Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.rottentomatoes.com/m/dogtooth/reviews/?type=user

Τις 45 σελιδες κριτικες ,πιο πολλες θετικες οπως φα;ινεται και απο την βαθμολογια,απο κοινο και τους 12.000 κοντα ψηφους στο imdb πως τoyw δικαιολογεις; Τους εβγαλε ολους αυτους για καφε;

Αυτο που μου αρεσει στους Ελληνες ειναι οι ευφανταστοι τροποι που βγαζουμε την πικροχολια μας οταν καποιος τα παει καλα καπου ενω εμεις οχι. Πεφτουμε πανω σαν τα σκυλια να τον φαμε. Και μιλαω γενικα παντα, οχι για καποιον απο εδω..

αυτο για τον κυνοδοντα. Οπως εχω πει τις αλπεις δεν θα τις κρινω πριν τις δω. Ουτε θα κραξω η θα αποθεωσω τυφλα σαν οπαδος ομαδας. Δεν κανουμε αυτα που κοροιδευουμε.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σιγουρα.οση σχεση δεν εχει και το Star Wars με το Ηidden Fortress.

Μήπως ο Kurosawa δεν έκλεψε σενάρια για 2-3 ταινίες του από τον Shakespear?

Συμβαίνουν συχνά αυτά συχνά στην τέχνη. Το ζήτημα είναι πόσο καλό και προσωπικό είναι το αποτέλεσμα.

Δεν μιλάω βέβαια για την περίπτωση του Λάνθιμου. Δεν είναι και ο σούπερ σκηνοθέτης αλλά είναι αξιόλογος κατ'εμέ.

Είναι πια κουραστικό κάθε φορά που βγαίνει μια νέα ταινία, όλοι να σχολιάζουν πόσο κλεμμένη είναι για να το παίξουν ψαγμένοι.

Ακόμη και για το Black Swan άκουσα ότι είναι αντιγραφή από ένα γιαπωνέζικο καρτούν. Στην πράξη βέβαια δεν είχε ιδιαίτερη σχέση.

Ειδικά στην περίπτωση του κινηματογράφου, η αντιγραφή είναι σε καθημερινή διάταξη. Το 80% των ταινιών έχουν βασιστεί άμεσα ή έμμεσα από κάποιο βιβλίο. Σπάνιο πράγμα το πρωτότυπο σενάριο.

Δημοσ.
κακός στο moderating ή στην ψυχή; :mrgreen:

Στο moderating. Είμαι καλόψυχος άνθρωπος. :-) Δε βλέπεις το avatar; :P

Δημοσ.

Αν δεν σχολιάσει ο τοξοβόλος, δε θα σχολιάσω ούτε κι εγώ. Που 'σε ρε συνάδελφε; :confused:

Η μλκ θα είναι να μην του αρέσει και να πρέπει εγώ να την υπερασπιστώ. απελπισία...

Ποσα μου δινεται για να κανω τον fearwhatnow με τα ηρεμιστικα :mrgreen: ?Μολις την δω θα σχολιασω.Εαν μου αρεσει τοτε θα εχουμε πανυγηρια

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελικά βλέπω πως πολλοί ζήλεψαν τη "δόξα" της Διαμαντάκου και έχουν κρυφά απωθημένα ..."κριτικής"!

Τι μάθαμε λοιπόν από αυτό το θέμα:

1. Ο Λάνθιμος κλέβει από παντού

2. Η νέα ταινία είναι χάλια, άσχετο με το ότι δεν την έχουμε δει ακόμη...

3. Ένας ηθοποιοός είναι καλός ή κακός αναλόγως αν τον γουστάρουμε προσωπικά ή όχι! Έχουμε σαν "οδηγό" μια τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετείχε και αδιαφορούμε για την υπόλοιπη καριέρα του σε θέατρο και άλλες καλλιτεχνικές παραστάσεις...

Και αργότερα φαντάζομαι όταν θα προβληθεί στις αίθουσες, θα βγουν κάποιοι και θα πουν πως αφού έκοψε και λιγότερα εισητήρια από το "Ρόδα, Τσάντα & Κοπάνα 2", πάει να πει πως είναι και αντίστοιχα χειρότερη σαν ταινία...

cool.png

Δημοσ.

Μην κάνουμε σαν το Λάκη τον εισαγώμενο.

Το DogTooth του Λάνθιμου που πολλοί θάβουν εδώ μέσα ήταν κατά την γνώμη μου εκπληκτικό έργο.

Και εχω δεί τα 2 - 3 έργα απο τα οποία και καλά έκλεψε την ιδέα.

Ε το Dogtooth ήταν καλύτερο.

Οπότε είναι θέμα γούστου.

PS Αν θυμάσε ας πούμε fearwhatnow δεν την πάλεψα με το enter the void που θεωρούσες κορυφή.

Δημοσ.

Τα σβήνω μεν, αλλά Κιλλικ το υπο κάλυψην τρόλλινγκ έχει και τα όρια του. Αν δεν θες να σου την λένε σταμάτα να προκαλείς συνέχεια.

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...