Sellers Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ''Μια νοσοκόμα, ένας τραυματιοφορέας, μια αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και ο προπονητής της έχουν δημιουργήσει μια ομάδα. Αντικαθιστούν νεκρούς ανθρώπους. Προσλαμβάνονται από τους φίλους και τους συγγενείς των νεκρών. Η ομάδα ονομάζεται Άλπεις και ο αρχηγός της, ο τραυματιοφορέας, ονομάζεται Mont Blanc. Τα μέλη της ομάδας είναι υποχρεωμένα να λειτουργούν σύφωνα με κάποιους κανόνες που έχει ορίσει ο αρχηγός. Η νοσοκόμα δεν υπακούει αυτούς τους κανόνες.'' (Πηγή: athensmagazine) Οι «Αλπεις» του Γιώργου Λάνθιμου στη Βενετία.
fearwhatnow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Να και το πρωτο θαψιμο: http://www.hollywoodreporter.com/review/alps-venice-film-review-231014 Δεν του εφτανε η αταλαντη Παπουλια, πηρε και τον Σερβεταλη να δεσει το γλυκο.Αλλη μια wannabe indie "ψαγμενη" ανοησια του Λανθιμου, φτηνιαρικη παραγωγη απο εναν wannabe με το ζορι σκηνοθετη.
b_real Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Να και το πρωτο θαψιμο: http://www.hollywoodreporter.com/review/alps-venice-film-review-231014 Δεν του εφτανε η αταλαντη Παπουλια, πηρε και τον Σερβεταλη να δεσει το γλυκο.Αλλη μια wannabe indie "ψαγμενη" ανοησια του Λανθιμου, φτηνιαρικη παραγωγη απο εναν wannabe με το ζορι σκηνοθετη. Μόνο και μόνο οτι λες 'ψαγμενη ανοησια,φτηνιαρικη παραγωγη' μια ταινια που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ λεει πολλά. Γιατί τοσο αγχος να την βγάλετε μούφα;; Κάνεις λες και ο Λανθιμος σου τρωει το ψωμί "Caustic, well-done Greek cinema of the absurd is strictly for modernist fans." Αυτό λέγεται θάψιμο;; Να και η πρώτη αποθέωση Lanthimos continues to prove himself a supremely controlled, disciplined filmmaker: his use of focus alone could form the basis of a film school class
fearwhatnow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο και μόνο οτι λες 'ψαγμενη ανοησια,φτηνιαρικη παραγωγη' μια ταινια που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ λεει πολλά. Γιατί τοσο αγχος να την βγάλετε μούφα;; Κάνετε λέτε λες και ο Λανθιμος σας τρωει το ψωμί "Caustic, well-done Greek cinema of the absurd is strictly for modernist fans." Αυτό λέγεται θάψιμο;; Να και η πρώτη αποθέωση Lanthimos continues to prove himself a supremely controlled, disciplined filmmaker: his use of focus alone could form the basis of a film school class Μην ανησυχεις, σε 4 μερες θα την εχω και θα κανω ενα review.Απλα και λογω της εμπειριας μου καταλαβαινω πως "βαδιζει" η ταινια σκηνοθετικα.Αν θα βγει τελικα καλη θα ειμαι ο πρωτος που θα το πει.Με Σερβεταληδες ομως δεν κανεις ταινιες φιλε. Επισης, οπως θαβω ή επαινω και ξενους σκηνοθετες ετσι θα κανω και με τον οποιον Λανθιμο. Τελος, το review που εδωσα σφαζει με το βαμβακι.Προσεξε το καλυτερα. Με τον Oli σπανιως συμφωνω οποτε προσπερναω τα κατ'εμε αστοχα σχολια του περι σκηνοθετικης σχολης Λανθιμου..
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Να και το πρωτο θαψιμο: http://www.hollywoodreporter.com/review/alps-venice-film-review-231014 Δεν του εφτανε η αταλαντη Παπουλια, πηρε και τον Σερβεταλη να δεσει το γλυκο.Αλλη μια wannabe indie "ψαγμενη" ανοησια του Λανθιμου, φτηνιαρικη παραγωγη απο εναν wannabe με το ζορι σκηνοθετη. Υπερβάλλεις φίλε fearwhatnow. Δεν ήμουν φαν του Κυνόδοντα, όπως θα θυμάστε (και αν δε θυμάστε, το thread υπάρχει ακόμη, διαβάστε). Το θεώρησα απλώς μια καλή ταινία. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Επειδή ο Λάνθιμος δεν είναι και ο σούπερ-σκηνοθέτης που προσπαθούν να παρουσιάσουν, δε σημαίνει ότι δεν είναι καν σκηνοθέτης. Επίσης, ο Σερβετάλης είναι καλός ηθοποιός. Αν θα βγει τελικα καλη θα ειμαι ο πρωτος που θα το πει. Με τη γνώμη που έχεις ήδη σχηματίσει, αποκλείεται να το καταλάβεις ακόμη και αν βγει καλή. Φιλικά.
