mmpampiss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα! Παω να ανοιξω σημερα τον υπολογιστη και η αναλυση ειχε πεσει στα 640x480 και η εικονα ειχε χιονια σε σημειο να μη βλεπεις τιποτα. Τον δοκιμαζω σε αλλη οθονη τα ιδια. Η καρτα που εχω ειναι η nvidia 9800gtx. Εχετε ακουσει κατι παρομοιο και αν εχει κατι παει για πεταμα δεν υπαρχει περιπτωση να φτιαξει;
Sarandis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 καθαρισμα για αρχη, αλλαγη παστας αλλιως φουρνος αν δε βαριεσαι! edit:Link
panos_vas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Απο ότι φαίνεται η καρτουλα θα αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο......παραδίδει πνεύμα!!!!!!
mmpampiss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Λυθηκε ως δια μαγειας το προβλημα παιδες. Περασα καινουριους drivers και ολα κομπλε. Εντυπωση μου κανει παντως πως και πριν φορτωσει τα windows στην οθονη που λεει asus striker extreme κτλ. ειχε προβλημα.
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Λυθηκε ως δια μαγειας το προβλημα παιδες. Περασα καινουριους drivers και ολα κομπλε. Εντυπωση μου κανει παντως πως και πριν φορτωσει τα windows στην οθονη που λεει asus striker extreme κτλ. ειχε προβλημα. Τρέξε το furmark για μερικά λεπτά για να σιγουρευτείς, «ζορίζει» την κάρτα σου στο μάξιμουμ για να φανούν τυχόν προβλήματα οπότε υπό δικιά σου ευθύνη.
mmpampiss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Το εβαλα το furmark. Πηγαινε μεχρι 85 βαθμους στο 100% load και εβγαζε περιπου 12 fps σε 1680x1080. Idle εχει 60-65 βαθμους. Ποια ειναι η γνωμη σας;
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Το εβαλα το furmark. Πηγαινε μεχρι 85 βαθμους στο 100% load και εβγαζε περιπου 12 fps σε 1680x1080. Idle εχει 60-65 βαθμους. Ποια ειναι η γνωμη σας; Μια χαρά αν δεν σου βγάζει και τίποτα περίεργα(χιόνια γραμμές... ) μετά από μερικά λεπτά είσαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.