gascp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά όσο προλαβαινετε για λίγες ακόμα ώρες μπορείται να αγοράσετε το MW2 απο το Impulse για 10,κάτι € (ανάλογα με την ισοτιμία της τράπεζας σας) και τα δυο DLC απο το Steam στα 13,98€ και τα δύο DLC. Το impulse θα σας δώσει ένα κωδικό θα το εισάγεται στο steam και voila ! Συνόλικα με 24-25€ έχετε στην κατοχή σας πλήρες το καλύτερο ίσως multiplayer shooter. Γίνεται ένας κακός χαμός με το θέμα. Για να καταφέρω να πάρω τον κωδικό απο το impulse έστειλα 3 φορές την παραγγελία και περιμένω δύο refund. Όσο για το steam ξεπέρασε τους 4m (4 εκατομύρια !!!) ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες !!! X A M O S !!!
morfeas-dsl- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Βρε σε ενα μηνα βγαινει νεο battlefield ποιο mw2 λεμε τωρα
ababapanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 μολις το αγορασα και πληρωσα με paypal. αλλα δεν μου ηρθε κανενας κωδικος με email. τωρα τι κανω?
gavros10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 μολις το αγορασα και πληρωσα με paypal. αλλα δεν μου ηρθε κανενας κωδικος με email. τωρα τι κανω? με το παυπαλ οι πληρωμες αργουν θα χρειαστει να περιμενεις λιγο μην αγχωνεσε παντως εγω το εχω, μολις το εκλεισα. πολυ καλη τιμη παντως
gascp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 μολις το αγορασα και πληρωσα με paypal. αλλα δεν μου ηρθε κανενας κωδικος με email. τωρα τι κανω? Θα πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή του impulse (κάτι ανάλογο του steam) εκεί θα εμφανιστή το παιχνίδι, εκεί θα κάνεις δεξι κλικ και θα σου δωσει το σειριακό.
beez Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 και το Modern warfare 3 κυκλοφορεί στις 8 νοεμβριου.
gascp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 και το Modern warfare 3 κυκλοφορεί στις 8 νοεμβριου. ε και ??? Πρωσοπικά παίζω ακόμα κάποιες φορές το MW1 και βρίσκω ένα σωρό γεμάτα Lobby. Μόνο το world at War έχει αρχίσει να φθίνει. Όσο αφορά το MW3 τα πρώτα mp gameplay videos που κυκλοφόρησαν δεν έδειξαν και κάτι το τόσο φοβερό. Battlefield 3 ναι. Θα το πάρουμε. 64 Players, jets κλπ. δεν το συζητώ, αλλά για τα λεφτά του το MW2 είναι πολύ καλό. Και παρεπιπτόντως στο Steam είναι πάνω απο το Black Ops σε αριθμό παιχτών σε καθημερινή βάση. Αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.