Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο ειπα δεν ειναι τιποτα δυσκολο.απο την αλλη οχι δεν δουλευει με βαση Ip αφου το πρωτο δεν ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο με το repeater οποτε ποια Ip??

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τωρα εχω προβλημα με το ps3!Δεν μου συνδεεται στο PSN...Μου λεει οτι αποσυνδεεται απο το Media center..Τι εκανα παλι κανενα πυραυλο??

Δημοσ.

Το ελυσα το θεμα με το ps3.Εκανα επαννεκινηση και στα 2(router,ps3) και εφτιαξε..Στο θεμα μας τωρα..Χθες το βραδυ παλι δεν ειχε ιντερνετ και με την 2η επανεκκινηση εστρωσε και ηταν και αρκετα γρηγορο αν κρινω απο το streaming.Επισης θελω να κλειδωσω το δικτυο μου γιατι το ειχα ανοιχτο.Τι ασφαλεια να βαλω?

Δημοσ.

για τo ps3 αυτο πηγα να σου πω και εγω .καντα ολα Reboot γιατι εφοσον εισαι με καλωδιο στο baudtec και στο baudtec δεν εχεις πειραξει κατι χλωμο να εγινε κατι αλλο απο το Repeater.κλειδωμα δοκιμασε wpa2 η wpa.

Δημοσ.

Εχω καθημερινο προβλημα αποσυνδεσεων.Δεν εβαλα ακομα ασφαλεια και καθε τοσο τραβαει και μια αποσυνδεση..Βρισκει 2 δικτυα 1 του bautec και ενα του TP-LINK.Ετσι επρεπε να ειναι η να βρισκει μονο του TP-LINK?Το bautec το ειχα γυρισει στις εργοστασιακες προχθες και μηπως θελει καποια αλλαγη..?Για το θεμα με το ps3 μονο αν το κανω restart φτιαχνει και πλεον εχει γινει σε μονιμη βαση..Και κατι αλλο ακομα,αν συνδεθει το πανω PC με το repeater με καλωδιο και του αλλαξω mode θα ειναι πιο σταθερο το δικτυο?

Δημοσ.

Εχω καθημερινο προβλημα αποσυνδεσεων.Δεν εβαλα ακομα ασφαλεια και καθε τοσο τραβαει και μια αποσυνδεση..Βρισκει 2 δικτυα 1 του bautec και ενα του TP-LINK.Ετσι επρεπε να ειναι η να βρισκει μονο του TP-LINK?Το bautec το ειχα γυρισει στις εργοστασιακες προχθες και μηπως θελει καποια αλλαγη..?Για το θεμα με το ps3 μονο αν το κανω restart φτιαχνει και πλεον εχει γινει σε μονιμη βαση..Και κατι αλλο ακομα,αν συνδεθει το πανω PC με το repeater με καλωδιο και του αλλαξω mode θα ειναι πιο σταθερο το δικτυο?

αν και μαλλον ειναι λιγο αργα σιγουρα το εβαλες universal repeater.κανονικα θα πρεπε να βλεπεις 2 δικτυα μονο με το inssider.με το laptopθα πρεπε να βλεπεις ενα δικτυο μονο εκτος αν εχεις βαλει το tp link να εχε αλλο ssid.μηπως επισης εχεις μακρια το ενα απο το αλλο και το σημα ειναι οριακο απο το ενα ρουτερ στο αλλο.δοκιμασες να τα φερεις πιο κοντα οπως και να αλλαξεις καναλι στο baudtec.ναι μπορεις να κανεις και δοκιμη να παιζει repeater και να δινει με καλωδιο οπως μπορεις να κανεις και το αναποδο

να ενωσεις το baudtec με το tp link με καλωδιο και να κανεις το Tp link access point ωστε να παιζει wireless to ps3 και το pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...