Pinball1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεί κανείς να δώσει εξετάσεις για δίπλωμα αυτοκινήτου χωρίς μαθήματα με δάσκαλο αλλά με δική του προετοιμασία; Επίσης, ποιό είναι το κόστος της εξέτασης;
akpe Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Από τη στιγμή που για να εξεταστείς χρειάζεσαι κάποια μίνιμουμ μαθήματα από δάσκαλο, χλωμό να μπορείς.
panosno1com Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 δε στο συστηνω,καλυτερα κανε μαθηματα με δασκαλο. αν ειναι <<δικος>> σου , μπορει απλα να σημειωσει οτι εκανες μαθηματα και να πας να δωσεις ,αλλα τα χρηματα του για το κοστος μαθηματων θα τα παρει κανονικα..! και φυσικα μετα απο ευλογο χρονικο διαστημα πχ δεν γινεται να βγει σημερα η καρτελα σου και να δωσεις μεθαυριο...!
Pinball1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Είχα κάνει τα προβλεπόμενα μαθήματα αλλά δυστυχώς κόπηκα στην εξέταση. Τώρα δηλαδή αν θέλω να ξαναδώσω θα πρέπει οπωσδήποτε να ξανακάνω 21 θεωρητικά μαθήματα ΚΟΚ και 20 πρακτικά αυτοκινήτου;
UpToDate_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Είχα κάνει τα προβλεπόμενα μαθήματα αλλά δυστυχώς κόπηκα στην εξέταση. Τώρα δηλαδή αν θέλω να ξαναδώσω θα πρέπει οπωσδήποτε να ξανακάνω 21 θεωρητικά μαθήματα ΚΟΚ και 20 πρακτικά αυτοκινήτου; Οχι βεβαια, απλα λες του δασκαλου οτι θες να ξαναδωσεις. 150€ κοστος επανεξετασης.
Pinball1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό ισχύει και στην περίπτωση που είχα εξεταστεί πριν κάποια χρόνια;
panosno1com Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 νομιζω η καρτελα εχει ισχυ για 2 χρονια ....
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι βεβαια, απλα λες του δασκαλου οτι θες να ξαναδωσεις. 150€ κοστος επανεξετασης. Έχω την εντύπωση πως αν δε περάσεις στο πρακτικό μέρος της εξέτασης, είσαι υποχρεωμένος να ξανακάνεις κάποια μαθήματα, ίσως όχι όσα κάνεις αρχικά.
UpToDate_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω την εντύπωση πως αν δε περάσεις στο πρακτικό μέρος της εξέτασης, είσαι υποχρεωμένος να ξανακάνεις κάποια μαθήματα, ίσως όχι όσα κάνεις αρχικά. Πριν ενα μηνα πηρα το διπλωμα μετα απο μια ανεπυτυχη προσπαθεια.. το μονο που εκανα ηταν να δωσω τα 150€ των παραβολων.. τωρα αν ο δασκαλος "πατησε" skip σε καποια μαθηματα χωρις πληρωμή κλπ δεν το γνωρίζω.. αλλα απ' όσο έζησα μπορείς να δώσεις και μια βδομάδα αφ' οτου κοπείς,απλα και μονο με τα παραβολα .
Dimitris362 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πριν ενα μηνα πηρα το διπλωμα μετα απο μια ανεπυτυχη προσπαθεια.. το μονο που εκανα ηταν να δωσω τα 150€ των παραβολων.. τωρα αν ο δασκαλος "πατησε" skip σε καποια μαθηματα χωρις πληρωμή κλπ δεν το γνωρίζω.. αλλα απ' όσο έζησα μπορείς να δώσεις και μια βδομάδα αφ' οτου κοπείς,απλα και μονο με τα παραβολα . χωρίς να θελω να σε στεναχωρήσω, ο καλος σου δασκαλος σου πουλησε παπα (όπως κανουν ολοι δλδ). Δεν υπαρχουν παραβολα για επανεξέταση μπορεις να δώσεις όσες φορές θες. τα "παραβολα" που ζητανε πανε στις τσεπες τους. Και αυτα που σου λεω ειναι διασταυρωμένα με το υπουργείο.
UpToDate_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 χωρίς να θελω να σε στεναχωρήσω, ο καλος σου δασκαλος σου πουλησε παπα (όπως κανουν ολοι δλδ). Δεν υπαρχουν παραβολα για επανεξέταση μπορεις να δώσεις όσες φορές θες. τα "παραβολα" που ζητανε πανε στις τσεπες τους. Και αυτα που σου λεω ειναι διασταυρωμένα με το υπουργείο. Δεν παιζει να ισχυει κατι τετοιο. Δεν εχω ακουσει ποτε να μην ισχυουν παραβολα για επανεξεταση.. σε όσους ξερω με διπλωμα που εχουν κοπει, και απο διαφορετικους τοπους/δασκαλους παντα πληρωναν τα παραβολα της επανεξετασης.. τα χαμε συζητησει και σε ενα αλλο θεμα για το ποσο κοστιζει. Αλλωστε ειναι και ο πατερας του κολλητου μου ο δασκαλος..
Dimitris362 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Βρε και γω τα πλήρωσα μην αγχωνεσε ολοι τα πληρωνουν. Απλα ο κολλητός μου έδινε πριν μερικους μηνες, κόπηκε και του ειπε ο δασκαλος τη κλασική ιστορια, αλλα απο κάπου αυτος ειχε ακουσει το αντίθετο οπότε πηρε στο υπουργείο και του παν οτι δεν χρειαζετε κανένα παραβολο, οποτε επικοινώνησε με τη σχολη, τα ειπανε επι της ουσίας και του λεει ο δασκαλος του δεν ειναι παραβολα, αλλα πληρωνεις τον δασκαλο και τις βενζινες, και δεν ξανάδωσε γιατι δεν θελει να πληρωνει μαμησιάτικα 100 ευρω. Ο αδερφός μου εδωσε πριν μια βδομάδα και του ζητανε 100 τωρα, οπως ειχαν ζητησει και απο μενα 100 πριν 3 χρονιά απο αλλη σχολη( γνωστου εννοειτε, που δεν λυπήθηκε να κανει το ιδιο), και σενα σου ζητάνε 150. κανε τα μαθηματικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.