pontiaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπεριζω το forum.το topic ανεβαινει για να βοηθησω φιλο μου στην αγορα λαπτοπ!λοιπον ενδιαφερεται για αγορα λαπτοπ gaming με 15αρα οθονη καλη καρτα γραφικων 4gb το λιγοτερο και γρηγορο σκληρο και πανω απο ολα καλη διατηριση θερμοκρασιας μιας και το καλοκαιρι τα λανακια ειναι πολλα οπως μου ειπε και θα τον εχει συνεχεια ανοιχτο!απο οτι πηγε και ρωτησε σε πλαισιο και Multirama το μονο που τα εχει ολα αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι ή το alienware ή το τελευταιο μοντελο της asus με τα 1600 ευρο.εχετε να προτεινετε κατι διαφορετικο? επισης alienware μπορουμε να παραγγειλουμε απο το επισημο site η οχι???σας ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια! περιμενω τις απαντησεις σας.(ξεχασα να αναφερω οτι το ποσο που μπορει να διαθεσει δεν ειναι προβλημα(τα μαζευε κοντα 1 χρονο ))
xristoforos89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Nα παραγγειλει απευθειας απο το site της Dell δεν μπορει. Αλλα για gaming laptop καλυτερα να κοιταξει απο το εξωτερικο. Δεν συμφερει η αγορα απο την Ελλαδα.
pontiaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 οταν λες εξωτερικο εννοεις ebay???αν εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου για site μπορεις να κανεις τον κοπο να το στειλεις σε π.μ.???σε ευχαριστω
jmallen3 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 www.amazon.co.uk και www.amazon.de Απο αυτα τα 2 ψαξε και θα βρεις πολλα αξιολογα πραγματα χωρις να εχεις να φοβασαι τελωνεια κλπ! Και πανω απο ολα ΕΜΠΙΣΤΑ και 100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ!
xristoforos89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πχ αυτα τα site που σου εστειλε παραπανω το παιδι. Δεν υπαρχει λογος να στο στειλω με πμ, κανονικα μπορουμε να ποσταρουμε (γιατι οχι αλλωστε; ) μαγαζια απο το ebay/amazon.
pontiaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 νομιζα δεν επιτρεποταν παιδια!οκ ευχαριστω!τωρα μπορειτε να μου προτεινετε και κανενα συγκεκριμενο μοντελο λαπτοπ??ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας
LrdOfNightmares Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια, τα Alienware τελεικα ειναι !@#$%. Προχθες παρέλαβα το Alienware M14x απο αμερική και εχω απιστευτο προβλημα με την κάρτα γραφικων. Εχω ξενερώσει που έσκασα $2000 για 1 laptop που μου βγαζει προβληματα. Η τεχνολογια Optimus δε εχει μεγαλο πρόβλημα με το Linux το μονο που κατάφερα να εγαταστεισω σωστα ειναι το mint 10, αλλά αν ενεργοπειησω τους drivers o πυρύνας κρασάρει (δεν ξερω αν καποιος απο σας ασχολείται με Linux απλά ηθελα να το αναφέρω) Επισεις οσο αφορα την θερμοκρασεια ανεβάζει πολους βαθμους γιαφτο αν παρει κανενας σας να παρει και 1 μία βάση με ανεμιστηρα. Αμα θελετε φοτογραφιες πειτε μου να ανεβασω, οτι άλλες ερωτήσεις καντε τες και θα απαντήσω αν γνωρίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.