Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα το Link ειναι σε ebay και ειναι ενδεικτικο.αν την αγορασεις απο ebay μην παρεις απο honk kong china και τετοια.βρες την ειτε με Omni ειτε με ενα μικρο panel 7 db απο καναν καλοπωλητη γιατι νομιζω υπαρχουν και κατι Fake made in china οπως υπαρχουν και αλλες καρτες 1000 mw Που δεν ειναι alfa και κανουν 10 ευρω.ΜΑΚΡΙΑ

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γιατι αυτη η φατσα?

χαχααχα :P

ψιλομπερδευτηκα με ολες τις ορολογιες διοτι οσο αναφορα συνδεσεις ρουτερ και τα λοιπα ειμαι σκραπα... :-(

Δημοσ.

απλα το Link ειναι σε ebay και ειναι ενδεικτικο.αν την αγορασεις απο ebay μην παρεις απο honk kong china και τετοια.βρες την ειτε με Omni ειτε με ενα μικρο panel 7 db απο καναν καλοπωλητη γιατι νομιζω υπαρχουν και κατι Fake made in china οπως υπαρχουν και αλλες καρτες 1000 mw Που δεν ειναι alfa και κανουν 10 ευρω.ΜΑΚΡΙΑ

καλυτερα απο ebay γιατι εχει καλυτερες τιμες αλλα σκεφτουμον τιποτα σε 12 και λιγο πιο κατω db μηπως και κατεβει λιγο η τιμη...

α δεν το ηξερα και τα ειπαλιγο επιγραμματικα.

και μονο που απαντησες και δεν με αγνοησες εμενα με φτανει...

Δημοσ.

καλυτερα απο ebay γιατι εχει καλυτερες τιμες αλλα σκεφτουμον τιποτα σε 12 και λιγο πιο κατω db μηπως και κατεβει λιγο η τιμη...

και μονο που απαντησες και δεν με αγνοησες εμενα με φτανει...

τι εννοεις σε 12 db/?η καρτα αυτη ειναι λιγο πιο ακριβη οχι λογω οτι εχει πχ panel η κατι αλλο αλλα επειδη ειναι 500mw.

θα την βρεις και σε εκδοση με omni κεραια 7 db οπως και σε εκδοση με Panel 7 db.κυκλοφορει σε πολλες εκδοσεις αναλογα με την κεραια και σε πολλα μοντελα αναλογα με τα Mw.500 Mw 1000 mw 2000mw.

εδω σε εκδοση με Omni και αποκατω σε εκδοση με panel

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=alfa+awus036h

Δημοσ.

Δηλαδη κατι τετοιο

http://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-AWUS036H-USB-Wireless-G-WiFi-Adapter-5dBi-Antenna-/290605379083?pt=UK_Computing_Networking_SM&hash=item43a96e2e0b

θα κανει την δουλεια του..??? θα πιανω καλο σημα..??

η αυτο

http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-1W-AWUS036H-Wireless-G-USB-Adapter-9dbi-Antenna-/290605532187?pt=UK_Computing_Networking_SM&hash=item43a970841b

ποιο απο τα δυο να προτιμησω

Δημοσ.

Δηλαδη κατι τετοιο

http://www.ebay.co.u...=item43a96e2e0b

θα κανει την δουλεια του..??? θα πιανω καλο σημα..??

η αυτο

http://www.ebay.co.u...=item43a970841b

ποιο απο τα δυο να προτιμησω

για μενα παρε το πρωτο΄το δευτερο ειναι πιο δυνατο αλλα ειναι too much ενα watt μεσα στο σπιτι.αλλα οσο θυμαμαι το καλο ειναι οτι μπορεις να μειωσεις τα mw που βγαζει οποτεκαι το δευτερο να παρεις παλι θα μπορεις να το κανεις να δουλεψει στα ιδια η και σε λιγοτερο απο το πρωτο.οποτε οποιο θες.αλλα και το πρωτο ειναι πολυ καλυτερο απο ενα απλο wi fi.μπορεις να παρεις και αυτο με το Panel που ειναι πιο κατευθυντικο για να εχεις καλυτερο αποτελεσμα.και ναι να προτιμησεις χρηστες uk και ετσι.μια απλη wifi φαντασου οτι ειναι 100Mw μολις.στο ρουτερ δεν μπορεις να κανεις και πολλα γιατι θες νεο ρουτερ οποτε αυτο ειναι μια καλη λυση.αν πιανεις εστω και λιγο σημα με απλη καρτα με αυτην θα πιανεις καλυτερα.

Δημοσ.

