jmallen3 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα! Ανοιξα online εναν λογαριασμο winbank direct και περασα απο την πειραιως και τον ενεργοποιησα και εκανα και μια καταθεση ενος ποσου. Απο οτι μου ειπαν στην τραπεζα ο λογαριασμος αυτος δεν εχει βιβλιαριο για αυτο και δεν μου εδωσαν,και εχω μονο μια καρτα visa που μου εδωσαν για να τη χρησιμοποιω στα atm.Θελω να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα του λογαριασμου αυτου απο εναν ταμιευτηριου που εχουν οι περισσοτεροι? εγω τον λογαριασμο τον θελω για να βαζω ποσα της ταξεως 50-100€ οταν θα μπορω και να παιρνω ποσα σε περιπτωσης αναγκης που θα τα χρειαζομαι.Μπορει καποιος που ξερει να βοηθησει? παιρνω τοκους και με τους 2? ευχαριστω
Liverpool89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε μου ο σοφος λαος λεει ’Του φρονημου τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν’.. Εσυ και σε αλλο ποστ που ειδα για το ποντικι γιατι πρωτα κανεις την ενεργεια που θες και μετα ρωτας... Δεν μππορεις να διορθωσεις κατι ετσι ..την τελευταια στιγμη...
jmallen3 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 τα παντα διορθωνονται φιλε και αν κρινω οτι θελει διορθωση κατιι θα το διορθωσω. ο καθενας κανει τις επιλογες του.θελω απλα να παρω απαντηση σε αυτο που ρωταω και εαν με ικανοποιει θα ψαξω και θα το διορθωσω,δεν ειναι κατι το τρομερο.ποιος ο λογος να μπεις στον κοπο και να γραψεις οτι εγραψες παραπανω το οποιο ειναι ασχετο με το θεμα?
Holyday Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τη τράπεζα https://www.winbankd...act-phones.aspx θα σου λύσουν όποια απορία έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.