billkolias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν στο έχει προτείνει κάποιος άλλος, αλλά... δοκίμασες να βάλεις τον σκληρό στον δικό σου υπολογιστή και να του περάσεις τα win 95 από εκεί...? Πολύ πιθανόν να μην ξεκινάνε τα win με άλλο hardware αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως ότι και να κάνεις μην τον πετάξεις, είναι ιστορικό κομμάτι. (Και εγώ που ήμουν περήφανος για τον P2 στα 800mhz και την diamond viper v550 ) απλα αποκλιεται να πεξουν,καθε φορα τα windows προσαρμοζονται με το harware που υπαρχει κυριως μητρικη και επεξεργαστη,οποτε απλως θα κανω μια τριπα στο νερο και θα ειμαι παλυ στο ιδιο σημειο.
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 που να τα περασω τα 7αρια? εχει 700klbt ραμ η τουλαχιστον ετσι γραφει :S εκανα αυτο με την δικσετα και τα windows 98. Ευτιαξα την δικσετα την ευαλα.Και προς μεγαλη εκπλιξη bootare απο εκει φορτωνε κατι πραγματα...μετα ειναι 3 επιλογες πατησα αυτην που ελεγε να εγκατασταθει με την βοηθεια cdrom.φορτωνε κατι αλλα πραγματα.Και στο τελος εγραφε 3 επιλογες και ελεγε πως κατι τρεχει στον σκληρο και οτι εχει ιο ο σκληρος και κατι τετοια.Μετα απο κατω ειχε ενα σαν τερματικο ,προσπαθησα να γραψω format c: αλλα εγραψε πως ειναι αδυνατο αλλα μετα εγραψα shutdown -s -t 2 να δω αν θα δουλεψει φυσικα δεν δουλεψε.Τοθ εγραψα reboot που δουλευειε στα linux παλη τπτ netstat παλη τπτ απολιτος ουτε καν οτι δεν μπορει να την βρει... τι να κανω? τι ειναι αυτη η μαμακια με του ιους?? στα windows 98 η microsoft ειχε βγαλει και antivirus? μας κοροιδευει? Α και ,φυσικα ειναι ide και διαβαζει μεχρι 32 νομιζω χλωμο να εχει 700 Kbit ανειναι pentium 1.15 mb ram παιζει.1 mbyte και λιγοτερο δνε παιζει β,αφου δεν την παλευεις με το dos Τι το συνεχιζεις? β.σου λεει για ιο επειδη δεν βρισκει δισκο.και αν εχεις βαλει δισκο αν ειναι Ntfs δεν θα στον βρει οποτε θα σου βγαλει αυτο το μυνημα.format C: χωρις σκληρο δισκο?να bootareiς apo to cd linux θες?τοτε θα δεις τι γραμμα θα δωσει στο cd και μετα θα πας εκει να φορτωσεις.shutdown δεν υπαρχει.ποια windows 98?εσυ msdos εισαι.αυτο ειναι απλα για να bootareis και μετα να περασεις windows 98 φορτωνει διαφορα αρχεια και καλα,και μετα βγαζει εκεινο το πραγματα που λεει οτι και καλα μαλλων εχει ιο και να το σκαναρω με antivirus και τετοια με αποτελεσμα να μην προχοραει παρακατω το ctrl alt del δουλευει ουτος η αλλος δουλευει καιτο οριο δεν ειναι 32.το fat32 εχει μεγιστο partition Νομιζω 127 gb.το ποσο δισκο βλεπει εξαρτατε το bios. Το κάτι τέτοια δεν μας λέει πολλά πες μας ακριβώς τι έλεγε το μήνυμα μπας και βγάλουμε άκρη. Το DOS είναι τόσα έτη μπροστά που μπορείς να τα κάνεις reboοt πατώντας των «μαγικό συνδυασμό» Ctrl+Alt+Del και στο dos πετυχαινει αντιθετα με τα windows Δεν ξέρω αν στο έχει προτείνει κάποιος άλλος, αλλά... δοκίμασες να βάλεις τον σκληρό στον δικό σου υπολογιστή και να του περάσεις τα win 95 από εκεί...? Πολύ πιθανόν να μην ξεκινάνε τα win με άλλο hardware αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως ότι και να κάνεις μην τον πετάξεις, είναι ιστορικό κομμάτι. (Και εγώ που ήμουν περήφανος για τον P2 στα 800mhz και την diamond viper v550 ) αυτο και αν θα ειναι καταντια.αν εχει ide το pc του και επισης θα δει αλλο hardware.θα παιξει μεν αλλα θα τα ξαναβρει ολα και θα γινει πανικος.δεν αξιζει καν. μηπως θες να πεις P3; p3 πρεπει να ειναι.p2 800 δεν θυμαμαι εκτος αν ηταν overclock
