vkarfis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ps3 οπως το ανοίγω μετα απο λιγα δευτερόλεπτα κολαει η οθόνη και κλείνει μόνο του να σημειώσω ότι το ανεμηστιράκι δεν ακούγετε και υποθέτω ότι χάλασε και λόγο υπερθέρμανσης κλείνει αυτο που θέλω είναι ενημέρωση απο κάποιον που ξέρει τί μπορώ να κάνω.. να προσπαθήσω να το αλλάξω μόνος μου, να το πάω σε κάποιον τεχνικό.... περιμένω τις απαντήσεις σας Ευχαριστώ ΥΓ. εχει βγεί απο την εγγύηση (το έχω 3 χρονια +)
dimitrisOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 δεν εχω ασχοληθει απο PS ουτε εχω δει πως ειναι αλλα ανοιξετε με προσοχη να δεις πως ειναι ο ανεμηστηρας και μας λες να δουμε πως μπορουμε να σε βοηθεισουμε
vkarfis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Σου έπαθε YLOD, χρειάζεται επισκευή. Που μπορώ να το στείλω για επισκευή..? Εγω μένω επαρχία και εδω δεν έχει service για ps3
Red_4ever Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Που μπορώ να το στείλω για επισκευή..? Εγω μένω επαρχία και εδω δεν έχει service για ps3 Εχω δει πως το ebw.gr επισκευαζει κονσολες.
gherudos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 επισκευάζω κι εγώ με πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. αυτή τη στιγμή βρίσκομαι Καβάλα, την παρασκευή θα βρίσκομαι για λίγες ώρες Θεσσαλονίκη και το βράδυ της παρασκευής επιστρέφω ηράκλειο. Αν σε βολεύει βρισκόμαστε αλλιώς μου το στέλνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.