Προς το περιεχόμενο

εγκατασταση λογισμικου σε pc 15νταετιας

billkolias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικως παντως με την δισκετα εκκινησης των 98/Μe μπορεις να μπεις σε dos και ακομα και αν ο σκληρος δεν διαβαζεται καθολου λογο ntfs, μπορεις μεσω της εντολης fdisk να διαγραψεις η/και να δημιουργησεις partition που να διαβαζονται απο τα windows 9x.

Ψαξτο λιγο, παντως σε τετοιο παλιο μηχανημα και με 8mb μνημης δυσκολα τα πραματα. Θυμαμαι παλαιοτερα που ειχα ενα μηχανημα αντιστοιχο με το δικο σου αλλα με 16mb(4MBx4simm μνημης), με το ζορι σε windows 98 ανοιγε ο exporer και για να δεις καποια σελιδα ιδρωνες απο την αναμονη και το ατελειωτο διαβασμα/γραψιμο του σκληρου. Βεβαια με το που εβαλα 32MB το μηχανημα πηρε τα πανω του.

μακαρι να ειχε και εμενα 16mb και μακαρει να εκανε boot απο cd μου εχει σπασει τα νευρα!

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικως παντως με την δισκετα εκκινησης των 98/Μe μπορεις να μπεις σε dos και ακομα και αν ο σκληρος δεν διαβαζεται καθολου λογο ntfs, μπορεις μεσω της εντολης fdisk να διαγραψεις η/και να δημιουργησεις partition που να διαβαζονται απο τα windows 9x.

Ψαξτο λιγο, παντως σε τετοιο παλιο μηχανημα και με 8mb μνημης δυσκολα τα πραματα. Θυμαμαι παλαιοτερα που ειχα ενα μηχανημα αντιστοιχο με το δικο σου αλλα με 16mb(4MBx4simm μνημης), με το ζορι σε windows 98 ανοιγε ο exporer και για να δεις καποια σελιδα ιδρωνες απο την αναμονη και το ατελειωτο διαβασμα/γραψιμο του σκληρου. Βεβαια με το που εβαλα 32MB το μηχανημα πηρε τα πανω του.

μακαρι να ειχε και εμενα 16mb και μακαρει να εκανε boot απο cd μου εχει σπασει τα νευρα!

Δημοσ.

Αφου κατεβασεις τα win95 δεν χρειαζεται να ειναι bootable το cd. Απλα κανεις boot με την δισκετα εκκινησης των 98 με την επιλογη ωστε να δουλευει το cd-rom και στη συνεχεια εχοντας το cd στο drive και επισης εχοντας διαμορφωσει σωστα με το fdisk τον σκληρο ψαχνεις να βρεις σε πιο γραμμα ειναι το cd-rom (συνηθως παει +1 απο οτι θα ηταν κανονικα πχ αντι για d: -> e:). Τελος γραφεις setup και ξεκιναει η εγκατασταση.

Τωρα για linux οτι ειπαν τα παιδια πιο πριν, δεν μπορω να σε βοηθησω.

Δημοσ.

η δισκετα εκκινησεις των 98 δεν δουλευει,μου γραφει command prompt νοτ fοund κατι τετοιο...

θελω τα linux γιατι θελω να χρισιμοποιω ολο το harware και κυριως το νετ.

Δημοσ.

100mhz?? ουτε το site του insomnia δεν θα μπορει να ανοιξει..

εδω ζωριζετε ενα που εχω απο το νιπιο με celeron 2ghz με τα 2000 πανω του..

Δημοσ.

100mhz?? ουτε το site του insomnia δεν θα μπορει να ανοιξει..

εδω ζωριζετε ενα που εχω απο το νιπιο με celeron 2ghz με τα 2000 πανω του..

ναι ενω τα 8mb ram πανε πισω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...