Προς το περιεχόμενο

Παιδικές εκδόσεις Utd :)

the_valliant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με έχουν φάει τα πιτσιρίκια με διάφορους τίτλους που δεν ξέρω ΚΑΝ αν υπάρχουν για pc! Έκανα μία έρευνα και είπα να ρωτήσω κι εδώ:

α) υπάρχει κάποια έκδοση (επεισόδιο) της Ζέλντα για πισί;

β) ποιο από τα άπειρα Sims που έχουν βγει είναι πιο 'κατάλληλο' για παιδιά έως 10 ετών;

γ) υπάρχει κάποιο Sims που είναι στα ελληνικά; (έστω και με ανεπίσημο patch, από φαν της σειράς όπως στα Monkey Island π.χ. ;) )

δ) μου φάνεται ότι είχε πάρει το μάτι μου κάποια στιγμή ένα τύπου-Sims παιχνίδι που ήταν στα ελληνικά... καμμία ιδέα;;;

Ευχαριστώ παιδιά, κρέμομαι απ'τα e-χείλη σας :))

Δημοσ.

α) δυστυχώς απο οσο ξερω οχι αλλα μεσω emulator γινεται!

β) ολα τα sims ειναι κατάλληλα

γ) ποτε δεν εχει το ματι σε ελληνικο sims

δ) ^^

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους!!!

Ο μόνος emulator που έχω είναι το ΜΑΜΕ (ίσως έχω και το σπεκτρουμ κάπου... :ρ) αλλά θα κοιτάξω. Τον NES δεν ψάχνω;

Είμαι σίγουρος ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα από τα σιμς ΔΕΝ είναι για παιδιά... μου φάνηκε κάπως... Singles.

Αυτό που μου θύμιζε σιμς είχε τελείως άσχετο όνομα και φυσικά ήταν από άλλη εταιρία. Βλακωδώς δεν το σημείωσα.

Όσο για το ζέλντα, μου έδειξαν τα πιτσιρίκια σε ένα περιοδικό για πισί ένα 'επεισόδιο' της σειρά, που ήταν το πρώτο για πισί. Και πάλι ήλπιζα ότι θα το θυμόμουν αλλά... :confused:

Δημοσ.

Ναι, το singles και κάποια άλλα τέτοια sim games δεν είναι για παιδιά. η σειρά "The Sims" όμως είναι κατάλληλη και το 3 έχει βγει και στα ελληνικά.

Για Zelda βλέπεις NES (για το 1 κ το 2)-SNES (3), και αν θες το Ocarina of time τότε Ν64. Δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος να απαντήσει για emulators αλλά εγώ χρησιμοποιούσα τον VirtuaNES (για NES), ZSNES (για SNES) και project64 (για N64).

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους!!!

Ο μόνος emulator που έχω είναι το ΜΑΜΕ (ίσως έχω και το σπεκτρουμ κάπου... :ρ) αλλά θα κοιτάξω. Τον NES δεν ψάχνω;

Zelda έχουν βγει για όλες της κονσόλες της nintendo οπότε ψάχνεις και όλους τους εμμουλάτορες ,μάλιστα ο NES και SNES πλέων είναι τόσο κάκιστα στο μάτι που δύσκολα να κάτσουν τα παιδιά να παίξουν,πάνε σε αυτήν την σελίδα και μπορείς να τους κατεβάσεις όλους.Τα ίδια τα παιχνίδια με τους γνωστούς τρόπους τα κατεβάζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...