rfc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο δε μπορει να παιζει μονο αν εχει βλαβη ή ναχεις κλεισει κανενα id απο το linksys και να μη κανει broadcast το ονομα του. Για δες το Αν το βαλεις σε αλλο mode και οχι repeater, το βλεπει?
PETERANOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Σε κανένα Mode δεν το βλέπει, τα δοκίμασα όλα. Βλάβη δεν μπορεί να έχει γιατί βλέπει όλα τα άλλα δίκτυα. από που μπορώ να τσεκάρω το ip του linksys?
rfc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 το Wireless SSID Broadcast του linksys? το ειδες αν ειναι τσεκαρισμενο? Στο tab Wireless κατω κατω πρεπει ναναι απο οσο θυμαμαι (enable - disable) παω νανι τωρα
PETERANOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 το Wireless SSID Broadcast του linksys? το ειδες αν ειναι τσεκαρισμενο? Στο tab Wireless κατω κατω πρεπει ναναι απο οσο θυμαμαι (enable - disable) παω νανι τωρα Enable είναι. Εάν χτυπήσω ipconfig στόν σταθερό που έχω συνδεδεμένο το linksys θα μου δείξει το ip του?
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη εχω χασει ολο το θεμα με τοσες σελιδες.αν δεν βρισκει το Linksys ας δοκιμασει να αλλαξει καναλι στο Linksys.μην το βαλει 12 η 13 .απο 11 και κατω.
PETERANOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη εχω χασει ολο το θεμα με τοσες σελιδες.αν δεν βρισκει το Linksys ας δοκιμασει να αλλαξει καναλι στο Linksys.μην το βαλει 12 η 13 .απο 11 και κατω. Πώς αλλάζω το κανάλι? οκ, Το βρήκα!
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 μεσα στο Linksys στο wireless γραφει καναλια.δοκιμασε αλλο μηπως κατι σκαλωμα με αυτο και δεν μπορει να το βρει το repeater.
PETERANOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη εχω χασει ολο το θεμα με τοσες σελιδες.αν δεν βρισκει το Linksys ας δοκιμασει να αλλαξει καναλι στο Linksys.μην το βαλει 12 η 13 .απο 11 και κατω. Είσαι θεός, τώρα το βλέπει!!!!!!
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 αντε να παιξει επιτελους.σορρυ που δεν απαντησα πιο πριν απλα ειχα λιγο αποχη απο το ινσομνια λογω τρεξιματων.
PETERANOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Να είσαι καλά ρε poulinos. Λιπών το σύνδεσα στο Linksys ως repeater αλλά τώρα δεν το βλέπω στο laptop, γιατί?
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 το laptop θα βλεπει ενα δικτυο πλεον που θα λεγεται Linksys.
PETERANOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Α οκ, άρα να το πάω στον επάνω όροφο να δω τι ψαριά πιάσαμε…
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 yes.μονο με το Inssider θα βλεπεις και τα 2 δικτυα αντε πες μας μας κρατας σε αγωνια.
PETERANOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Λυπών φαίνετε ότι κάναμε δουλειά, από το λαπτοπ σερφάρω απροβλημάτιστα ακόμα και στο μπαλκόνι (χωρίς φουλ σιμά ώμος), το κινητό μόνο μου κάνει νερά. Πάντως φαίνονται και τα δυο δίκτυα , δεν θα έπρεπε? Το Linksys το κλείδωσα, πρέπει να κλειδώσω και το tp-link?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα