killer76 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας θελω να πουλαω μεσω του ebay. εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον ricardo αλλα μονο για Ελλαδα. Αυτο που δεν ξερω ειναι με τι μπορω να στελνω worldwide και που να βρω τιμες αποστολης. εδω στην Ελλαδα εστελνα με Γενικη ταχυδρομικη και μου πηγαινε 13€, στο εξωτερικο ποσο θελω ; 100 €; Επισης οταν αγοραζω κατι προπληρωνω και προιον και μεταφορικα. Και τα δυο πανε στον πωλητη ή πανε τα μεταφορικα στη μεταφορικη; Υ.Γ. sorry που ανοιξα νεο thread αλλα οτι βρηκα στο search με ebay ειναι τεραστια threads.
darthinvader Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας θελω να πουλαω μεσω του ebay. εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον ricardo αλλα μονο για Ελλαδα. Αυτο που δεν ξερω ειναι με τι μπορω να στελνω worldwide και που να βρω τιμες αποστολης. εδω στην Ελλαδα εστελνα με Γενικη ταχυδρομικη και μου πηγαινε 13€, στο εξωτερικο ποσο θελω ; 100 €; Επισης οταν αγοραζω κατι προπληρωνω και προιον και μεταφορικα. Και τα δυο πανε στον πωλητη ή πανε τα μεταφορικα στη μεταφορικη; Υ.Γ. sorry που ανοιξα νεο thread αλλα οτι βρηκα στο search με ebay ειναι τεραστια threads. τα μεταφορικα να πηγαινουν σε εσενα δεν υπαρχει περιπτωση αλλιως οι μεταφορικες θα ειχαν πτωχυσει . Δεν μπορω να απαντησω τις αλλες .
PCharon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά δες τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ, υπάρχει στο site. Ακανόνιστο δέμα + συστημένο για να βεβαιώνεται η αποστολή του. Δε νομίζω πως μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός πουλώντας στο ebay από Ελλάδα, με βάση τα έξοδα αποστολής που όταν μάλιστα μετατρέπονται σε δολλάρια γίνονται ψιλοαπαγορευτικά, ειδικά σε βαριά δέματα. Εκτός αν πουλάς κάτι που δεν υπάρχει αλλού, είναι συλλεκτικό κτλ.
killer76 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 μου κανατε την καρδια περιβολι. lol. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
MitsosC Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πointless να πουλησεις απο Ελλαδα, στο εξωτερικο. Θα πρεπει αν βρεις τροπο να τα περνεις τσαμπα και να προωθεις μετα. Με τις τιμες των Κινεζων εκει μεσα, ειναι καπως δυσκολα τα πραγματα...
killer76 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 για να μην ανοιγω νεο θεμα θελω να ρωτησω τα εξης: χρησιμοποιω την εφαρμογη του ebay στο iphone και ipad. α) στο refine search τι σημαινει η επιλογη "completed listings" και "sold items only" β) ποιο προτεινεται για επιλεγμενο site; της αμερικης ή της αγγλιας γ) υπαρχει τροπος να βλεπω μονο τα αποτελεσματα που αποστελονται στη χωρα μας; δηλαδη μην βλεπω ειδη που γινονται αποστολη μονο αμερικη
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 α)"completed listings" = Δημοπρασίες που τελειώσανε,για να δεις σε τη τιμές περίπου μπορεί να «χτυπήσεις» κάποιο προϊών. "sold items only" Δεν το βλέπω πουθενά αυτό μήπως λες sale items δηλαδή προσφορές;;; β)γούστα είναι αυτά.. γ)στο Location επιλέγει το Only show items: και το Available to και επιλέγεις το greece.
killer76 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 α)"completed listings" = Δημοπρασίες που τελειώσανε,για να δεις σε τη τιμές περίπου μπορεί να «χτυπήσεις» ok thanks αρα εκανα λαθος επιλογη "sold items only" Δεν το βλέπω πουθενά αυτό μήπως λες sale items δηλαδή προσφορές;;; το τελευταιο στην εικονα λεω β)γούστα είναι αυτά.. Οκ καταλαβα. μαλλον της αμερικης θα επιλεγω γιατι ειναι νομιζω ειναι και το παγκοσμιο ε; γ)στο Location επιλέγει το Only show items: και το Available to και επιλέγεις το greece. δεν το βρισκω πουθενα αυτο
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ε,οκ αρκετά διαφορετικό το app,κάνεις το search other countries ναι για να ψάχνει παγκόσμια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.