Προς το περιεχόμενο

Τι σε κανει εξω φρενων ??

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη τυχαινει να κανω graffiti εννοειται πως ειναι σπαστικο να βλεπεις διαφορα ηλιθια παιδακια να περνουν ενα σπρευ και να αρχιζουν να κανουν και καλα "graffiti" αυτο ειναι βανδαλισμος και οχι street art οπως το νομιζουν αυτοι..

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1)Να μην κλεινει η γκομενα το τηλεφωνο-skype-msn-text.

2)Και οταν το κλεινει να σου στελνει σμσ ναζι/παραπονο πως μιλησατε λιγο.

3)Να λεω το ιδιο πραγμα 3+ φορες (ειδικα στη δουλεια).

4)Να ειμαι ξαπλωμενος στο κρεβατι και το πραγμα/αντικειμενο που θελω να ειναι απεναντι στο ραφι.Αλλα καθε φορα ρε πουστη μου!

Δημοσ.

Όταν δεν μπορεί να καταλάβει ο άλλος το χιούμορ μου και παρεξηγηθεί και αντίστοιχα όταν λέω κάτι σοβαρά και με παίρνουν στην πλάκα, επειδή κάνω συνέχεια πλάκα.

Δημοσ.

4)Να ειμαι ξαπλωμενος στο κρεβατι και το πραγμα/αντικειμενο που θελω να ειναι απεναντι στο ραφι.Αλλα καθε φορα ρε πουστη μου!

Καλά κάτι τέτοιο μου έχει συμβεί άπειρες φορές.

Το άλλο το φοβερο που ψάχνεις να βρείς κάτι και δεν το βρίσκεις με τίποτα.Μετά απο καναδυό μέρες πας να βρείς κάτι άλλο και βρίσκεις αυτό που έψαχνες.

Έχω βρεί ένα σύστημα για να το αντιμετωπίζω αυτό με μεγάλη επιτυχία.Ψάχνω κάτι άλλο αντί αυτό που θέλω επίτηδες και το βρίσκω μέσα σε 5 λεπτά:confused: 90% επιτυχία

Δημοσ.

Πολλά που είπατε, αλλά και κάτι που έγινε πριν μερικές μέρες.

Περνάω από ένα μέρος και μου μυρίζει τσιγαρόχορτο..

βλέπω κάτι πιτσιρίκια να σκάνε μύτη όλοι μαζί με μια μαγκιά ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΡΕ του στύλ (είμαστε γαμάτοι ,δεν κατάλαβε κανείς τίποτε) ... ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ

Γενικά μου την σπάνε μέχρι αηδίας οι χαζογκόμενες, οι αργόσχολοι, οι βλάκες,11 μήνες από την θητεία μου (1 μήνας ήταν άδεια tongue.gif), και τέλος για σήμερα το γεγονός ότι σήμερα/χτες ξύπνησα σαν άνθρωπος 9 η ώρα το πρωί και τώρα δεν με πιάνει ύπνος

Α! και μου τη σπάει και αυτό το emoticon mellow.gif

Δημοσ.

Αληθεια

οι τοσοι μα**ες εδω μεσα που ολα τα ξερουν και τιποτα δεν ξερουν

Ψεμα

να βλεπω συμφοιτητες να μιλανε για dota, εκει το μυαλο... ακομα στο παιχνιδι... και αυτοι σε 3-4 χρονια θα ειναι επιστημονες.... του κολου να υποθεσω

Δημοσ.

Βρηκα μολις τωρα ενα αλλο που με ενοχλει.

Να εχεις σχεδιασει βραδινη εξοδο απο προηγουμενη μερα, να ακυρωνεις καποια πραγματα, και ξαφνικα επειδη του αλλου του καυλωσε τελικα ακυρωνει την εξοδο και συ και μενεις μεσα και πρεπει να ξυπνας την αλλη μερα απο τις 8-9 το πρωι γιατι "ετσι τα ειχες σχεδιασει". Στα διαλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...