kate23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια παιδιά! Χάλασε το κινητό μου και βρισκομαι στη δυσάρεστη θέση να πάρω άλλο... Είμαι ανάμεσα σε 3 κινητά, στο Nokia C3, στο Sony Ericsson Xperia X8 και στο Samsung i5500 Galaxy 5. Έχω να προσθέσω ότι δεν τρελένομαι και πολύ για εξεληγμένο κινητό,(όχι ότι τα χω και του πεταμού) οπότε δεν δίνω μεγάλο βάρος στο λειτουργικό Android που έχουν τα 2 τελευταία. Μου αρέσει το Nokia C3 λόγο του πληκτρολογίου του, γιατί στέλνω πολλά μηνύματα και πιστεύω πως θα με βολέψει. Το αρνητικό του C3 είναι ότι δεν έχει 3G, συνεπώς no videoκλήση η οποία επίσης έχει πλάκα. Απλά τα άλλα δύο είναι πιο... πιο! Έχετε κάποιο από αυτά, το προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kate23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ακριβούτσικο είναι σε σχέση με αυτά που σκέφτομαι... Εσύ το έχεις? Γιατί το προηγούμενο κινητό μου LG ήταν και κράτησε 1 χρόνο (και ούτε)
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ακριβούτσικο είναι σε σχέση με αυτά που σκέφτομαι... Εσύ το έχεις? Γιατί το προηγούμενο κινητό μου LG ήταν και κράτησε 1 χρόνο (και ούτε) δεν το εχω αλλα ξερω οτι ειναι καλο! και αν το αλλο σου κινητο ειναι μονο 1 xρονου τοτε εχεις ακομα εγγυηση!
orlox Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Το optimus one το ειχα για αρκετο καιρο και μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ καλο κινητουλι. Αν σου φαινετε ακριβο μπορεις να πας και στο ZTE blade που εχει ιδια χαρακτηριστικα αλλα καλυτερη οθονη. Οτι και να παρεις θα σου κρατησει 2 χρονια τουλαχιστον και αν δεν σου κρατησει υπαρχει παντα η εγγυηση. Στα θετικα του optimus one ειναι οτι και εργοστασιοκο να το αφησεις με μια αναβαθμισει λογισμικου που γινετε πανευκολα και επίσημα εχεις 2.3 (ταχυτητα, μικροτερη καταναλωση μπαταριας κα) ενω το zte πρεπει να το πειραξεις μονος σου για να το φερεις σε μια πολυ καλη λειτουργικη κατασταση. Οι οθονες και των 2 ειναι πολυ ακριβεις στο αγγιγμα και δεν θα εχεις κανενα προβλημα να γραφεις. Μαλιστα σε "landscape" μπορεις να γραφεις και με τα 2 δαχτυλα μηνυματα που η ταχυτιτα σου θα φτανει αυτη του πληκτρολογιου με λιγη προπονηση ενω σε ορθιο παλι δεν θα εχεις προβλημα. Σε σχεση με αυτα που ανεφερες μπορει να δινεις +20-40€ (για το optimus 1) αλλα εχεις το 1/3 του Sar και εκτος απο κινητο ενα εργαλειο που μπορει τωρα να μην σε ενδιαφερει αλλα θα ανακαλυψεις ενα σωρο λειτουργειες. Σαν ενα μικρο πισι τσεπης.
kate23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 δεν το εχω αλλα ξερω οτι ειναι καλο! και αν το αλλο σου κινητο ειναι μονο 1 xρονου τοτε εχεις ακομα εγγυηση! Δεν μπορώ να βρω την εγγύηση... Έχει γίνει μεγάλο μπέρδεμα με τον ΟΤΕ (απο εκεί το είχα πάρει) και μου λένε να το στείλουν στην Αθήνα και τέτοια οπότε λέω απο το να τραβολογιέμαι, να πάρω κάτι καλό για να μου μείνει. @ orlox: Θα το κοιτάξω και θα σου απαντήσω. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Edit: Είδα και διάβασα μερικά reviews και μου φάνηκε πολύ καλό. Αν όμως δεν καταφέρω να το πάρω πιο από τα 3 που παρέθεσα θα μου προτείνατε?