fearwhatnow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Υπερβάλλεις φίλε fearwhatnow. Δεν ήμουν φαν του Κυνόδοντα, όπως θα θυμάστε (και αν δε θυμάστε, το thread υπάρχει ακόμη, διαβάστε). Το θεώρησα απλώς μια καλή ταινία. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Επειδή ο Λάνθιμος δεν είναι και ο σούπερ-σκηνοθέτης που προσπαθούν να παρουσιάσουν, δε σημαίνει ότι δεν είναι καν σκηνοθέτης. Επίσης, ο Σερβετάλης είναι καλός ηθοποιός. Αυτος δεν ειναι που επαιζε με ενα ερπετο και το ζωακι ερμηνευε καλυτερα απο αυτον?Σορρυ manuel αλλα προκειται για αθλιο ηθοποιο.Αλλο συμπαθης και αλλο καλος ηθοποιος.Ναι συμπαθης ειναι. Εχω μια γενικη πρωτη εικονα της ταινιας.Πιθανως να αλλαξει.Αλλο να δεις το συνολο και αλλο η συρραφη.Ο,τι γραψω θα ειναι αυτο που πραγματικα ειδα.Μακαρι να με διαψευσει.
saya Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχει καν αρνητικα σχολια .Το οτι δεν μπορεις να συμπαθησεις τις κοπελες δεν ειναι απαραιτητα αρνητικο . Ειναι θεμα χαρακτηρων της ταινιας. Ας την δουμε πρωτα και εξασκουμε το αγαπημενο μας σπορ το θαπτινγκ μετα ... η χαιρεκακια δεν ξερω που βοηθαει . Τον κυνοδοντα τον ειχα λατρεψει . Εδω δεν τρελαινομαι με το θεμα . Αυτος δεν ειναι που επαιζε με ενα ερπετο και το ζωακι ερμηνευε καλυτερα απο αυτον?Σορρυ manuel αλλα προκειται για αθλιο ηθοποιο.Αλλο συμπαθης και αλλο καλος ηθοποιος.Ναι συμπαθης ειναι. Εμενα ο Σερβεταλης μου αρεσει . Και υπερβαλλεις, νομιζω .Αν και ο Μητσος που πληροφοριακα ηταν Μιτση ,ηταν τρομερος ηθοποιος ..
b_real Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μην ανησυχεις, σε 4 μερες θα την εχω και θα κανω ενα review.Απλα και λογω της εμπειριας μου καταλαβαινω πως "βαδιζει" η ταινια σκηνοθετικα.Αν θα βγει τελικα καλη θα ειμαι ο πρωτος που θα το πει.Με Σερβεταληδες ομως δεν κανεις ταινιες φιλε. Επισης, οπως θαβω ή επαινω και ξενους σκηνοθετες ετσι θα κανω και με τον οποιον Λανθιμο. Τελος, το review που εδωσα σφαζει με το βαμβακι.Προσεξε το καλυτερα. Με τον Oli σπανιως συμφωνω οποτε προσπερναω τα κατ'εμε αστοχα σχολια του περι σκηνοθετικης σχολης Λανθιμου.. θα την εχεις σε 4 μερες ε; εσυ πρεπει να εισαι φοβερος... Και λογω της εμπειριας σου βλεπεις το τραιλερ που ειναι 2 πλανα και καταλαβαινεις που βαδιζει η ταινια σκηνοθετικα;; Και το "ψαγμενη ανοησια" ειναι κριτικη για την σκηνοθεσία;; Η εμπειρια σου ποια ειναι ακριβως;; Oli;; Τετοια οικειοτητα;; Variety
fearwhatnow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Saya, μονο που λες οτι δεν τρελαινεσαι για αυτο το σεναριο μας βαζει εξαρχης σε 2 διαφορετικους κοσμους.Το σεναριο ειναι 10 επιπεδα πανω απο του Κυνοδοντα.Διαφωνουμε τελειως στον τροπο που βλεπουμε τις ταινιες.
saya Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Saya, μονο που λες οτι δεν τρελαινεσαι για αυτο το σεναριο μας βαζει εξαρχης σε 2 διαφορετικους κοσμους.Το σεναριο ειναι 10 επιπεδα πανω απο του Κυνοδοντα.Διαφωνουμε τελειως στον τροπο που βλεπουμε τις ταινιες. Θα το δω και θα σου πω . Μπορει να αλλαξω αποψη . Μην προκρινουμε ..
Ceridwen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τι έχει ο Σερβετάλης? Τον έχω δει δυο φορές στο θέατρο και μου είχε φανεί μια χαρά. άλλη μια
saya Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Just as the awkward re-enactment of crimes in Kinetta brings an over-layer of movie-making to the mix, the Alps members are excruciatingly bad actors when they recite phrases in a monotone, like “this mug is for you, Grandpa” or (in a compromising moment between the nurse and a lamp salesman) “don’t you stop, it feels like heaven.” Eπισης αυτο δεν σημαινει οτι εννοει οτι οι ηθοποιοι ειναι κακοι .Εννοειε οτι τα μελη της ομαδας ειναι κακοι ηθοποιοι .Παρανοηση .Γιατι ειδα και σχετικο σχολιο σε μεγαλο σαιτ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα