Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση pc

steven1299

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω όλους τους ''χάκερ'' του φόρουμ :rolleyes: . Θ Θα ήθελα να με βοηθήσετε να συνθέσω ένα καινούργιο pc μιας κι εγώ είμαι παντελώς άσχετος. Λοιπόν έχουμε και λέμε:

- ποσό που διαθέτω περίπου 550 ευρώ( λίγο παραπάνω, λίγο παρακάτω δεν πειράζει)

- η χρήση του θα είναι ίντερνετ κυρίως, παιχνίδια τύπου pro, gta, football manager, ελάχιστες έως καθόλου ταινίες, και μελλοντικά ίσως χρησιμοποιήσω κανένα autocad.

- οθόνη έχω μια sony 17 ιντσών ανάλυση 1280x1024 ( με την πρώτη ευκαιρία θα αλλαχθεί βέβαια)

- πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία, δεν χρειάζομαι

- Είμαι από Αθήνα, θα με βόλευε πχ το πλαίσιο, αλλά εφόσον το visionstudio είναι φθηνότερο δεν έχω πρόβλημα

-Τέλος, η συναρμολόγηση θα γίνει στο κατάστημα διότι όπως είπα και στην αρχή είμαι άσχετος.... Λειτουργικό δεν χρειάζομαι..

Περιμένω, λοιπόν, όποιος μπορεί να με βοηθήσει, να μου προτείνει κάποια σύνθεση για την χρήση που σας γράφω, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!!

Υ.Γ Η αγορά θα γίνει μες στην βδομάδα ή το αργότερο την επομένη...

Δημοσ.

Ορίστε μια σύνθεση από μένα είναι ένα 100αρι παραπάνω από τα 550Ε για να βάλω και έναν ssd μέσα .Εάν δεν μπορείς να τα δώσεις τον βγάζουμε.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση- πρότασή σου, ssd λέω να βάλω αργότερα που θα μαζέψω κάποια χρήματα παραπάνω... Ψήκτρα να αγοράσω ή δεν χρειάζεται; επίσης μήπως 8 gb μνήμη ήταν καλύτερα ή πιστεύεις υπερβολικό για την χρήση που το θέλω;

Δημοσ.

Ωραία βγαλτον τον ssd απλώς να ξέρεις ότι θα δεις αρκετή διάφορα στο autocad σε σχέση με τον μηχανικό δίσκο .

Για την ram εάν θα τρέχεις βαριά project στο autocad καλά είναι να έχεις 8gb εάν θα είναι μια φορά στης τόσες τα 4gb είναι υπεραρκετά

Δημοσ.

+1 στην σύνθεση του Ραφαήλ. :)

Αν σκέφτεσαι να βάλεις ψύκτρα στον 955 BE, που το καλύτερο είναι να βάλεις π.χ μια xigmatek gaia για λιγότερο θόρυβο και για να τον ανεβάσεις, επέλεξε να βάλεις τις Corsair vengeance LP μνήμες με τις κοντές ψύκτρες ή κάποιες kingston HyperX ή corsair XMS3.

For the story, μια αντιστοίχων δυνατοτήτων σύνθεση απο το Πλαίσιο θα σου στοίχιζε παραπάνω χωρίς τον ssd.

Δες στις επισυναπτόμενες φωτό συνθέσεις απο τα 2 καταστήματα χωρίς να περιλαμβάνεται ssd.

post-175857-0-48816700-1315142936_thumb.jpg

post-175857-0-70123000-1315142948_thumb.jpg

Δημοσ.

μμμ μάλιστα 100 ευρώ περίπου διαφορά, όσο περίπου ο ssd. Και τα μεταφορικά να βάλεις πάλι κερδισμένος είμαι...Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια σας!!!!!

Δημοσ.

Να σε καλά .

Και το msystems έχει αρκετά καλές τιμές το κακό είναι ότι έχει μικρή ποικιλία.

Eαν καταφέρουν και φέρουν περισσότερα πράγματα είμαι 99% σίγουρος ότι πολλοί πελάτες της vision studio θα παν στην msystems :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...