Giorgos09 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 O 2310m ειναι μονοδρομος σε αυτα τα λεφτα γιατι ειναι ο καλυτερος επεξεργαστης που μπορεις να παρεις με την καλυτερη ενσωματωμενη καρτα γραφικων και με πολυ καλυτερη αυτονομια. Αυτο τα εχει ολα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900678 2310m σκληρο στις 7200 στροφες και USB 3. Εχει σιγουρα ενα χρονο εγγυηση απο την HP και αλλο ενα μετα απο το eshop δεδομενου οτι δε θα χρεοκοπησει. Αν θες σιγουρα 2 χρονια εγγυηση αλλα χωρις USB 3 και 7200 στροφες τοτε πας εδω http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8942/Notebook-Vaio-E-series-VPC-EH1L0E-15-5%E2%80%9D-Intel-Core-i3-%CF%83%CF%84%CE%B1-2-10-GHz-Ram-4GB-DDR3-320G%CE%92 η εδω http://www.pixmania.gr/gr/gr/11106172/art/lenovo/g570-aaaeee-yeaioc.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMxNTMwMjA1Nzs
Neo106 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε μου σ ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα πλεον θα ηθελα κατι πανω απο 10 ιντσες μιας και η οθονη του ειναι ωρες ωρες τρομερα κουραστικη.. Μα αυτο που σου εδειξα εχει 11.6+μεγαλυτερη αναλυση. Αν εχεις δουλεψει σε netbook τετοιας οθονης και αναλυσης καταλαβαινεις οτι ειναι ξεκουραστο σε αντιθεση με τα 10αρια.
symbios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Η hd 3000 του 2310m ειναι τουλαχιστον 2 φορες καλυτερη απο την amd 6250 του c50. Βεβαια δεν κανει για παιχνιδια με απαιτητικα γραφικα αλλα sims και fifa τα παιζει ανετα. ωραιο το ανεκδοτο σου,ολες οι intel ειναι για τα σκουπιδια,βλεπε nvidia ion,h 6250-6290 einai 10 φορες ταχυτερη απο οποιαδηποτε μουφα intel και εχει σχεδον την ιδια ταχυτητα με την nvidia ion,η φοβερη intel μια ψευτο-επιταχυνση εχει στα hd βιντεο και αυτο ειναι ολο απο games μονο το counter και πολυ ειναι.παραειπαρχουν ασχετοι εδο περα.ο c50-c60 εχει την δυνατοτερη καρτα για netbook μεχρι στιγμης παιζει τα παντα σε medium h low settings .παρτε intel να παιζετε πασιεντζα.
liakjim Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ωραιο το ανεκδοτο σου,ολες οι intel ειναι για τα σκουπιδια,βλεπε nvidia ion,h 6250-6290 einai 10 φορες ταχυτερη απο οποιαδηποτε μουφα intel και εχει σχεδον την ιδια ταχυτητα με την nvidia ion,η φοβερη intel μια ψευτο-επιταχυνση εχει στα hd βιντεο και αυτο ειναι ολο απο games μονο το counter και πολυ ειναι.παραειπαρχουν ασχετοι εδο περα.ο c50-c60 εχει την δυνατοτερη καρτα για netbook μεχρι στιγμης παιζει τα παντα σε medium h low settings .παρτε intel να παιζετε πασιεντζα. Κριμα που επετρεψες στον εαυτο σου να εκτεθεις τοσο μα τοσο πολυ : http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-3000.37948.0.html http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6250.40958.0.html Ενδεικτικα στο Starcraft 2 η 6250 ειναι 82% (μεχρι 444%!!!) πισω απο την "μουφα" intel....
Kostas93 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 ωραιο το ανεκδοτο σου,ολες οι intel ειναι για τα σκουπιδια,βλεπε nvidia ion,h 6250-6290 einai 10 φορες ταχυτερη απο οποιαδηποτε μουφα intel και εχει σχεδον την ιδια ταχυτητα με την nvidia ion,η φοβερη intel μια ψευτο-επιταχυνση εχει στα hd βιντεο και αυτο ειναι ολο απο games μονο το counter και πολυ ειναι.παραειπαρχουν ασχετοι εδο περα.ο c50-c60 εχει την δυνατοτερη καρτα για netbook μεχρι στιγμης παιζει τα παντα σε medium h low settings .παρτε intel να παιζετε πασιεντζα. μαλλον εσύ είσαι για καμια "πασιεντζα",πριν γραψεις κατι τόσο προκλητικό ψαξε πρώτα...
