poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 στο ειπα δεν ειναι τιποτα δυσκολο.απο την αλλη οχι δεν δουλευει με βαση Ip αφου το πρωτο δεν ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο με το repeater οποτε ποια Ip??
katsouras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Οκ ειχα ενα προβλημα μετα αλλα το ελυσα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2011 από katsouras
katsouras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Τωρα εχω προβλημα με το ps3!Δεν μου συνδεεται στο PSN...Μου λεει οτι αποσυνδεεται απο το Media center..Τι εκανα παλι κανενα πυραυλο??
katsouras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Με καλωδιο με το bautec απροβλιματιστα τοσο καιρο..Τωρα τι εγινε δεν ξερω..error 80710092 ειναι το μηνυμα..
katsouras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Το ελυσα το θεμα με το ps3.Εκανα επαννεκινηση και στα 2(router,ps3) και εφτιαξε..Στο θεμα μας τωρα..Χθες το βραδυ παλι δεν ειχε ιντερνετ και με την 2η επανεκκινηση εστρωσε και ηταν και αρκετα γρηγορο αν κρινω απο το streaming.Επισης θελω να κλειδωσω το δικτυο μου γιατι το ειχα ανοιχτο.Τι ασφαλεια να βαλω?
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 για τo ps3 αυτο πηγα να σου πω και εγω .καντα ολα Reboot γιατι εφοσον εισαι με καλωδιο στο baudtec και στο baudtec δεν εχεις πειραξει κατι χλωμο να εγινε κατι αλλο απο το Repeater.κλειδωμα δοκιμασε wpa2 η wpa.
katsouras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Εχω καθημερινο προβλημα αποσυνδεσεων.Δεν εβαλα ακομα ασφαλεια και καθε τοσο τραβαει και μια αποσυνδεση..Βρισκει 2 δικτυα 1 του bautec και ενα του TP-LINK.Ετσι επρεπε να ειναι η να βρισκει μονο του TP-LINK?Το bautec το ειχα γυρισει στις εργοστασιακες προχθες και μηπως θελει καποια αλλαγη..?Για το θεμα με το ps3 μονο αν το κανω restart φτιαχνει και πλεον εχει γινει σε μονιμη βαση..Και κατι αλλο ακομα,αν συνδεθει το πανω PC με το repeater με καλωδιο και του αλλαξω mode θα ειναι πιο σταθερο το δικτυο?
katsouras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Επειδη θα κανω απευθειας συνδεση με καλωδιο τελικα το εβαλα αγγελια σε πολυ καλη τιμη. Link
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Εχω καθημερινο προβλημα αποσυνδεσεων.Δεν εβαλα ακομα ασφαλεια και καθε τοσο τραβαει και μια αποσυνδεση..Βρισκει 2 δικτυα 1 του bautec και ενα του TP-LINK.Ετσι επρεπε να ειναι η να βρισκει μονο του TP-LINK?Το bautec το ειχα γυρισει στις εργοστασιακες προχθες και μηπως θελει καποια αλλαγη..?Για το θεμα με το ps3 μονο αν το κανω restart φτιαχνει και πλεον εχει γινει σε μονιμη βαση..Και κατι αλλο ακομα,αν συνδεθει το πανω PC με το repeater με καλωδιο και του αλλαξω mode θα ειναι πιο σταθερο το δικτυο? αν και μαλλον ειναι λιγο αργα σιγουρα το εβαλες universal repeater.κανονικα θα πρεπε να βλεπεις 2 δικτυα μονο με το inssider.με το laptopθα πρεπε να βλεπεις ενα δικτυο μονο εκτος αν εχεις βαλει το tp link να εχε αλλο ssid.μηπως επισης εχεις μακρια το ενα απο το αλλο και το σημα ειναι οριακο απο το ενα ρουτερ στο αλλο.δοκιμασες να τα φερεις πιο κοντα οπως και να αλλαξεις καναλι στο baudtec.ναι μπορεις να κανεις και δοκιμη να παιζει repeater και να δινει με καλωδιο οπως μπορεις να κανεις και το αναποδο να ενωσεις το baudtec με το tp link με καλωδιο και να κανεις το Tp link access point ωστε να παιζει wireless to ps3 και το pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα