Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν περιμενα απο τα βραβεια ή τις συμμετοχες σε φεστιβαλ να κρινω σκηνοθετες και ταινιες...

Αν θες να κανουμε συζητηση για "κανονες" σκηνοθεσιας, ευχαριστως.

Τελος, ειναι φανερο οτι ο Λανθιμος προσπαθει να προσεγγισει την σκηνοθεσια του Meadows και τα περι δικης του σχολης ειναι το λιγοτερο αστοχα.

Α ξέχασα εσυ εχεις την εμπειρία τι να σου πουν εσενα αυτα

Αλλα εδω δεν μας λες αν ειναι καλος η κακος για να πουμε οτι οντως κατι βραβεια μπορει να μην λενε κ κατι εσενα με την τεραστια εμπειρια

εσυ λες οτι δεν ειναι καν σκηνοθετης

ειναι γνωστό αλλωστε οτι εχουν παρει πολλοι κακοι ερασιτεχνες χρυσο φοινικα

να το κανουμε ευχαριστως...αλλωστε ειναι γνωστος ο ορος "ψαγμενη ανοησια" στους κανονες

Και για τον Oli τον κολλητο σου κ την κριτικη του τα ειπαμε μην τα ξαναλεμε

Δημοσ.

Που ειναι ο τοξοβόλος να φτάσει το θέμα στα ουράνια?

Χαχα! Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ! FIGHT!

Δημοσ.

πλακα κανεις.εκλεψε και 2η ταινια ο τυπος; :confused:

δεν ξερω για την καινουρια, αλλα ο κυνοδοντας και το καστρο της αθωοτητας εχουν ελαχιστη σχεση μεταξυ τους σαν ταινιες.

Δημοσ.

Α ξέχασα εσυ εχεις την εμπειρία τι να σου πουν εσενα αυτα

Αλλα εδω δεν μας λες αν ειναι καλος η κακος για να πουμε οτι οντως κατι βραβεια μπορει να μην λενε κ κατι εσενα με την τεραστια εμπειρια

εσυ λες οτι δεν ειναι καν σκηνοθετης

ειναι γνωστό αλλωστε οτι εχουν παρει πολλοι κακοι ερασιτεχνες χρυσο φοινικα

να το κανουμε ευχαριστως...αλλωστε ειναι γνωστος ο ορος "ψαγμενη ανοησια" στους κανονες

Και για τον Oli τον κολλητο σου κ την κριτικη του τα ειπαμε μην τα ξαναλεμε

Δεν ειρωνευτηκα σε καμια απαντηση μου, οποτε σε παρακαλω μην ειρωνευεσαι.Ο καθενας εχει την αποψη του.Δεν προκειται να αποδειξω σε εσενα αν εχω ή οχι εμπειρια στην σκηνοθεσια και στον κινηματογραφο.Ο Oli δεν ειναι κολλητος μου αλλα εχω μιλησει μαζι του και εχει τις αποψεις του.

Επισης το οτι δεν δινω σημασια στα βραβεια δεν πιστευω οτι ειναι κατακριτεο.Παρα πολλοι εχουν την ιδια σταση σε σχεση με τα βραβεια των φεστιβαλ.

Αν μου αρεσει η ταινια πρωτος θα βγω να πω οτι εγινα ρομπα απο τον Λανθιμο και τον Σερβεταλη.Θελω να βλεπω ωραιες ταινιες, ουτε προσωπικα εχω με δαυτους ουτε κανενας κολλημενος ειμαι σε σχεση με τον κινηματογραφο.Αλλωστε ειναι γνωστο εδω περα ποια ειναι τα γουστα μου και τι ταινιες βλεπω και προτεινω.Φιλικα παντα.

Δημοσ.

σιγουρα.οση σχεση δεν εχει και το Star Wars με το Ηidden Fortress.

εχεις δει τις δυο ταινιες; για τον κυνοδοντα και το καστρο της αθωοτητας μιλαω.

Δημοσ.

εχεις δει τις δυο ταινιες; για τον κυνοδοντα και το καστρο της αθωοτητας μιλαω.

Here it goes again..

Νομιζω εξαντληθηκε το θεμα αυτο στο νημα για τον Κυνοδοντα.

Δημοσ.

Αν δεν σχολιάσει ο τοξοβόλος, δε θα σχολιάσω ούτε κι εγώ. Που 'σε ρε συνάδελφε; :confused:

Η μλκ θα είναι να μην του αρέσει και να πρέπει εγώ να την υπερασπιστώ. απελπισία...

Δημοσ.

Αν δεν σχολιάσει ο τοξοβόλος, δε θα σχολιάσω ούτε κι εγώ. Που 'σε ρε συνάδελφε; :confused:

Η μλκ θα είναι να μην του αρέσει και να πρέπει εγώ να την υπερασπιστώ. απελπισία...

Γιατι σε ζευγος αντιθετων πατε;Ασπρο -μαυρο;

Δημοσ.
Υ.Γ. Είναι αλήθεια ότι παίζει κλικαδορία σε επιτροπές, φεστιβάλ, κτλ;

Όχι ρε, τι είναι αυτά που λες; Συνήθως είναι όλοι άσχετοι μεταξύ τους, με διαφορετικά γούστα, διαφορετικές σχολές, απόψεις, παρέες και κοινωνικό status. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...