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 λεω κ εγω κατι δεν παει καλα μου ηρθε ειδοποιηση για αυτο το θεμα Λοιπον διαβασα αυτα που γραφει το μελοs symbios κ πραγματικα ελιωσα στο γελιο.Να πως φαινεται καποιος που δεν εχει εμπειρια με τις συγκεκριμενες καρτες.... Για την ιστορια λοιπον φιλτατε,περα απο τις πασιεντζες που τρεχει(με 16x anisotropic,8x AA),τρεχει και pes12,limbo,1080p ταινιες κ γενικοτερα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο μπορεις να φανταστεις ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. το μονο αρνητικο ειναι η ΜΗ υποστηρικη dxva στις ταινιες(μιας κ δεν το υποστηριζει ο driver ακομα απ οτι εμαθα)αλλα δεν με απασχολει την δουλεια τουτη την κανει η 6470m του dell μου. Πραγματικα αν η HD3000 ειχε κ dxva η 6470 δεν θα ειχε δουλεψει καθολου εδω κ 6 μηνες που εχω το λαπτοπ.
symbios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) κριμα που συνεχιζετε να ειστε γελιοι.ωραιο αυτο με την 6470,χαιρω πολυ ο c50-c60 ειναι αδυναμη cpu και δεν μπορει να δωσει, οχι γιαννης γιαννακης ελεος πια με τις συκρισεις με hi end cpus με netbooks μου πετας ενα benchmark που εγινε με μια ιntel Core i5 2520M 2.5GHz cpu vs τον c60,ετσι συκρινετε τις καρτες εσεις? με συγκρίση cpu to vga?,πραγματικα εχω λιωσει στο γελιο και εγω με οτι λετε,pes και fifa δεν ειναι βαρια τα παιζει σχεδον και η πιο αργη onboard αρκει να εχει γρηγορη cpu, δεν απορω καθολου που συνεχεια τα αναφερετε για να εχετε να λετε οτι παιζει τα καινουργια,dxva υποστιριζει ακομα και η αρχαια onboard geforce 6150 φαντασου.ναι σιγουρα ο driver δεν το υποστηριζει,δικαιολογιες, ετσι οπως βγαζει και οδηγους η intel 1 φορα τα 5 χρονια μιας και δεν ειπαρχει λογος,και συνεχιζετε και αναφερετε οτι παιζει 1080 σαν να ειναι κατι τρομερο,μεγαλη υποθεση intel να παιζει hd video μεχρι χτες δεν μπορουσε, δηλαδη προτιματε τωρα εσεις για παραδειγμα μια intel cpu me ενσωματωμενη vga με πληθωρα shaders(12) και υποστηριξεων στα γραφικα που αν παιζει κατι το κανει μονο και μονο της γρηγορης cpu που εχει,και ειναι πιο ακριβη απο μια core Trinity APU με Radeon HD 6410D με 160 shaders που υποστηρίζει τα παντα Και χαιρεστε κιολας για την επιλογη σας οτι πειτε. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2012 από symbios
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 θυμισε μου λιγο παλι πιο ειναι το προβλημα σου; οτι δεν παιζουμε παιχνιδια η οτι μας ΚΑΛΥΠΤΕΙ η 3000 για τα παιχνιδια που γουσταρουμε να παιζουμε; φυσικα και ειναι πιο ακριβος απο τους trinity μιας κ οι Intel cpu's απλα θεριζουν ο,τι amdοειδες κυκλοφορει σε επεξεργαστες. τι να τον κανω το fx 8120 οταν ο i5-2500K τον ρημαζει σε εφαρμογες κ παιχνιδια;(sigle threads κλπ) και οσο για τα βιντεο φυσικα κ ειναι μεγαλη υποθεση να παιζει HD κ FullHD μιας κ δεν χρειαζεται να καιμε 500βατ για να δουμε μια ταινια ειτε σε desktop ειτε σε laptop. επισης μη συγκρινεις intel Με nvidia κ amd.Σε αλλη κατηγορια βλεπουν οι μεν σε αλλη οι δε. Δε νομιζω ποτε πως η ιντελ θα βγαλει καρτα να τρεχει BF3 σε ultra κ δεν υπαρχει λογος αλλωστε.Για φορητοτητα ειναι μια χαρα για την οποιαδηποτε δουλεια. νομιζω οτι καλο θα ηταν το θεμα να ληξει εδω αλλιως τρολλαρεις απιστευτα κ πας για report.
