Προς το περιεχόμενο

Τι σε κανει εξω φρενων ??

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολιτικα-Οπαδικα-Θρησκειες.....ας τα αφησουμε στην απεξω .... :)

Ξεκινωντας ,σιχαινομαι οταν ξυπναω απο εναν παπαρα...ο οποιος εχει τσιτωσει τα ηχεια στο καρουλι 4 η ωρα το πρωι... :mad:

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα ανηψια μου οταν τα ακουω να κανουν βολτες με το πατινι μεσα στο διαμερισμα :devil:

(εγω ειμαι στον αποπανω οροφο..)

Δημοσ.

Τα ανηψια μου οταν τα ακουω να κανουν βολτες με το πατινι μεσα στο διαμερισμα :devil:

(εγω ειμαι στον αποπανω οροφο..)

εγω εχω φροντισει να ειμαι σε αλλη συνοικια......Ηρωδης... :lol: :lol:

Δημοσ.

τα μουνόπανα που τρώνε όλη την καρδιά του καρπουζιού κι όταν πάω εγώ βρίσκω μόνο φτυμένα σπόρια και ζουμί

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ

Δημοσ.

και τα αστικα λεωφορεια της θεσσαλονικης

Μα ποσο δικιο?

Το να ειστε μια παρεα να ειναι ολοι τυφλα και εσυ να εισαι μια χαρα ενω εχεις πιει τα ιδια με αυτους ή και περισσοτερα

Δημοσ.

εγω εχω φροντισει να ειμαι σε αλλη συνοικια......Ηρωδης... :lol: :lol:

Τυχερακια... εγω νομιζω οτι εχουν βαλει σκοπο να γκρεμισουν το σπιτι.. κοριτσια σου λεει μετα :devil:

Δημοσ.

Τυχερακια... εγω νομιζω οτι εχουν βαλει σκοπο να γκρεμισουν το σπιτι.. κοριτσια σου λεει μετα :devil:

ειδικα αυτη η ...ρατσα τσιριζει πολυ...ταυτοχρονα με τον θορυβο...εχω πικρη πειρα... :P

Δημοσ.

Ρε δεν ησυχαζουν ποτε, σαν να εχουν παρει duracell κανουν .. ευτυχως σε λιγες μερες ανοιγουν τα σχολεια και θα ησυχασω :P

Δημοσ.

Το να σε κόβουνε στο καλύτερο....

είτε αυτό είναι σεξ ,είτε ύπνος , είτε φαί είτε οποιαδήποτε άλλη απόλαυση.....

Δημοσ.

Όταν πίνω κόκα κόλα και το καλαμάκι είναι τρύπιο. Δηλαδή ντάξει ρε σκατόγερα, από πότε έχεις τα φυσοκάλαμα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...