Προς το περιεχόμενο

Golden Deals Ipod

Johnpaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα mp3 player δεν προσφερουν πλεον τιποτα.

Τα περισσοτερα κινητα τηλεφωνα κανουν πλεον την ιδια δουλεια και συχνα καλυτερα (μπορεις να βαλεις αλλον media player, μεγαλυτερη οθονη, δεν κουβαλας 2 συσκευες κλπ.)

Λάθος φίλε μου. Ενα mp3 player προσφέρει άνεση, φορητότητα.

Εχω αυτό εδώ http://www.archos.com/products/mp3_players/archos_14_vision/index.html?country=us&lang=en το είχα πάρει κάπου στα 25 ευρώ και πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια στο γυμναστήριο. Εχω πάρει και ακουστικά που κρατιούνται στο λαιμό και είναι σαν να μην κουβαλαω τίποτα.

Για πες μου τώρα πως θα κάνω γυμναστική με ένα smartphone να κρέμεται από το λαιμό μου;

Το να το βάλεις στη τσέπη δεν είναι λύση γιατί είναι βαρύ και δε θες κάτι πανακριβο μαζί σου όταν γυμναζεσαι που να φοβάσαι μη το χτυπήσεις.

Το mp3 έχει φάει τούμπες που δε νομίζω πως το κινητό μου θα τις άντεχε.

Δημοσ.

Τα mp3 player δεν προσφερουν πλεον τιποτα.

Τα περισσοτερα κινητα τηλεφωνα κανουν πλεον την ιδια δουλεια και συχνα καλυτερα (μπορεις να βαλεις αλλον media player, μεγαλυτερη οθονη, δεν κουβαλας 2 συσκευες κλπ.)

Θα συμφωνούσα με αυτή την άποψη αν τα κινητά είχαν μεγάλη μπαταρία ώστε να μην σκέφτομαι αν θα τελειώσει από τη μουσική και δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο μετά.

Επίσης τα mp3 players μπορείς να τα βάλεις σε όποιο μέρος του σώματος σου εξ αιτίας της απουσίας της ακτινοβολίας αντιθέτως τα κινητά αποφεύγω να τα βάζω σε τσέπες του παντελονιού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...