Harrys280 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Γειά σας!! Σας παρακαλώ πολύ θέλω να μου λύσετε μια απορία. Ο πατέρας μου σήμερα έκανε ένα μικρό λαθάκι. Πήγε στον φάκελο που είναι το Command Prompt (cmd δηλαδη) και όλα τα άλλα χρήσιμα πράγματα και πάτησε πάνω εκεί που λέει Άνοιγμα και το άνοιξε με Windows Media Center!! Και τώρα σε ότι μα ότι κάνω κλικ μου ανοίγει το Windows Media Center!! Σας παρακαλώ πολύ θέλω βοήθεια γιατί με το ζόρι άνοιξα το ιντερνετ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!! Ευχαριστώ που με ακούσατε Harrys280
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αν το πρόβλημα είναι σίγουρα μόνο σε ένα τύπο (CMD) τότε ακολούθησε της οδηγίες http://www.overclock.net/faqs/115945-how-reset-folder-file-type-associations.html Αλλιώς πες μας και ποια windows έχεις.
Harrys280 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 win7 για να καταλάβεις όλα τα .exe στο C:\Windows\System32 είναι Windows Media Center
Bspus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.winhelponline.com/blog/restore-exe-file-asso-windows-7-vista-incorrectly-associated/ Κλασικο προβλημα στα vista/7. Και απαραδεκτοι που δεν εχουν by default μια επιλογη για τα file associations οπως τα XP.
Harrys280 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 δηλαδη δεν χρειαζεται format???!!
Bspus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 δηλαδη δεν χρειαζεται format???!! Φυσικα οχι!
Harrys280 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ομως είμαι 11 χρονων και δωσε οδηγιες στα ελληνικα pls!!!
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.winhelponline.com/blog/restore-exe-file-asso-windows-7-vista-incorrectly-associated/ Κλασικο προβλημα στα vista/7. Και απαραδεκτοι που δεν εχουν by default μια επιλογη για τα file associations οπως τα XP. Μια χαρά έχουν τέτοιο πράμα απλά δεν είναι για .exe http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/Change-which-programs-Windows-uses-by-default Harrys αυτό που λες κανονικά δεν γίνεται με δεξί κλικ πάνω σε .exe ή .dll ,αυτά έχει βασικά στο «C:\Windows\System32», δεν βγάζει επιλογή για άνοιγμα με. Πιθανότατα να έχεις κάποιο ιό malware,έχεις κάποιο πρόγραμμα για προστασία από ιούς;;;
Harrys280 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ναι spyware doctor αλλα γιατι να εχω ιο αφου ο μπαμπας μου εκανε το λαθος το λεω πιο πανω ανοιγμα με ενοω εκει πανω καπου που λει ανοιγμα οχι ανοιγμα με συγνωμη παιδια δικο μου λαθος οχι εκεινο με τοο δεξι κλικ το αλλο που ειναι λιγο πιο κατω απο εκει που λεει C:\Windows\System32
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Το απλό άνοιγμα απλά ανοίγει δεν αλλάζει τίποτα οπότε δεν νομίζω να έκανε κάτι ο πατέρας σου απλά τότε το παρατήρησε,αλήθεια τι δουλειά έχει σε τέτοιους φακέλους αν δεν ξέρει μάλιστα;;; Κάνε ένα σκαννάρισμα με το Malwarebytes Anti-Malware free αφού το ενημερώσεις πρώτα. Υπάρχει ιός που φέρεται ακριβώς έτσι για αυτό το λέω.
Harrys280 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 βρε αφου μπροστά ήμουν ότααν έκανε το λάθος!! :D δεν μπορώ να βγάλω και φοτο για να σου δείξω τι ενοώ αυτό το άνοιγμα που λέω δεν είναι στο ποντίκι!! Ποντίκι έξω είναι άσχετο κατάλαβες τι ενοώ???
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορώ να σε καταλάβω,μπορείς να εξηγήσεις τη κάνατε(βήμα-βήμα και με απλά λόγια );Πως το ανοίξατε το αρχείο με πνευματικές δυνάμεις;;;
Harrys280 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 λολ οχι ακου πήγαμε στο c... ξέρεις τι ενοώ και μετά ο μπαμπάς μου πάτησε εκει πάνω που λέει άνοιγμα με ένα βελάκι που δείχνει προς τα κάτω απο δίπλα και πάτησε το βελάκι και του βγήκε ένας φάκελος που έλεγε διαλέξτε πρόγραμμα.. ξέρεις για να τρέξει το πρόγραμμα ή κάτι τέτοιο και μετά πάτησε windows media center και τσουπ!!! όλα τα .εξε στο κομπιουτερ εγιναν wmc
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πουθενά στων c:\ δεν υπάρχει εικονίδιο που να λέει άνοιγμα(για να πατήσετε απλά εκεί πάνω) εκτός από δεξί κλικ,εκτός και αν τρέχετε τίποτα media center διανομή που δεν ξέρω τι γίνεται εκεί.
Bspus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 φτιαξε νεο txt αρχειο και γραψε μεσα Windows Registry Editor Version 5.00 [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\UserChoice] σωστο ως "fix.reg" στην επιφανεια εργασιας. Βαλε και τα εισαγωγικα για να μην αποφασισει το Notepad να βαλει αλλη επεκταση αρχειου Αμα το πατησεις θα πρεπει να τρεξει και να σε ρωτησει αν θες να κανεις το κανεις merge στο registry. Καντο. Θα πρεπει να σου λυσει το προβλημα. Οσο για το πως συνεβη, οντως δεν ειναι ευκολο να το παθεις με τον windows explorer. Εχω δει να το παθαινουν ομως με αλλα προγραμματα που εχουν δυνατοτητες διαχειρισης αρχειων. Συγκεκριμενα με το poweriso. Αν βρεις ενα αρχειο exe μεσα απο ενα iso που εχεις ανοιξει στο poweriso με δεξι κλικ σου δινει τη δυνατοτητα να το κανεις associate με οτι θες. Και μετα δεν μπορεις να ανοιξεις σχεδον τιποτα, συμπεριλαμβανομενων και των βασικων εφαρμογων στα windows οπως αυτο που οδηγει στα file associations. Καντο σε ενα virtual machine για πλακα αν εχεις ορεξη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.