Και τα 2 που δειχνει 1W ειναι, το δευτερο ειναι σαφως καλυτερο μιας και εχει 9DB κεραια. Εγω που εχω 9DB κεραια αναμεσα απο 3 δωματια, αν δεν εχω σημα excellent, εχω very good, αλλα εχω βαλει και καλωδιο στη κεραια και την εχω ψηλα στο ταβανι, πραγμα που το θεωρω απαραιτητο αν εχεις εμποδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μπω και εγώ στην κουβέντα γιατί έχω ακριβώς το ίδιο θέμα, είμαι σε μεζονέτα με το modem (LinkSys wag200g) στον κάτω όροφο , επάνω πιάνει μόνο κοντά στην σκάλα (στο μπαλκόνι δεν πιάνει καθόλου), καλώδιο δεν μπορώ να τραβήξω για αισθητικούς λογούς.

1. Οπότε από ότι διάβασα έως τώρα πάω για repeater σωστά?

2. Το repeater φαντάζομαι χρειάζεται μόνο ρεύμα (?)

3.Θα συνδέσω το laptop στο repeater και από εκεί θα βρω το LinkSys?

4. Πιο repeater προτείνετε?

Ευχαριστώ.

Αυτό τη λέει?

Επεξ/σία από PETERANOS
Δημοσ.

Το repeater θα σου κοψει τη ταχυτητα στη μεση ομως. Καλυτερα να πειραματιστεις με αυτα που γραψαμε παραπανω με κεραια εως 25DBi, ή να καρφωσεις (για τον πανω οροφο μιλαμε παντα) ενα ΑΡ με δυνατη κεραια , για να εχεις την ευχερεια να μοιραζεις το σημα, αν θελησεις να εχεις πανω και 2ρο, 3το pc.

Μακρυ καλωδιο για να επεκτεινεις την κεραια οπου βολευει το θεωρω απαραιτητο σε τετοιες εγκαταστασεις.

Δημοσ.

Το repeater θα σου κοψει τη ταχυτητα στη μεση ομως. Καλυτερα να πειραματιστεις με αυτα που γραψαμε παραπανω με κεραια εως 25DBi, ή να καρφωσεις (για τον πανω οροφο μιλαμε παντα) ενα ΑΡ με δυνατη κεραια , για να εχεις την ευχερεια να μοιραζεις το σημα, αν θελησεις να εχεις πανω και 2ρο, 3το pc.

Μακρυ καλωδιο για να επεκτεινεις την κεραια οπου βολευει το θεωρω απαραιτητο σε τετοιες εγκαταστασεις.

Θα πέσει η ταχύτητα στον κάτω όροφο ή επάνω θα έχω την μισή ταχύτητα?

Δημοσ.

Εκει που θα εχεις ασυρματη ζευξη. Μαλλον πανω απο οσο εχω καταλαβει. Το wag που εχεις παιζει στα 54mbit ασυρματα. Το repeater θα χρησιμοποιει το μισο περιπου για Tx και το αλλο για Rx. δλδ στο πανω pc, θα εχεις ασυρματο κατω απο 22mbit. Θα εχεις αργες μεταφορες δεδομενων κ.λ.π.

Αν ομως το repeater το συνδεσεις με καλωδιο utp στο πανω pc, το κανεις ΑΡ και εκμεταλευεσε ολο το ασυρματο για την ζευξη. Κατι αναλογο με το αλλο το παιδι πιο πανω.

Το ΑΡ ειναι πιο ακριβο και δε συμφερει.

Δημοσ.

modem κάτω repeater επάνω κοντά στη σκάλα.

επάνω θέλω μόνο για σερφαρισμα δεν θα γίνει η δουλειά μου λες?

μπορώ να έχω κλιστώ το repeater και να το ανοίγω όταν χρειάζομαι επάνω σύνδεση?

Όλη η ιστορία γίνετε για να καταλάβεις για να έχω πρόσβαση στο internet από 2 φορητές συσκευές laptop και κινητή τηλέφωνο, οπότε δεν τίθεται θέμα καλωδίου.

Δημοσ.

Τοτε θα ελεγα, αυτο που ειπα για το αλλο παιδι, αλλα χ2. Το ιδιο πανω κατω θα σου στοιχισει μιας και τα repeaters ψιλοτσιμπανε λιγο στις τιμες. Βαλε usb ανταπτορες (ενα στο καθενα) με δυνατη κεραια με προεκταση καλωδιου και θα κανεις πολυ αξιοπρεπως τη δουλεια σου. Και με το repeater θα την κανεις ομως, ισως οχι τοσο αξιοπρεπως.

Δημοσ.

1. Οπότε από ότι διάβασα έως τώρα πάω για repeater σωστά?

2. Το repeater φαντάζομαι χρειάζεται μόνο ρεύμα (?)

3. Θα συνδέσω το laptop στο repeater και από εκεί θα βρω το LinkSys?

4. Πιο repeater προτείνετε? Αυτό τη λέει?

Από ότι φαίνετε πάω για repeater, μπορεί κάποιος να απαντήσει της παραπάνω ερώτησης .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...