Kostas93 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 θυμισε μου λιγο παλι πιο ειναι το προβλημα σου; οτι δεν παιζουμε παιχνιδια η οτι μας ΚΑΛΥΠΤΕΙ η 3000 για τα παιχνιδια που γουσταρουμε να παιζουμε; φυσικα και ειναι πιο ακριβος απο τους trinity μιας κ οι Intel cpu's απλα θεριζουν ο,τι amdοειδες κυκλοφορει σε επεξεργαστες. τι να τον κανω το fx 8120 οταν ο i5-2500K τον ρημαζει σε εφαρμογες κ παιχνιδια;(sigle threads κλπ) και οσο για τα βιντεο φυσικα κ ειναι μεγαλη υποθεση να παιζει HD κ FullHD μιας κ δεν χρειαζεται να καιμε 500βατ για να δουμε μια ταινια ειτε σε desktop ειτε σε laptop. επισης μη συγκρινεις intel Με nvidia κ amd.Σε αλλη κατηγορια βλεπουν οι μεν σε αλλη οι δε. Δε νομιζω ποτε πως η ιντελ θα βγαλει καρτα να τρεχει BF3 σε ultra κ δεν υπαρχει λογος αλλωστε.Για φορητοτητα ειναι μια χαρα για την οποιαδηποτε δουλεια. νομιζω οτι καλο θα ηταν το θεμα να ληξει εδω αλλιως τρολλαρεις απιστευτα κ πας για report. τι χαλιεσαι και του απαντας? Άστον να πιστεύει ό,τι θέλει, οι αριθμοι μιλάνε από μόνοι τους για το ποιος εχει δίκιο.
ektor7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 κριμα που συνεχιζετε να ειστε γελιοι.ωραιο αυτο με την 6470,χαιρω πολυ ο c50-c60 ειναι αδυναμη cpu και δεν μπορει να δωσει, οχι γιαννης γιαννακης ελεος πια με τις συκρισεις με hi end cpus με netbooks μου πετας ενα benchmark που εγινε με μια ιntel Core i5 2520M 2.5GHz cpu vs τον c60,ετσι συκρινετε τις καρτες εσεις? με συγκρίση cpu to vga?,πραγματικα εχω λιωσει στο γελιο και εγω με οτι λετε,pes και fifa δεν ειναι βαρια τα παιζει σχεδον και η πιο αργη onboard αρκει να εχει γρηγορη cpu, δεν απορω καθολου που συνεχεια τα αναφερετε για να εχετε να λετε οτι παιζει τα καινουργια,dxva υποστιριζει ακομα και η αρχαια onboard geforce 6150 φαντασου.ναι σιγουρα ο driver δεν το υποστηριζει,δικαιολογιες, ετσι οπως βγαζει και οδηγους η intel 1 φορα τα 5 χρονια μιας και δεν ειπαρχει λογος,και συνεχιζετε και αναφερετε οτι παιζει 1080 σαν να ειναι κατι τρομερο,μεγαλη υποθεση intel να παιζει hd video μεχρι χτες δεν μπορουσε, δηλαδη προτιματε τωρα εσεις για παραδειγμα μια intel cpu me ενσωματωμενη vga με πληθωρα shaders(12) και υποστηριξεων στα γραφικα που αν παιζει κατι το κανει μονο και μονο της γρηγορης cpu που εχει,και ειναι πιο ακριβη απο μια core Trinity APU με Radeon HD 6410D με 160 shaders που υποστηρίζει τα παντα Και χαιρεστε κιολας για την επιλογη σας οτι πειτε. Μια παρενθεση! Τους Trinity APU τους συγκρινεις με τους ivy bridge(+HD4000) και οχι με τους προηγουμενους cpu(sandy bridge=hd3000)! Y.Γ.Εγω προσωπικα,περιμενω να δω μεγαλες στιγμες κ επιτυχιες απο τους trinity σε ultrebooks και tablets!Αλλα σε λαπτοπ και σε ντεσκτοπ που θα εχουν και ανεξαρτητες καρτες γραφικων,θα μετρησει περισσοτερο η αποδωσεις της cpu,παρα η συνολικη εικονα cpu&gpu!
