Προς το περιεχόμενο

Καινούριος στο προγραμματισμό - Επιλογή γλώσσας

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι καινούριος στον προγραμματισμό και θέλω να μάθω μια γλώσσα .Έχω ακούσει ότι η c είναι δύσκολη για αρχάριους. Εσείς τι μου προτείνετε?Ξέρω και απο logo :-D

Δημοσ.

Πιστεύω είναι η χαρά ότι ξεκινάς κάτι καινούριο ο λόγος που γίνονται αυτά τα θέματα, και όχι τόσο η ίδια η απορία.

Θέλει ρε παιδί ο άνθρωπος να το ανακοινώσει στον κόσμο. Είναι μεγάλη χαρά η δε λέω.

Διαφορετικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο καθένας που ξεκινάει μια γλώσσα πιστεύει ότι είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους 99999999999999 που έχουν ανοίξει πριν από αυτόν το ίδιο θέμα.

Για αυτό προτείνω να φτιάξουμε ένα θέμα και να δίνουμε συγχαρητήρια ο ένας προγραμματιστής στον άλλον.

Είναι και περίοδος κρίσης πιστεύω θα μας κάνει καλό grin.png

Δημοσ.

Πιστεύω είναι η χαρά ότι ξεκινάς κάτι καινούριο ο λόγος που γίνονται αυτά τα θέματα, και όχι τόσο η ίδια η απορία.

Θέλει ρε παιδί ο άνθρωπος να το ανακοινώσει στον κόσμο. Είναι μεγάλη χαρά η δε λέω.

Διαφορετικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο καθένας που ξεκινάει μια γλώσσα πιστεύει ότι είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους 99999999999999 που έχουν ανοίξει πριν από αυτόν το ίδιο θέμα.

Για αυτό προτείνω να φτιάξουμε ένα θέμα και να δίνουμε συγχαρητήρια ο ένας προγραμματιστής στον άλλον.

Είναι και περίοδος κρίσης πιστεύω θα μας κάνει καλό grin.png

Κακιες... :devil: :-D

Δημοσ.

Εγώ είμαι ξεχωριστός απο τους άλλους...Πλάκα κάνω:-D.Εντάξει θα πάω αύριο στην εκκλησία να εξομολογηθώ. :rolleyes:

Δημοσ.

δεν κανει η C για τα νοοβς, εσυ τωρα ξεκινας, να φανταστω οτι θελεις να εξερευνησεις τον κοσμο του προγραμματισμου...

για αρχη κατεβασε το visual studio και ασχολησου με τα ετοιματζιδικα, τιποτα VB/C#...

Για αυτό προτείνω να φτιάξουμε ένα θέμα και να δίνουμε συγχαρητήρια ο ένας "i wanna be προγραμματιστής" στον άλλον.

grin.png

ενα λαθακι το οποιο στο διορθωσα

Δημοσ.

Ξεκίνησα με python , βρήκα και ένα οδηγό στα ελληνικά και μου φαίνεται πολύ εύκολη γλώσσα...:-D

+1 απο εμενα φιλε, εισαι πολυ σωστος...

οχι πως λες οτι ακους... και αφου εδω μεσα υπαρχει αυτη η πιπιλα "Python" ... τι να κανετε και εσεις ... επαναλαμβανεστε...

φιλε ξεκινα οτι θες, μονο που μην ψαχνεις βοηθεια εδω μεσα, οτι και να ξεκινησεις πανε σε κανα φορουμ σαν τα

daniweb/expertexchange/dreamincode... και αρκετα φορουμ που εχουν πραγματα ουσιας, εκει θα "μαθεις" ... εδω μεσα μονο τοπικς του τυπου

"τι γλωσσα να διαλεξω"

"c/c# η Python - Τι ειναι καλυτερο"

"java η c"

βασικά εδω μεσα πιο πολυ για χαβαλε ειναι, οχι να μαθεις....

παιδια ξερω ποναει αυτο... απλα ειναι η αληθεια...δεν εγινε και τπτ, μην δινετε σημασια... δεν υπαρχει λογος να "στεναχωρηθειτε"

Δημοσ.

Ξεκίνησα με python , βρήκα και ένα οδηγό στα ελληνικά και μου φαίνεται πολύ εύκολη γλώσσα...:-D

Ωραία! Τότε γράψε μας τον κώδικα σε Python, εφόσον είναι τόσο απλή και καλή γλώσσα, ενός επαγγελματικού προγράμματος εγκατάστασης (Setup).

Το έχω σε Visual Basic 3 αλλά για να λειτουργήσει θέλει και το vbrun.dll

Επίσης έχω ένα freeware αλλά δεν έχω τον κώδικά του. Ενώ γίνεται το setup δεν εμφανίζονται τα εικονίδια στο Start Menu!

Δημοσ.

Ξεκινάς με λάθος τρόπο κατά την γνώμη μου. Κάνε στον εαυτό σου την ερώτηση «Τι θέλω να κάνω με την γλώσσα που θα μάθω». Όταν την απαντήσεις το δημοσιεύεις εδώ και θα πάρεις καλύτερες/σωστότερες απαντήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...