Προς το περιεχόμενο

WMPC Homecinema Προβλημα.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο λαπτοπ της κοπελας μου στα options/tweaks κατω απο την επιλογη " Don't use Xp theming on this player" εχει ρυθμισεις για τα χρωματα των κουμπιων.

Στο δικο μου το λαπτοπ με την ιδια εκδοση, δεν εχει αυτες τις ρυθμισεις και ειτε το εχω ενεργοποιημενο, ειτε οχι, μου βγαζει το xp-theming στα κουμπια..

Ξερει κανεις γιατι;

Δημοσ.

Και τα 2 λαπτοπ εχουν Windows7.

Βασικα πρωτη φορα βλεπω ετσι το theme του WMPC στο λαπτοπ της κοπελας μου. Ειναι σαν αυτο του Windows Media Player. Ενω μιλαμε για ιδια ακριβως εκδοση και ιδιες ρυθμισεις.

Δημοσ.

για βαλε την παρακατω εκδοση,απενεργοποιησε την συγκεκριμενη επιλογη "Don't use Xp theming on this player" ,κανε restart,και δες αν μπορεις αν αλλαξεις τα χρωματα πλεον:

http://www.xvidvideo.ru/component/docman/doc_download/7482-media-player-classic-homecinema-x86-1533677-be-mod-with-installer.html

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να εχω ενεργοποιημενη την επιλογη νομιζω. Αυτη την εκδοση εχω. Τα δικα μου windows7 ειναι 64bit. Δοκιμασα και 32bit εκδοση, αλλα παλι δε κανει τιποτα.

Δημοσ.

Τωρα την κατεβαζω. Μαλλον αυτη θα κανει τη δουλεια απ'οτι ειδα και τα screens.

Ξερετε τιποτα ρυθμισεις για βελτιστοποιηση του player; Στο output τι πειραζω; Επισης εγκατεστησα και το FFDSHOW, το οποιο δε το ειχα τοσο καιρο. Θα δω καποια διαφορα;

Δημοσ.

Με το ffdshow δεν θα δεις διαφορά αν το αφήσεις έτσι. Με την έννοια οτι ο media player classic έχει δικούς τους decoders, άρα με τις default ρυθμίσεις δεν θα χρησιμοποιήσει καν τον ffdshow.

Στο output μπορείς να ρυθμίσεις λίγο τον renderer, και μετά να παίξεις και με shaders.

Ο Ntinaras έχει γράψει έναν απλό οδηγό για μερικές απλές ρυθμίσεις του mpc-hc στην ενότητα video-audio.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...