Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Εισαγωγης Αρχειων Μκν Σε VirtualDubMoD

crazyboy493

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα προσπαθω να εισαγω στο virtualdubmod μια ταινια mkv μου βγαζει μια μπαρα πανω αριστερα οτι φωρτωνει το video μολις γεμισει η μπαρα μου βγαζει error οπως θα δειτε και στην εικονα μηπως μπορει να μου πει καποιος τη φταιει

post-213871-0-13048300-1315132005_thumb.jpg

Δημοσ.

Το virtualdub(mod) δεν έχει ιδιαίτερα καλή υποστήριξη για Mkv δοκίμασε εναλλακτικά με το avidemux

Ακόμα καλύτερα πες μας τη θες να κάνεις να σου πούμε το ποιο κατάλληλο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Αυτό που γράφει ο TheELF ισχύει. Κάποτε, η χρήση του VirtualDubMod ήταν μονόδρομος, με έναν από τους λόγους να είναι η, για τα τότε δεδομένα καλή, υποστήριξη Matroska.

Πλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις και VirtualDub + MKV input plugin αν πρόκειται για εργασίες που επιβάλλουν ανακωδικοποίηση. Αν θες μη απωλεστικό κόψιμο/ράψιμο, Avidemux ή mkvmerge GUI.

Δημοσ.

θελω να συγχρονισω την ταινια με ελληνικο ηχο οποτε το avidemux το αποκλειω γτ απο τι ξερω δεν συγχρονιζει να την κανω σε avi δεν λεει γτ θα χασει ποιοτηκα οποτε...

Δημοσ.

θελω να συγχρονισω την ταινια με ελληνικο ηχο οποτε το avidemux το αποκλειω γτ απο τι ξερω δεν συγχρονιζει να την κανω σε avi δεν λεει γτ θα χασει ποιοτηκα οποτε...

Το mkvmerge που αναφέρει ο parsifal είναι ότι πρέπει για αυτήν την δουλειά μπορείς να αφαιρέσεις και την ροή ήχου που δεν θες μπορείς να προσθέσεις και την ελληνική μπορείς να μπεις και στην καρτέλα «Format specific options» και να ορίσεις το delay όσο θες,εδώ θα σε βοηθήσει να παίξεις την ταινία με τον ελληνικό ήχο σε κάποιο player που σε αφήνει να παίξεις με το delay του ήχου για να ψάχνεσαι στα τυφλά π.χ. smplayer με το + - αλλάζεις τo delay.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...