nikosgia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν πίνω κόκα κόλα και το καλαμάκι είναι τρύπιο. Δηλαδή ντάξει ρε σκατόγερα, από πότε έχεις τα φυσοκάλαμα; ριξε καλου κακου και κανα βλεφαρο...στην ληξη...
saya Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τα ατομα που βγαζουν συμπερασματα χωρις να γνωριζουν .Αυτοι νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και ενοχλουν εμας που τα ξερουμε . Πλακιτσα.. Η υπερβολικη τυπολατρια τυπου γιατι σου ξεφυγε μια γραμμη εδω .
giorgos147 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν εγώ είμαι έτοιμος ξερωγω και περιμένω τον άλλον μισή ώρα και βάλε. Τι κάνεις ρε άνθρωπε; Άλλο... Εκεί που κάθομαι ήρεμος να βλέπω κατσαρίδα στα πόδια μου να κόβει βόλτες και να με ακουμπάει... Όπως μέχρι πριν 2 λεπτά. Και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο. Μα που μένω, σε αποχέτευση γαμώ; Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος.
aledjo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 1) οταν με ξυπνανε χωρις λογο! 2) οταν παω να χεσω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ωρα του 24ωρου και εκεινη την ωρα ολοι θελουν να χρησιμοποιησουν τη τουαλετα!!!!
giorgos147 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 1) οταν με ξυπνανε χωρις λογο! 2) οταν παω να χεσω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ωρα του 24ωρου και εκεινη την ωρα ολοι θελουν να χρησιμοποιησουν τη τουαλετα!!!! Και αυτά.
pappous_soulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Οι αδιάφοροι, οι διπρόσωποι, οι δήθεν και οι άνθρωποι που γενικά τα βλέπουν όλα επιφανειακά. Οι δημοσιογράφοι και οι tv περσόνες. Επίσης το ηλιόβροχο και οι άλυτοι γρίφοι.
Silverage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Κάτι βλαμένα που βλέπω στους δρόμους 15 χρονών με τσιγαράκια τόνους μεικ απ και το παίζουν μαγκιά. Να βλέπω να γράφουν τους τόιχους απέναντι απο το σπίτι με σπρέυ (πήγα να τους πετάξω ένα μήλο σοτ κεφάλι μια φορά αλλά τελικά μόνο κράξιμο) Να με ξυπνάνε πρωί πρωί τον χειμώνα που σηκώνεσαι και παγώνει ο κόλος σου
jason_rethymno Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δε με κάνει τίποτα.Τα χω όλα και δε με ενοχλεί τίποτα.
-nick- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Να βλέπω να γράφουν τους τόιχους απέναντι απο το σπίτι με σπρέυ (πήγα να τους πετάξω ένα μήλο σοτ κεφάλι μια φορά αλλά τελικά μόνο κράξιμο) Εμενα με εκνευριζουν τυποι που τους εκνευριζουν τα γκραφφιτι. ΝΑ σου βαψουν τη μουρη που θα τους πεταξεις μηλο στο κεφαλι.
Silverage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι είναι έγκλημα να θέλεις να είναι καθαρός ο χώρος σου και να μην βλέπεις τις μουτζούρες των άλλων στον απέναντι τοίχο.Τα μόνα γκράφιτι που μου αρέσουν είναι αυτά στο σταθμό Αττικής του μετρο απ'εξω που είναι με άδεια και είναι ζωγραφιές όχι μαλακίες.
slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εμενα με εκνευριζουν τυποι που τους εκνευριζουν τα γκραφφιτι. ΝΑ σου βαψουν τη μουρη που θα τους πεταξεις μηλο στο κεφαλι. Δηλαδή άμα θέλουν να κάνουν γκράφιτι σε σπίτι να το κάνουν;
paul7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν καποιος μασαει και κανει αυτο τον σπαστικο ηχο ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.