nikoskon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια παιδιά! Χάλασε το κινητό μου και βρισκομαι στη δυσάρεστη θέση να πάρω άλλο... Είμαι ανάμεσα σε 3 κινητά, στο Nokia C3, στο Sony Ericsson Xperia X8 και στο Samsung i5500 Galaxy 5. Έχω να προσθέσω ότι δεν τρελένομαι και πολύ για εξεληγμένο κινητό,(όχι ότι τα χω και του πεταμού) οπότε δεν δίνω μεγάλο βάρος στο λειτουργικό Android που έχουν τα 2 τελευταία. Μου αρέσει το Nokia C3 λόγο του πληκτρολογίου του, γιατί στέλνω πολλά μηνύματα και πιστεύω πως θα με βολέψει. Το αρνητικό του C3 είναι ότι δεν έχει 3G, συνεπώς no videoκλήση η οποία επίσης έχει πλάκα. Απλά τα άλλα δύο είναι πιο... πιο! Έχετε κάποιο από αυτά, το προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κανένα από αυτά που αναφέρεις δεν έχει 2η κάμερα για βιντεοκλήσεις. Μακράν καλύτερο είναι το Xperia X8 κυρίως λόγω οθόνης και κάμερας. Επομένως από αυτά που προτείνεις, το X8 είναι μονόδρομος. Στην κατηγορία του Galaxy 5 είναι το ΖΤΕ Racer το οποίο έχει περισσότερη RAM και μόλις του περάσαμε CM7! edit: Ποιό είναι το budget που διαθέτεις για κινητό τηλέφωνο;
kate23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Κανένα από αυτά που αναφέρεις δεν έχει 2η κάμερα για βιντεοκλήσεις. Μακράν καλύτερο είναι το Xperia X8 κυρίως λόγω οθόνης και κάμερας. Επομένως από αυτά που προτείνεις, το X8 είναι μονόδρομος. Στην κατηγορία του Galaxy 5 είναι το ΖΤΕ Racer το οποίο έχει περισσότερη RAM και μόλις του περάσαμε CM7! edit: Ποιό είναι το budget που διαθέτεις για κινητό τηλέφωνο; Καλά σοβαρά, δεν έχει κανένα 2η καμερα...? (fail) Το ZTE RACER το έχει η μαμά μου και δεν με βολεύει γιατί έχει stylus και είναι λίγο εκνευριστικό. Το xperia μου αρέσει αρκετά. Έλεγα να μην δώσω πολλά, οπότε όταν βρήκα το Nokia C3 και μου άρεσε είπα να πάρω αυτό, αλλά μετά το κοίταξα λίγο παραπάνω και βρήκα και τα άλλα 2. Δεν θέλω να πάω πάνω απο 150 euro. Edit: Ρώτησα έναν φίλο μου που έχει το xperia και του κολλάει...
nikoskon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά σοβαρά, δεν έχει κανένα 2η καμερα...? (fail) Το ZTE RACER το έχει η μαμά μου και δεν με βολεύει γιατί έχει stylus και είναι λίγο εκνευριστικό. Το xperia μου αρέσει αρκετά. Έλεγα να μην δώσω πολλά, οπότε όταν βρήκα το Nokia C3 και μου άρεσε είπα να πάρω αυτό, αλλά μετά το κοίταξα λίγο παραπάνω και βρήκα και τα άλλα 2. Δεν θέλω να πάω πάνω απο 150 euro. Δύσκολα τα πράγματα λόγω βιντεοκλήσης. Αλλιώς το X8 θα σε άφηνε υπερευχαριστημένη. Δυστυχώς για Android + video telephony, αγγίζουμε τα 300€.
kate23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δύσκολα τα πράγματα λόγω βιντεοκλήσης. Αλλιώς το X8 θα σε άφηνε υπερευχαριστημένη. Δυστυχώς για Android + video telephony, αγγίζουμε τα 300€. 300??? Ε ας την αφήσουμε την βιντεοκλήση ή το android βρε παιδί μου! χαχα
nikoskon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά στα 240€ είναι το καινούριο Xperia mini Pro, το οποίο στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Το κινητό είναι δυναμίτης. Γρήγορο, με απίστευτη οθόνη παρά την μεσαία ανάλυση, και έχει 2η κάμερα για βιντεοκλήση.
kate23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά στα 240€ είναι το καινούριο Xperia mini Pro, το οποίο στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Το κινητό είναι δυναμίτης. Γρήγορο, με απίστευτη οθόνη παρά την μεσαία ανάλυση, και έχει 2η κάμερα για βιντεοκλήση. Μπα, είναι πολλά 240 ευρώ... Αλλά ευχαριστώ πολύ που με βοηθάς!
nikoskon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μπα, είναι πολλά 240 ευρώ... Αλλά ευχαριστώ πολύ που με βοηθάς! Καταλαβαίνω πως ξεπερνάς κατα πολύ (90€) το budget σου, αλλά είναι από τις αγορές/υπερβάσεις που δεν θα μετανοιώσεις.
gs20309 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Lg optimus me P350 γράφω αγγλικά γραφω αγγλικά
kate23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Lg optimus me P350 γράφω αγγλικά γραφω αγγλικά Πήγα σε ένα μαγαζί να τα δω, αλλά έχει μόνο 2-3. Είδα και το optimus me P350 και μου άρεσε. (οπότε θα μου αρέσει και το Optimus One.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.