nikosgia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Πολιτικα-Οπαδικα-Θρησκειες.....ας τα αφησουμε στην απεξω .... Ξεκινωντας ,σιχαινομαι οταν ξυπναω απο εναν παπαρα...ο οποιος εχει τσιτωσει τα ηχεια στο καρουλι 4 η ωρα το πρωι...
nikosgia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 χεχε τοτε πρεπει να σαι στην τσιτα συνεχεια....την σημερον
pavlinara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 επισης η αδικια. και τα αστικα λεωφορεια της θεσσαλονικης
nikosgia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ελα προς τα κατω να δεις την γλυκα.....λεωφορειον ...ο ποθος....
Marria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τα ανηψια μου οταν τα ακουω να κανουν βολτες με το πατινι μεσα στο διαμερισμα (εγω ειμαι στον αποπανω οροφο..)
nikosgia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τα ανηψια μου οταν τα ακουω να κανουν βολτες με το πατινι μεσα στο διαμερισμα (εγω ειμαι στον αποπανω οροφο..) εγω εχω φροντισει να ειμαι σε αλλη συνοικια......Ηρωδης... :lol:
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 τα μουνόπανα που τρώνε όλη την καρδιά του καρπουζιού κι όταν πάω εγώ βρίσκω μόνο φτυμένα σπόρια και ζουμί ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ
arianos16 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 και τα αστικα λεωφορεια της θεσσαλονικης Μα ποσο δικιο? Το να ειστε μια παρεα να ειναι ολοι τυφλα και εσυ να εισαι μια χαρα ενω εχεις πιει τα ιδια με αυτους ή και περισσοτερα
Marria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 εγω εχω φροντισει να ειμαι σε αλλη συνοικια......Ηρωδης... :lol: Τυχερακια... εγω νομιζω οτι εχουν βαλει σκοπο να γκρεμισουν το σπιτι.. κοριτσια σου λεει μετα
nikosgia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τυχερακια... εγω νομιζω οτι εχουν βαλει σκοπο να γκρεμισουν το σπιτι.. κοριτσια σου λεει μετα ειδικα αυτη η ...ρατσα τσιριζει πολυ...ταυτοχρονα με τον θορυβο...εχω πικρη πειρα...
Marria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε δεν ησυχαζουν ποτε, σαν να εχουν παρει duracell κανουν .. ευτυχως σε λιγες μερες ανοιγουν τα σχολεια και θα ησυχασω
zazik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Το να σε κόβουνε στο καλύτερο.... είτε αυτό είναι σεξ ,είτε ύπνος , είτε φαί είτε οποιαδήποτε άλλη απόλαυση.....
slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν πίνω κόκα κόλα και το καλαμάκι είναι τρύπιο. Δηλαδή ντάξει ρε σκατόγερα, από πότε έχεις τα φυσοκάλαμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.