liakjim Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) κριμα που συνεχιζετε να ειστε γελιοι. Σε διαλεξεις που εχω παρακολουθησει για την ανθρωπινη ψυχολογια/συμπεριφορα , ενα απο τα πρωτα πραγματα που εμαθα ειναι οτι ο συνομιλητης δεν ακουει αυτα που λεμε/γραφουμε αλλά ουσιαστικα τον εαυτο μας που κρινει τα λογια. ΑΡΑ το να πιστευεις οτι εχεις δικιο το καταλαβαινω γιατι ο καθενας απο την οπτικη του πλευρα εχει δικιο. Το συζηταμε ΑΛΛΑ το να μας/με αποκαλεις γελιους/ο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κ σε καλω να ανακαλεσεις. Οταν το κανεις αυτο ειμαι ετοιμος για διαλογο. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2012 από liakjim
symbios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 καλα εγινε οτι πειτε,οταν η Intel ειτανε στην εποχη του prescott λεγατε τα ιδια αραγε η το ξεχασατε,μαρκετινκ ειναι ολα,ατομα που συνκρινουν 1ghz x2 cpu gaming me 2.5ghz x2 cpu δικαια συνκριση ναι εχετε δικιο.πιοι αριθμοι ρε βοιδι με τους αριθμους ζεις εσι, πως φαινετε ο κατεστραμενος,παραδειγμα εδωσα γιατι να πληρωσω μια περιουσια για μια cpu οταν με λιγα λεφτα μπορω να εχω κατι φτηνο και καλο,αφου σε εναν μηνα θα βγη κατι πιο γρηγορο πιο το νοημα να αγοραζεις συνεχεια,τι να τον κανω τον i5-2500K οταν με 35e μπορω να εχο κατι φτηνο και γρηγορο κοροιδα της intel.αγοραζετε μια πανακριβη cpu με μια παναχρηστη vga ενσωματομενη οταν η amd exei πανφθηνες cpu με ισχυρες vga kai χαιρεστε και για την επιλογη σας κιολας,οχι παω για passport.
ektor7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 καλα εγινε οτι πειτε,οταν η Intel ειτανε στην εποχη του prescott λεγατε τα ιδια αραγε,μαρκετινκ ειναι ολα,ατομα που συνκρινουν 1ghz x2 cpu gaming me 2.5ghz x2 cpu τι να λεμε τωρα.πιοι αριθμοι ρε βοιδι με τους αριθμους ζεις εσι, πως φαινετε ο βλαμενος,παραδειγμα εδωσα γιατι να πληρωσω μια περιουσια για μια cpu οταν με λιγα λεφτα μπορω να εχω κατι φτηνο και καλο,αφου σε εναν μηνα θα βγη κατι πιο γρηγορο πιο το νοημα να αγοραζεις συνεχεια,τι να τον κανω τον i5-2500K οταν με 35e μπορω να εχο κατι φτηνο και γρηγορο κοροιδα της intel.οχι παω για passport. Βρες μας τοτε ενα λαπτοπ με amd cpu,που να ειναι καλυτερο σε θεμα αποδοσης/τιμη,απ'οτι ενα με intel! Και μετα ελα και πες μας κοροιδα της intel!
symbios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Βρες μας τοτε ενα λαπτοπ με amd cpu,που να ειναι καλυτερο σε θεμα αποδοσης/τιμη,απ'οτι ενα με intel! Και μετα ελα και πες μας κοροιδα της intel! τι μου θυμησες τωρα ατομο πηρε λαπτοπ 800e me intel cpu και vga μεσα και δεν επαιζε τιποτα οταν ενας αλλος ειχε παρει ενα πιο αργο με 500e me nvidia και επαιζε σχεδον τα παντα.οταν πληρωνετε δηλαδη τεραστια ποσα για κατι που σε 2,3 μηνες θα ειναι για αποσυρση δεν ειστε κοροιδα? ετσι ειναι οι εξυπνοι?
ektor7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 τι μου θυμησες τωρα ατομο πηρε λαπτοπ 800e me intel cpu και vga μεσα και δεν επαιζε τιποτα οταν ενας αλλος ειχε παρει ενα πιο αργο με 500e me nvidia και επαιζε σχεδον τα παντα.οταν πληρωνετε δηλαδη τεραστια ποσα για κατι που σε 2,3 μηνες θα ειναι για αποσυρση δεν ειστε κοροιδα? ετσι ειναι οι εξυπνοι? Με 500ευρο περνεις λαπτοπ με ι5 cpu και με μια καλη ανεξαρτητη καρτουλα! Εδω ειναι το ολο θεμα γιατι προτιμαει καποιος λαπτοπ με intel cpu!Γιατι περνει φτηνα ενα λαπτοπ με ενα δυνατο επεξεργαστη και με μια πολυ καλη ανεξαρτητη καρτουλα που τραβαει πολυ περισσοτερο απο την ενσωματομενη της amd!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα