Προς το περιεχόμενο

για εναν καλυτερο βαθμο...

hKardiadnexOria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή στην αναβαθμολόγηση δεν αλλάζουν οι βαθμοί? Περασμένοι είναι και αυτοί!

Εννοείς να θεωρεί ότι αδικήθηκε στη βαθμολογία (δηλαδή να άξιζε παραπάνω) και να το πάει για αναβαθμολόγηση;

Αυτό είναι άλλη ιστορία φίλε...εκεί σαφώς μπορεί να αλλάξει!

Αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορείς π.χ. να πιάσεις τον καθηγητή μετά την εξέταση και ενώ έγραψες για 6 π.χ. να του πεις "δεν μου αρέσει,σβήστε το να το ξαναδώσω!";)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοείς να θεωρεί ότι αδικήθηκε στη βαθμολογία (δηλαδή να άξιζε παραπάνω) και να το πάει για αναβαθμολόγηση;

Αυτό είναι άλλη ιστορία φίλε...εκεί σαφώς μπορεί να αλλάξει!

Αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορείς π.χ. να πιάσεις τον καθηγητή μετά την εξέταση και ενώ έγραψες για 6 π.χ. να του πεις "δεν μου αρέσει,σβήστε το να το ξαναδώσω!";)

what about are you talking ...

Πολλαπλων επιλογων ηταν... τι μπορεις να κανεις...

Δημοσ.

Δεν εχετε δυνατοτητα αναβαθμολογησης στο τμημα σου?Εμεις(για ΑΕΙ μιλαω δε ξερω τι παιζει στα ΤΕΙ) ειχαμε τη δυνατοτητα να αναβαθμολογησουμε μεχρι 4 υποχρωτικα...αν ειναι επιλογης παρατα το και δωσε αλλο στη θεση του!

Δημοσ.

Δεν εχετε δυνατοτητα αναβαθμολογησης στο τμημα σου?Εμεις(για ΑΕΙ μιλαω δε ξερω τι παιζει στα ΤΕΙ) ειχαμε τη δυνατοτητα να αναβαθμολογησουμε μεχρι 4 υποχρωτικα...αν ειναι επιλογης παρατα το και δωσε αλλο στη θεση του!

ναι ρε λολ τι λες, πως δεν εχουμε... υπαρχει τμημα που να μην σου δινει, απλα ειναι πολλαπλων επιλογων και δεν θα αλλαξει τιποτα...

αλλο αναπτυξης, οπου πχ αν σε ρωτησουν τι χρωμα εχει το καρπουζι λες "πρασινο σκουρο" και σε κοβουν επειδη ειναι πρασινο ανοιχτο... πχ...

ΥΓ: αν και ηξερα, απλα ειχα μια μικρη ελπιδα ... μηπως ρε παιδι μου...

αντε καλημερα σας παιδια...

Δημοσ.

Αν δεν ειστε στην ιδια σχολη ,πρεπει να ρωτησεις εσυ στην γραμματεια.Αχ,αχ ενα τηλεφωνο στην γραμματεια ειναι δυσκολο να κανετε;Πιο πολυ ωρα παιρνει να γραφει το μηνυμα .Ποσο μακρια ειναι απο την σχολη πια να πεταχτειτε μισο λεπτο..

Δημοσ.

H σχολή είναι 350 χλμ μακριά, μισό λεπτό πέταγμα δεν το λες και είναι και κλειστή λόγο κατάληψης.

Κατα τα αλλα γιατι αποφασιζουν τα κομματα στα πανεπιστημια ;Δεν θα πας λογω εξεταστικης;Οταν πας ρωτα .Ενα λεπτο ειναι το τηλεφωνο..αντε,δεν ειναι δυσκολο .

Δημοσ.

Την απόφαση τα κόμματα για να το κλείσουν νύχτα την πήρανε αλλά δεν θα πήγαινα έτσι και αλλιώς γιατί δεν χρωστάω μαθήματα. Θα κάνω ένα τηλ αύριο μήπως και είναι κάποιος εκεί.

Δημοσ.

ρωτανε τετοια πραγματα, απαπαπα ....

γινουμε ρεζιλι ρε.... :wub:

τι δηλαδη, μετα στους διαδρομους να βλεπουν και να λενε

"να αυτος ο νοοβας ρωτησε αν μπορει να ξαναδωσει για καλυτερο βαθμο, λολ "

θα μου πεις μεσα σε 10.000 ατομα θα σε θυμουνται...

μπ@

Δημοσ.

γεια σου μαρακι, ε καλα δηλαδη... σιγα το μαθημα ρε λολ... απλα οπως ειπα πανω αλλα διαβαζα ...

ενα 8.5-.9 σιγουρο ειναι, ειναι πολλαπλων επιλογων ρε... 40-45 ερωτησεις...

