hKardiadnexOria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια απο βλακ**α , δεν το περιμενα ... εγραψα μονο 6.5 ... το εχω περασει το μαθημα.... αλλα δεν μου αρεσει ο βαθμος δεν ηξερα για ρητρες και τετοια, μπορω να κανω κατι... να παω γραμματεια ? θελω να ξαναδωσω...
CtrlFreak Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ρώτα και πες μας ενδιαφέρομαι και γω. Σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ είσαι?
hKardiadnexOria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ρώτα και πες μας ενδιαφέρομαι και γω. Σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ είσαι? τει, αλλα το ιδιο κανει.... ε γμτο... και περιμενα να παρω απο αυτο 9-9.5 αλλα ο πστης εβαλε ολα τα ακυρα, τσαμπα τα σοσ στις θεωριες... πολυ @@@ τελικα ο τυπας... και εγω σαν μα*ας εδωσα βαση στα σοσ μονο
Marria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Και ποιος σου λεει οτι αμα ξαναδωσεις θα εχεις καλυτερο βαθμο? Αφου το περασες το μαθημα, μη σκοτιζεσαι
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αμα θελεις ξανα δινεις στο τελος με τα μαθηματα που χρωστας!
hKardiadnexOria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Και ποιος σου λεει οτι αμα ξαναδωσεις θα εχεις καλυτερο βαθμο? Αφου το περασες το μαθημα, μη σκοτιζεσαι γεια σου μαρακι, ε καλα δηλαδη... σιγα το μαθημα ρε λολ... απλα οπως ειπα πανω αλλα διαβαζα ... ενα 8.5-.9 σιγουρο ειναι, ειναι πολλαπλων επιλογων ρε... 40-45 ερωτησεις... οχι τπτ ρε γμτο, μου εριξε μο, 7.91 γμτο... αμα ηταν 8.5-9 θα είχα μο πανω απο 8
giorgos147 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ενα 8.5-.9 σιγουρο ειναι, ειναι πολλαπλων επιλογων ρε... 40-45 ερωτησεις... Ε, και για αυτό που έδωσες έτσι έλεγες, αλλά 6.5 πήρες. Τέλος πάντων. Εγώ προς το παρόν, δε μπορώ να σε καθοδηγήσω.
Marria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σου μαρακι, ε καλα δηλαδη... σιγα το μαθημα ρε λολ... απλα οπως ειπα πανω αλλα διαβαζα ... ενα 8.5-.9 σιγουρο ειναι, ειναι πολλαπλων επιλογων ρε... 40-45 ερωτησεις... οχι τπτ ρε γμτο, μου εριξε μο, 7.91 γμτο... αμα ηταν 8.5-9 θα είχα μο πανω απο 8 Αφου το περασες , ολα καλα ειναι Υπαρχουν και πιο σοβαρα πραγματα στη ζωη για να στεναχωριεσαι and guess what.. αυτο δεν ειναι (κατα την προσωπικη μου γνωμη παντα)
hKardiadnexOria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ε, και για αυτό που έδωσες έτσι έλεγες, αλλά 6.5 πήρες. Τέλος πάντων. Εγώ προς το παρόν, δε μπορώ να σε καθοδηγήσω. ε καλα, μπρικια κολλαμε... δεν πειραζει, νασε καλα Αφου το περασες , ολα καλα ειναι Υπαρχουν και πιο σοβαρα πραγματα στη ζωη για να στεναχωριεσαι and guess what.. αυτο δεν ειναι (κατα την προσωπικη μου γνωμη παντα) ενταξει ρε συ, καλα που εχω 1 μαθημα στο εξαμηνο αυτο απο αλυσιδα, ε νταξει... θα παρω 8-9 στο αλλο να παω 8 εχω τετοια κολληματα, δεν μου αρεσει το 7, ασ ειναι 7.91 που ουσιαστικα ειναι 8, θελω να βλεπω το 8 μπορστα
Toufas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μηπως επειδη δεν εβαλες τα φωνηεντα να σου εκοψε βαθμους?
hKardiadnexOria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μηπως επειδη δεν εβαλες τα φωνηεντα να σου εκοψε βαθμους? λες? ρε τον φουστη... Μηπως επειδη δεν εβαλες τα φωνηεντα να σου εκοψε βαθμους? λες? ρε τον φουστη... ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
Mirlogria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Από τη στιγμή που η βαθμολογία κατοχυρώθηκε για το μάθημα αυτό,δεν μπορείς να κάνεις κάτι να την αλλάξεις! Απλώς να θυμάσαι ότι,όταν δίνεις μάθημα και θέλεις να γράψεις καλό βαθμό σε αυτό (π.χ. από 8 και πάνω) γράψε σε εμφανές σημείο της κόλλας σου την ώρα της εξέτασης ότι "αν δεν γράψω τουλάχιστον για 8 π.χ. να με κόψετε με 4" ή κάτι παρόμοιο! Αυτή είναι η λεγόμενη "ρήτρα"! Τουλάχιστον αυτή την ενημέρωση είχα σε σχετικό θέμα απ'το δικό μου Τ.Ε.Ι.! Καλή συνέχεια!
hKardiadnexOria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Από τη στιγμή που η βαθμολογία κατοχυρώθηκε για το μάθημα αυτό,δεν μπορείς να κάνεις κάτι να την αλλάξεις! Απλώς να θυμάσαι ότι,όταν δίνεις μάθημα και θέλεις να γράψεις καλό βαθμό σε αυτό (π.χ. από 8 και πάνω) γράψε σε εμφανές σημείο της κόλλας σου την ώρα της εξέτασης ότι "αν δεν γράψω τουλάχιστον για 8 π.χ. να με κόψετε με 4"!Αυτή είναι η λεγόμενη "ρήτρα"! Τουλάχιστον αυτή την ενημέρωση είχα σε σχετικό θέμα απ'το δικό μου Τ.Ε.Ι.! Καλή συνέχεια! νασε καλα, εγω στο τελος ακουσα για την ρητρα απο κατι παιδια... και το ειχα δωσει το μαθημα... το λογικο αυτο ειναι, απο την ωρα που περαστηκε παει τελος , QQ, GG.. :/
CtrlFreak Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή στην αναβαθμολόγηση δεν αλλάζουν οι βαθμοί? Περασμένοι είναι και αυτοί!
hKardiadnexOria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή στην αναβαθμολόγηση δεν αλλάζουν οι βαθμοί? Περασμένοι είναι και αυτοί! pardon...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.