Προς το περιεχόμενο

Golden Deals Ipod

Johnpaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ωραιες τιμουλες δε λεω αλλα καθε χρονο η νεα γενια ειναι φθηνοτερη απο την προηγουμενη... και η 7η γενια λογικα πρεπει να βγαινει οπου να 'ναι, οποτε πανε να σπρωξουν το στοκ.

Αν εχει καποιος βρει σε τι τιμη θα βγει η νεα γενια ας ποσταρει να ξερουμε.

Δημοσ.

To touch ειναι σε καλη τιμη..

Επειδη δεν ξερω και πολλα, jailbreak γινεται κανονικα και μετα παιρνει ολες τις εφαρμογες του Ιphone 4?

Δημοσ.

Eγω ψηνομαι για ενα 16αρι nano, απλα για χαλαρη μουσικη. Αλλα μου φαινεται καπως δυσχρηστο και σε λιγο περιμενουμε τα κανουρια...

Δημοσ.

Είναι βολικά/ εύκολα στη χρήση; Νομίζω ότι είναι τόσο μικρά που είναι δύσχρηστα.

Ρε φιλε...το σκεφτεσαι κιολας? Θα δωσεις εναν σκασμο λευτα για mp3? Και αντε και το πηρες...σε 3 μηνες θα καταληξει σε συρταρι! Ακομα και φτηνα να ηταν, το itunes με το οποιο ΜΟΝΟ επικοινωνει το κανει αποτυχημενη αγορα.

Δημοσ.

Τα mp3 player δεν προσφερουν πλεον τιποτα.

Τα περισσοτερα κινητα τηλεφωνα κανουν πλεον την ιδια δουλεια και συχνα καλυτερα (μπορεις να βαλεις αλλον media player, μεγαλυτερη οθονη, δεν κουβαλας 2 συσκευες κλπ.)

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω..

Το goldendeals τι ακριβώς είναι;

Πήγα στο site μου λέει να γίνω μέλος, έγινα, πατάω στο ipod και μου ζητάει τους αριθμούς πιστωτικής μου.

1. τι ακριβώς θα αγοράσω και μου ζητάνε πιστωτική κάρτα αφού πρέπει να πάω από τσιμισκή για να το πάρω;κάτι για κουπόνι λέει..αγοράζω κουπόνι και πάω με αυτό στα πάμπλικ;

2. υπάρχει περίπτωση να χάσω τα λεφτά μου;

όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει.

Δημοσ.

Με την πιστωτικη θα παρεις εναν κωδικο, θα τον εκτυπωσεις και θα παρεις απο τσιμισκή το ipod χωρις να πληρωσεις επιπλεον

Δημοσ.

8, 6 και 12 αγορες για τα 3 προϊοντα λιγο πριν τελειωσει η προσφορα και ενω το goldendeals ειναι ισως το πιο γνωστο deals site (με χιλιαδες μελη) δειχνουν ξεκαθαρα οτι ο κοσμος δ-ε-ν ξ-ο-δ-ε-υ-ε-ι (και καλα κανει)!

Δημοσ.

Bεβαια λεει αποδειξη 9/8.... εκτος αν γραφει την ημερομηνια με αμερικανικο τροπο.

Παντως η "προσφορα" εχει παρει παραταση 3 μερες συνεχομενες.... θα εχουν ακομα καμοπσο στοκ (και δεν φευγουν τα ατιμα με τιποτα βλεπω...)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...