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Πουλινέ 640kbyte base memmory αυτά λέει μάλλον o H/Y για να έπαιζε win95 να μην είχε τουλάχιστον 32-64mb;;
billkolias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 χλωμο να εχει 700 Kbit ανειναι pentium 1.15 mb ram παιζει.1 mbyte και λιγοτερο δνε παιζει β,αφου δεν την παλευεις με το dos Τι το συνεχιζεις? β.σου λεει για ιο επειδη δεν βρισκει δισκο.και αν εχεις βαλει δισκο αν ειναι Ntfs δεν θα στον βρει οποτε θα σου βγαλει αυτο το μυνημα.format C: χωρις σκληρο δισκο?να bootareiς apo to cd linux θες?τοτε θα δεις τι γραμμα θα δωσει στο cd και μετα θα πας εκει να φορτωσεις.shutdown δεν υπαρχει.ποια windows 98?εσυ msdos εισαι.αυτο ειναι απλα για να bootareis και μετα να περασεις windows 98 Την δισκετα που εβαλα ειναι απο τα win 98 και καλα για να τα ξαεγκαταστιseiς.Ναι σωστα αφου εγω linux θελω :S Ηταν συνδεδεμενος σκληρος αλλα δεν ηταν σε μορφη. / ωραια εγω τι να κανω τωρα για να bottaro και να βαλλω linux?
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Πουλινέ 640kbyte base memmory αυτά λέει μάλλον o H/Y για να έπαιζε win95 να μην είχε τουλάχιστον 32-64mb;; εχω στο πρωτο pc νομιζω ενα cyrix 150 + νομιζω ειχα 16 η 64?δεν θυμαμαι τωρα εχω κολλησει μετα απο τοσα χρονια.ειχε νομιζω 64 και μετα εβαλα 128 δεν θυμαμαι.το 640 ειναι το base.Οπως καποτε ειχα το shneider πως λεγοταν euroat Που ειχε μνημη 640 base +128 .μονο msdos βεβαια.δεν ειχε δισκο για να βαλω 3.1 windows.για 95 εννοειται με τιποτα. Την δισκετα που εβαλα ειναι απο τα win 98 και καλα για να τα ξαεγκαταστιseiς.Ναι σωστα αφου εγω linux θελω :S Ηταν συνδεδεμενος σκληρος αλλα δεν ηταν σε μορφη. / ωραια εγω τι να κανω τωρα για να bottaro και να βαλλω linux? θα τρεξεις το executable αποτο cd για να ξεκινησει η εγκατασταση.το Linux θα σου φορμαρει το δισκο σε οτι θεωρει αυτο οτι πρεπει.το μυνημα στην αρχη δεν σε επηρεαζει.δενειναι ιος.απλα η δεν βλεπει δισκο επειδη δεν εχεις η δεν ειναι fat32.
billkolias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ειπα ο δισκος ηταν επανω αλλα δεν ηταν φορμαρισμενος σε τπτ ουτε ntfs ουτε swap ουτε τπτ executable τι ειναι?
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 οποτε μπορω να κανω αυτο, φορμαρω τον δισκο σε ntfs.Eγκαθιστω καποια εκδοση των windows και μετα μεσα απο τα windows γινεται να εκγαταστησω τα linux? τρεχεις το cd τοy linux>λογικα εκτος απο boot θα πρεπει να μπορει να ξεκινησει και απο dos.αν οχι τοτε περνας win95 h win98 σε Fat32 αφου κανενα απο τα 2 δεν βλεπει ntfs και μετα περνας Linux.για μενα πετατο και βαλε Linux μαζι με windows σε κανα αλλο μηχανημα.