οχι τπτ ρε γμτο, μου εριξε μο, 7.91 γμτο... αμα ηταν 8.5-9 θα είχα μο πανω απο 8

Τόσο πολύ σου έριξε το μέσο όρο ένα μόνο μάθημα ; Πόσο μεγάλης βαρύτητας είναι πια ; Θα ρεφάρεις με την πτυχιακή.Εγώ ξεκίνησα με 8,7 και κατέληξα σε 7,8 - γαμώ τις καταλήψεις γαμώ - ( χωρίς την πτυχιακή μέσα υπολογισμένη ). So what ; :rolleyes:

O καλύτερος τρόπος για να παίρνεις βαθμούς είναι να πηγαίνεις πολύ καλά διαβασμένος ( όχι SOS μόνο , για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως ) και εάν δεις ότι δεν τραβάει καθώς γράφεις και ότι όλο και από κάπου θα χάσεις βαθμούς τράβα ένα χ στο γραπτό και πήγαινε να το ξαναδώσεις. Δεν είναι όλοι fan της ρήτρας , υπάρχουν και οι καθηγητές που τα παίρνουν όταν δουν ρήτρα. Επίσης παίζει πολύ διαπραγμάτευση πριν περαστεί ο βαθμός , διάφοροι συμφοιτητές πηγαίνανε κάθε τρεις και λίγο και παραπονιόντουσαν και ουκ ολίγες φορές μεγάλωνε ο βαθμός ( νιώθω λίγο μαλάκας τώρα που το σκέφτομαι :rolleyes: ).

Ο βαθμός δεν είναι το παν πάντως. Υπήρχε μάθημα ας πούμε που το είχα περάσει με 5 γιατί ήθελε ο τύπος στυγνή παπαγαλία αλλά ήταν πολύ καλύτερο το διάβασμα που είχα κάνει σε βιβλία ξενόγλωσσα. Πρέπει και να μάθουμε και τίποτα , ε. Και ναι υπάρχουν και κάτι μαθήματα περασμένα με 10 που σαφώς οι γνώσεις δε πολυμετράνε για αγορά εργασίας. B)

Ε, και για αυτό που έδωσες έτσι έλεγες, αλλά 6.5 πήρες. Τέλος πάντων.

Εγώ προς το παρόν, δε μπορώ να σε καθοδηγήσω. :-D

Γίνεσαι κακούλης τώρα :-D

Δημοσ.

ναι σωστα, απλα δεν διαβαζα και καθολου, αλλα πηγενα σε ολες τις θεωριες, οτι ακουγα αποκει... φαντασου...

δεν μου λες, η πτυχιακη/πρακτικη δινουν μπονους? πχ να βγαζεις απο τα μαθηματα 7.8 και να παρεις 8.5 στο πτυχιο επειδη εχεις παρει καλο βαθμο στην πτυχιακη πχ...

το εχω απορια, υπαρχει ανθρωπος που εχει παρει 10 στο πτυχιο? δεν παιζει κατι τετοιο.... γιατι μια στραβη ρε παιδι μου, να παρεις 9.5 σε ενα μαθημα θα σου παει ο ΜΟ 9.98999898 πχ

ΥΓ: εγω φταιω που ειμαι καλο παιδι, πρεπει να γινω αλητητς να του καψω το αμαξι... :devil:

ΥΓ: ο τυπας ηταν πολυ @ ρε, και μου το ελεγε ενα παιδι που ηταν στο 7ο εξαμηνο, αυτος ειναι μα**ας ... οχι τον ελεγα εγω...

ακου φαση, στις εξετασεις επειδη το χρωστανε 500-600 ατομα, μερικοι πηγαμε στα αμφιθεατρα...

ερχετε που λες με ενα υφος " θα σας γα**ω τωρα " , εγω απορησα οταν τον ειδα ετσι...

και λεει νευριασμενος, δεν με ενδιαφερει τπτ, ουτε σημειωσεις πανω στην κολλα θελω ουτε τπτ, απλα τικ στην επιλογη....

και στις θεωριες μας ελεγε οτι θα σας ζητησω σε μερικα να μου το αναλυσετε... ajajajaj

Δημοσ.

Υποθέτω ότι ο βαθμός του πτυχίου είναι στην ουσία κάτι σαν σταθμικός μέσος όρος. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από αυτά που βλέπω στην βαθμολογία μέχρι στιγμής. Η πτυχιακή έχει αυξημένο συντελεστή , μπορεί να ανεβάσει το μέσο όρο αλλά δε νομίζω να κάνει και θαύματα...

Γιατί τόσο μεγάλο κόλλημα με τους βαθμούς πια ; Θα σε βοηθήσει επαγγελματικά η διαφορά του 0,5 στο μέσο όρο ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...