xlomo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω το παρακάτω σύστημα: Ga-P35-ds4 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2745#ov intel E6850 @3.00 2 GB DDR2 @ 800Mhz psu 750 W ATI HD 3870 512MB Κάποια στιγμή θα πέσει στα χέρια μου μία GTX 580 πιθανότατα η lighting της MSI, και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να την βάλω στην μητρική μου με Version 1 PCIx. Το ότι δεν θα αποδώσει τα μέγιστα το ξέρω, θα μπορώ όμως να τη χρησιμοποιήσω σε αυτό το σύστημα, ή θα μείνει στο ράφι μέεεεεεεεεεεχρι να κάνω αναβάθμιση σε αρκετούς μήνες από τώρα ? P.S. στο site της msi δεν βρήκα λίστα με συμβατές μητρικές.
xlomo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μακάρι, μπας και σηκώσει και κάνα dead island !
Arctic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Το τροφοδοτικό ποιο ακριβώς είναι; 750W δεν λένε απαραίτητα κάτι. Και μάλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα και με τον επεξεργαστή, θα κόβει τη κάρτα. Καλό θα ήταν ένα ανέβασμα.
xlomo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ένα της cooler master, μοντέλο ακριβώς δεν θυμάμαι. Σίγουρα θα τρώω φρενάρισμα από το σύστημα, δεν με απασχολεί τόσο αυτό. Όσο για O.C. προτιμάω σταθερότητα από επιδώσεις. Πιστεύεις πως θα έχω πρόβλημα στα καινούρια παιχνίδια ?
Arctic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πρόβλημα θα υπάρξει, σίγουρα δε θα αποδίδει σωστά. Αν είναι να την αγοράσεις τότε προτείνω να μην τη πάρεις. Αν πάλι δεν την αγοράσεις πάω πάσο. Το oc αν γίνει σωστά δεν δημιουργεί αστάθειες.
Ntinaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αν ανεβασεις τον επεξεργαστη απο 3 σε 3.33 η 3.5 χωρις να ανεβασεις ταση, θα γινει τελειως τσαμπα,τελειως σταθερα,χωρις αυξηση της καταναλωσης και της θερμοκρασιας και θα δεις μια μεγαλη διαφορα στα παιχνιδια
xlomo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι δεν πρόκειται να την αγοράσω. Το OC πιθανόν να το κάνω αν απογοητευτώ πλήρως από το σύστημα με την 580. (3870 έχω, πόσο περισσότερο να απογοητευτώ) και αν δεν έχω πρόβλημα με θόρυβο και θερμοκρασίες, αν και το 3.5 μου φαίνεται κάπως υπερβολικό, και χωρίς ανέβασμα τάσης μου λες! ακούγεται απλό αλλά εξακολουθώ να το φοβάμαι κάπως όντας άπειρος. Arctic όταν λες πως σίγουρα θα έχει πρόβλημα και δεν θα αποδίδει σωστά, αναφέρεσαι στις καθαρές επιδόσεις της κάρτας ή σε κρασαρίσματα, παγώματα, bsod κτλ....? Την κάρτα σκοπεύω να την κρατήσω σε αυτό το σύστημα μέχρι να παραδώσει πνεύμα ένα άλλο pc με P4 ΗΤ @3.00 και 1 GB DDR 400Mhz. Οπότε θα το αντικαταστήσω με αυτό που έχω τώρα και θα πάρω άλλο με γύρω στα 550-600 Ε για να βάλω την 580. Απλά ελπίζα, επειδή αναμένονται πολλές κυκλοφορίες παιχνιδιών μέχρι το τέλος του έτους να μπορώ να τα παίξω αξιοπρεπώς. Και όσο περνάει ο καιρός και δεν την έχω μπαίνω σε σκέψεις για πιθανά προβλήματα. Όλα αυτά μάλλον έπρεπε να τα γράψω στο πρώτο ποστ ε ?
Arctic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Επιδόσεις σίγουρα, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω αν και δεν νομίζω...
kostasR1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε η GTX580 δουλεύει μια χαρά στο συστημά σου αλλά με τον επεξεργαστή που έχεις θα φας μεγάλο bottleneck. Η κάρτα θα αποδώσει τα μισά από όσα μπορεί...
xlomo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας, με κάλυψαν απολύτως. Για τις επιδόσεις δεν με απασχολεί ιδιαίτερα ούτε και το bottleneck, ακόμα και στα μισά να αποδίδει θα με καλύψει. Υποθέτω πως ο μόνος τρόπος να δω αν θα έχω άλλα νερά είναι μόνο με το να την δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.