billkolias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 τρεχεις το cd τοy linux>λογικα εκτος απο boot θα πρεπει να μπορει να ξεκινησει και απο dos.αν οχι τοτε περνας win95 h win98 σε Fat32 αφου κανενα απο τα 2 δεν βλεπει ntfs και μετα περνας Linux.για μενα πετατο και βαλε Linux μαζι με windows σε κανα αλλο μηχανημα. πως θα ξεκινησω το σδ μεσα απο τα dos? για μενα πετατο και βαλε Linux μαζι με windows σε κανα αλλο μηχανημα. τα περειτα σχολια να λοιπουν
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 εμ θα πρεπει να υπαρχει Executable Λογικα οπως ειναι μετα windows.δεν ξερω κατι παραπανω.πεταμα πεταμα.δεν ειναι για σενα το dos . δεν αξιζει να το μαθεις καν.ειναι 20 ετιας πραγμα
Alxnks Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ και καιρό θέλω κι εγώ, για το γαμώτο, να ξαναδουλεψω τον 386 dx40. Είναι σε λειτουργική κατάσταση και το μόνο που χρειάζομαι είναι τα win 3.11 (τα updated δηλαδή) η έστω τα 3.1. Θέλω πολύ να ξαναμπουταρω σε dos και να πρέπει να γράψω win για να μπω στα windows!! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
billkolias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 εμ θα πρεπει να υπαρχει Executable Λογικα οπως ειναι μετα windows.δεν ξερω κατι παραπανω.πεταμα πεταμα.δεν ειναι για σενα το dos . δεν αξιζει να το μαθεις καν.ειναι 20 ετιας πραγμα ααααααα μην μου σπας τα νευρα!!! εχω ολοκληρο επεξεργαστη 100mhz και θα τον πεταξω? λεγε τι πρεπει να γραψω για να εκκινησει το cd?
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μου λες για ποια linux σκέφτεσαι; Γιατί αν λες για σύγχρονη το ξεχνάς από τώρα πρέπει να βρεις κάποια που να κάνει για τόσο μικρό Η/Υ. Δες π.χ εδώ για να τα περάσεις πρέπει να φτιάξεις ανάλογο bootdisk αλλά για linux δηλαδή grub startup disk αλλά καλύτερα να αποφασίσεις πρώτα ποια διανομή να δεις μετά αν θέλει κάποια ειδική startup δισκέτα. Εσύ Alxnks τέκνον μου που κολλάς;;;
billkolias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μου λες για ποια linux σκέφτεσαι; Γιατί αν λες για σύγχρονη το ξεχνάς από τώρα πρέπει να βρεις κάποια που να κάνει για τόσο μικρό Η/Υ. Δες π.χ εδώ για να τα περάσεις πρέπει να φτιάξεις ανάλογο bootdisk αλλά για linux δηλαδή grub startup disk αλλά καλύτερα να αποφασίσεις πρώτα ποια διανομή να δεις μετά αν θέλει κάποια ειδική startup δισκέτα. Εσύ Alxnks τέκνον μου που κολλάς;;; βασικα σκευτομουν κατι σε sidux υπνος η μορος με το supergrub εχω την επιιλογη να bootaro απο cd?? αν παρω usb controler θα το αναγνοριζει για να bootaro με το supergrub?
Meraklis56 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ααααααα μην μου σπας τα νευρα!!! εχω ολοκληρο επεξεργαστη 100mhz και θα τον πεταξω? λεγε τι πρεπει να γραψω για να εκκινησει το cd? αν ήμουν στην θέση του poulinou,μόνο και μόνο για αυτό το ύφος σου,θα σου έλεγα ένα "δεν γνωρίζω",μιας που είναι και moderator και λειτουργεί με τους κανόνες και δεν θα ξανα-έμπαινα στο θέμα. εχω ολοκληρο επεξεργαστη 100mhz και θα τον πεταξω? πςς.. ξες τι μπορείς να κάνεις όμως;να βάλεις έναν ορθογραφικό έλεγχο! φιλική συμβουλή
billkolias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 αν ήμουν στην θέση του poulinou,μόνο και μόνο για αυτό το ύφος σου,θα σου έλεγα ένα "δεν γνωρίζω",μιας που είναι και moderator και λειτουργεί με τους κανόνες και δεν θα ξανα-έμπαινα στο θέμα. για πλακα το ειπα και το ξερει πςς.. ξες τι μπορείς να κάνεις όμως;να βάλεις έναν ορθογραφικό έλεγχο! φιλική συμβουλή μπα δεν βολευει,μου διορθωνει αυτα που εχω σωστα xd απο οτι ειδα στο site της microsoft θελουν τουλαχιστον 8mb τα win95 για να τρεξουν.Οποτε η τοσο γ παραπανω εχει. τα windows 95 εχουν IE?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.