SimplyBergman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Προσπαθώ εδώ και μέρες να ανεβάσω ένα βίντεο στο YouTube αλλά δεν γίνεται τίποτα. Έφτιαξα ένα απλούστατο βίντεο, λοιπόν, στο windows movie maker ( ένα τραγούδι με μια εικόνα, αυτό) και το έσωσα σε wmv. Το μεταφορτώνω στο tube, ανεβαίνει και μου λέει :"Το βίντεό σας θα είναι διαθέσιμο ενός ολίγου στο (τάδε λινκ)". Αν πατήσω πάνω, με πάει κάπου που λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο και στα βίντεο του καναλιού μου γράφει "Απέτυχε (δεν ήταν δυνατή η μετατροπή του αρχείου βίντεο)". Δεν βρίσκω τι μπορώ να κάνω. Κάποια γνώμη; Ευχαριστώ πολύ.
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν το μεταφορτώνεις περίμενε μέχρι να το ανεβάσει πλήρως μετά δες αν υπάρχει στο link.
SimplyBergman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Περίμενα από χτες και δεν έγινε τίποτα...
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Την στιγμή που το ανεβάζεις δεν σου έχει μια μπάρα που γεμίζει;Αυτήν λέω αν την αφήνεις να γεμίζει.
SimplyBergman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Έχουν γεμίσει όλες οι μπάρες, φυσικά. Ισχύει ακριβώς ότι είπα στο πρώτο μου ποστ.
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν το θεωρείς λύση αλλά,μιας και λέει ότι έχει πρόβλημα στο να το μετατρέψει,μπορείς να το μετατρέψεις και να το ανεβάσεις με το free make video.
SimplyBergman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μα, wmv είναι αρχείο που υποστηρίζεται κανονικά για μεταμόρφωση. Οπότε είναι μια χαρά, εξαρχής.
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγώ έτσι έλεγα αλλά για να λέει ότι "Απέτυχε (δεν ήταν δυνατή η μετατροπή του αρχείου βίντεο)" τι να πω;κάνε μια δοκιμή,αλλιώς δες και το αρχείο αν είναι όντως wmv και δεν είναι π.χ. απλά το αρχείο project και πες και της διαστάσεις και το μέγεθος σε mb αν θες.
SimplyBergman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Το αρχείο είναι όντως wmv, 49.4 MB. Έχει μια εικόνα κι είναι 9 λεπτά τραγούδια. Το άλλο με το πρόγραμμα δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά δεν νομίζω να κάνει κάτι, καθώς ήδη είναι υποστηρίξιμη μορφή. Θα το δω για καλό και για κακό, φυσικά, αλλά...
SimplyBergman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Τίποτα, παιδιά. Καμία άλλη βοήθεια;
darthinvader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Τίποτα, παιδιά. Καμία άλλη βοήθεια; παρε το handbrake και καντο convert σε mp4 τσεκαρε την συνδεση σου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.