Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 500ευρο περνεις λαπτοπ με ι5 cpu και με μια καλη ανεξαρτητη καρτουλα!

Εδω ειναι το ολο θεμα γιατι προτιμαει καποιος λαπτοπ με intel cpu!Γιατι περνει φτηνα ενα λαπτοπ με ενα δυνατο επεξεργαστη και με μια πολυ καλη ανεξαρτητη καρτουλα που τραβαει πολυ περισσοτερο απο την ενσωματομενη της amd!

δεν μιλαω για την cpu στα λαπτοπ για την vga leo.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν μιλαω για την cpu στα λαπτοπ για την vga leo.

Μηλαμε για αγορα λαπτοπ(δλδ ενος ολοκληρομενου μηχανηματος!) και οχι μονο της gpu ή του cpu!

H ενσωματομενη gpu της amd,ειναι σαφως ανωτερη απο αυτη της intel,απλα εγω οταν θα παρω ενα μηχανημα και για παιχνιδια δε προκειτε να προτιμησω καμια απο τις 2 ενσωματομενες που μου προσφεροντε με τον επεξεργαστη!Θα επιλεξω μια ανεξαρτητη ειτε amd,ειτε της nvidia!

Δημοσ.

Μηλαμε για αγορα λαπτοπ(δλδ ενος ολοκληρομενου μηχανηματος!) και οχι μονο της gpu ή του cpu!

H ενσωματομενη gpu της amd,ειναι σαφως ανωτερη απο αυτη της intel,απλα εγω οταν θα παρω ενα μηχανημα και για παιχνιδια δε προκειτε να προτιμησω καμια απο τις 2 ενσωματομενες που μου προσφεροντε με τον επεξεργαστη!Θα επιλεξω μια ανεξαρτητη ειτε amd,ειτε της nvidia!

οκ πασο,η ενσωματομενη της amd ειναι σχεδον σαν να εχεις μια ανεξαρτητη.

Δημοσ.

ο επεξεργαστης πάει πακέτο με τα γραφικά,το θέμα είναι όμως ότι οι επεξεργαστες τις ιντελ είναι αιώνες μπροστά, και ούτως ή άλλως κανεις δεν ασχολειται με τις ενσωματωμένες gpu, όποιος θέλει να παίζει παιχνίδια παίρνει ανεξάρτητη κάρτα γραφικών. όποιος δε θέλει, τον υπερκαλύπτει η ενσωματωμένη της intel και με το παραπάνω, συνεπως εσύ αν θες να είσαι μια ζωη με ενα μηχανημα που θα σε περιορίζει πάντα λόγο επεξεργαστικής ισχύς μόνο και μόνο γιατί πιστευεις ότι τα γραφικά του είναι τόσο τρομερα τότε οκ,κάντο, μη ζητας όμως και από οποιωνδήποτε λογικό ανθρωπο να ακολουθησει τη συλλογιστική σου πορεία γιατί είναι τελειως λανθασμένη, αν αμφισβητεις και τους αριθμους, τότε τι να πω, με τη βάση να γίνει συζήτηση? η ιντελ έχει το 83,7% του μεριδίου αγορας ενώ η amd το 10.2% ,άρα εσύ ισχυρίζεσαι ότι πάνω από 8 στους 10 είναι βλάκες και μόλις 1 στους 10 ξέρει τι του γίνεται, δε νομίζω... φάσκεις και αντιφάσκεις, 'ο c50-c60 εχει την δυνατοτερη καρτα για netbook μεχρι στιγμης παιζει τα παντα σε medium h low settings .παρτε intel να παιζετε πασιεντζα. ' από τη μία λες αυτό και μετα λες είναι αδικο να τον συγκρίνουμε με ποιο δυνατους επεξεργαστες, είναι επιχείρημα αυτό? "Πάρτε amd για να παιζετε παιχνίδια, αλλά δε πειράζει που δε θα τα σηκώνει ο επεξεργαστης και θα μείνεις με τα... γραφικά στο χέρι, θα είσαι από τους 'εξυπνους' που δε πέφτουν στην παγίδα της κακιας και ασπλαχνης ιντελ που τολμάει να φτιαχνει καλύτερους επεξεργαστες από την amd". αλήθεια,πόσο χρονών είσαι? όλες οι εταιρίες προτιμουν την intel, ο κόσμος αγοραζει intel, οι μετρησεις λένε intel,αλλά φυσικά όλοι κάνουν λάθος,εσύ ξέρεις καλύτερα... η ίδια η amd παραδέχτηκε ότι δε μπορεί να κοντραρει πλέον την intel ("Είμαστε σε σημείο καμπής. Φαίνεται πως όλοι θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την παλιά νοοτροπία "AMD εναντίον Intel" γιατί δεν θα πρόκειται για κάτι τέτοιο πια".) αλλά φυσικά αυτό δεν εχει καμία σημασία,εσύ ξέρεις καλύτερα... όσο για τον i5, θα τον κρατήσεις χρόνια και θα σκίζει, ότι και να τον βάλεις να κάνει δε θα σου πει όχι, και δε θα τον αλλάξεις σύντομα,πίστεψε με, τώρα αν εσύ καλύπτεσαι με τον amd των 35ε δικαίωμα σου, όμως να ξέρεις ότι θα είναι για κλάματα ο επεξεργαστης http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αιωνες μπροστα με τετιες τιμες κιολα τι να το κανεις,ξαναλεω prescott ειχε κανεις εκεινους τους αιωνες πισω? τα ιδια λεγατε και τοτε? δεν ζηταω απο κανεναν να ακολουθηση τιποτα την γνωμη μου λεω.hi-end τζεπες μας τελειωσαν να ειναι καλα οι πυρηνες που ξεκληδωνουν.δηλαδη μια amd cpu me ενσωματομενη vga me 400 shaders δεν φτανει για παιχνιδια? πρεπει σώνει και ντε να παρεις 200-300e vga? αυτοι που εχουν xbox και παιζουν τα καινουργια games χωρις αναβαθμησεις ειναι οι εξυπνοι τελικα.οχι αγοραζε συνεχεια για να παιξεις.σιγα μην παει χρονια σε 6 μηνες ειναι οff για υπολογιστες μιλαμε οχι για αποχυμοτες.

Επεξ/σία από symbios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...