντερνετ και όταν είναι ασύρματα και ενσύρματα αλλά όταν ανοίγω τον BROWSER δείχνει αυτά που δείχνει όταν δεν είναι συν δεμένος.
Jason13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μοντεμ, Conn-x όλοι οι υπολογιστές συνδέονται από αυτό το μοντεμ αλλά είναι ο μοναδικός που δεν συνδέετε. Δοκίμασα να το συνδέσω και ενσύρματα αλλά τίποτα. Δείχνει ότι συνδέετε με το ιντερνετ και όταν είναι ασύρματα και ενσύρματα αλλά όταν ανοίγω τον BROWSER δείχνει αυτά που δείχνει όταν δεν είναι συν δεμένος. Το λαπτοπ μου οταν ειχε ιους παρολο που εμπαινε το ασυρματο , δεν εμπαινε στο browser καμια ιστοσελιδα. Ελεγε οτι δεν ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ. Αν εχεις δοκιμασει πανω απο δυο υπολογιστες παω πασο. Σκαναρε με antivirus, superantispyware και malwarebytes
Marria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκιμασε να κανεις και ενα ρεσταρτ το ρουτερ, μπορει να κολλησε, να μπλοκαρε,
konstantinosnatas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Το λαπτοπ μου οταν ειχε ιους παρολο που εμπαινε το ασυρματο , δεν εμπαινε στο browser καμια ιστοσελιδα. Ελεγε οτι δεν ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ. Αν εχεις δοκιμασει πανω απο δυο υπολογιστες παω πασο. Σκαναρε με antivirus, superantispyware και malwarebytes Ακριβώς το ίδιο γίνετε και σε εμένα! Αυτά τα antivirus(superantispyware, malwarebytes) αν δεν βρούνε τίποτα να κάνω φορματ τον υπολογιστή;
Jason13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ακριβώς το ίδιο γίνετε και σε εμένα! Αυτά τα antivirus(superantispyware, malwarebytes) αν δεν βρούνε τίποτα να κάνω φορματ τον υπολογιστή; Οχι καλε, δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλο προβλημα.Μπορει να εχεις κανει καμια βλακεια και να μην το ξερεις. Ασε να κανουν πρωτα τα scans την δουλεια τους.
konstantinosnatas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι καλε, δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλο προβλημα.Μπορει να εχεις κανει καμια βλακεια και να μην το ξερεις. Ασε να κανουν πρωτα τα scans την δουλεια τους. Αυτόν τον υπολογιστή τον είχα στην Αυστραλία, επειδή εκεί έχουν κάτι νόμους για τα download ο υπολογιστής κώλυσε ιους, τον έφτιαξα και έβαλα windows 7. Άρα το πιο πιθανών είναι να έχει κάτι από ιούς.
tsifotis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 οπως τον εχεις τωρα εχει συνδεθει ποτε; ή ξαφνικα σταματησε;
nikolio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Έχεις φοιτητικό? Αν ναι, άλλαξε το username σου έτσι ώστε να μην έχει μέσα .edudsl ή ότι άλλο σχετικό με το πανεπιστήμιο σου για να συνδεθείς προσωρινά. Και μένα μου συνέβει και μου είπαν ότι έληξε το φοιτητικό και πρέπει να πάω να το ανανεώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.