Προς το περιεχόμενο

Sony VAIO VGN-S3XP - Χαλασμενο κουμπί

jmallen3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ενας φιλος το παραπανω λαπτοπ και εχει χαλασει (σπασει) το "Ε" απο το πληκτρολογιο,δηλαδη εχουν φυγει τα παντα,φενεται μονο ενα ασημενιο πραγμα απο κατω.μπορουμε να το φτιαξουμε?και αν ναι πως και που θα βρουμε ανταλλακτικα?

Δημοσ.

Αυτό σου κάνει; E-bay

Διαφορετικά πας για νέο πληκτρολόγιο.Βρες το κωδικό του πληκτρολογίου και ψάξε στο e-bay για ανταλλακτικό ή αν εισαι τυχερός και εδώ.

Δημοσ.

δεν ξερω εαν κανει για αυτο ρωταω.δεν ξερω αν θα μπορω και πως να το βαλω μιας και φενεται στο λαπτοπ να λειπει ολος ο μηχανισμος απο το κουμπι,οποτε πως θα το κανω να κολλησει και να λειτουργει κανονικα? οπως ειναι τωρα εαν ακουμπησω το ασημενιο που φενεται μιας κ εχει φυγει το κουμπι το δεχεται και το γραφει το γραμμα.

Δημοσ.

Το κουμπί ειναι απλα ενα πλαστικό στοιχείο τίποτα περισσότερο.Ο μηχανισμός που επιτρέπει να εμφανίσει το γράμμα αποτελείτε απο 3-2 λεπτά φύλα που οταν πατηθούν μεταδίδουν την πληροφορία. Αν μπορείς δείξε μας μια φωτογραφία για να μπορέσουμε πιο υπεύθυνα να σ απαντήσουμε.

Δημοσ.

Νομίζω ότι υπάρχει site (laptopkey) απ΄όπου μπορείς να αγοράσεις το πλήκτρο. Τώρα αν δεν φταίει το πλήκτρο αλλά η πλακέτα του πληκτρολογίου πας για αγορά πληκτρολογίου.

Δημοσ.

δεν το εχει το μοντελο του λαπτοπ μου εκει και επισης ρωταω για να μου πειτε τι θελει απο τη φωτογραφια που εχω βαλει τι χρειαζεται...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από την φωτογραφία δεν είναι καθαρό αν μπορεί να μπει νέο κουμπί. Λείπει όλος ο μηχανισμός του πλήκτρου και δεν μπορώ να δω να τα στηρίγματα είναι σε καλή κατάσταση ώστε αν πάρεις νέο πλήκτρο αυτό να κάτσει σωστά και να μην ξαναφύγει.

Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις νέο πληκτρολόγιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...