Προς το περιεχόμενο

Οδός Μαλχόλαντ

JohnSuperb200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ,οτι ο πονος και η εκδικηση μπορει να οδηγησουν σε απερισκεπτες ενεργειες που θα μετανιωσουμε συντομα .Και δεν ειχαμε σκοπο να κανουμε .Την αγαπουσε ,παρολ΄' αυτα λογω ζηλειας και για τον αντιζηλο της και γενικα επειδη ηταν πιο ταλαντουχα απο αυτην ,την σκοτωσε .Και μετα δεν μπορεσε να το αντεξει .Δεν νομιζω οτι ηθελε να το κανει στην πραγματικοτητα..λειτουργησε μαλλον βεβιασμενα και κυριευμενη απο την ζηλια της και μετα ομως ειχε συμβει κατι που δεν διορθωνοταν.

Πέρα απο το βασικό μοτιβο της ταινία, την ζηλεια της betty και τα αποτελεσματα της, μου αρέσει που ο lynch στις ταινίες του βάζει πολλές μεταφορές που πολλές φορές δεν τις πιάνεις με την πρώτη προβολή. Για παραδειγμα σε καποια φάση ο joe (απο το lost) πηγε να σκοτώσει καποιον και σκοτωσε και τους μάρτυρες που δεν είχε προσέξει (ηλίθιος με οπλο). Εχει και αλλα πολλά τετοια που συνήθως τα προσέχεις με την δευτερη προβολή.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου χάρισε μια απ' τις συνταρακτικότερες κινηματογραφικές στιγμές της ζωής μου...

Λεσβιακό με Naomi Watts (αχ) και Laura Elena Haring (βαχ)...

Και να με βάζανε μπροστά στο Θεό να ζητήσω χάρη, δεν θα σκεφτόμουν να το ζητήσω... είναι από αυτές τις στιγμές που το σύμπαν έχει συνωμοτήσει ήδη πριν το ζητήσεις και στο φέρνει πακέτο με κορδελίτσα για τα γενέθλιά σου...

Δεν περιγράφω άλλο...

Να συμφωνήσω; Θα συμφωνήσω!!! :mrgreen:

Δεν καταλαβα ποτε γιατι λενε αυτην την ταινια μπερδεμενη .Δεν νομιζω οτι ειναι ,μετα το τελος λυνονται ολα .Δεν σε αφηνει να εννοησεις τιποτα ,απλα να τα βαλεις στην σωστη σειρα .Ωραια ταινιουλα ειναι ..

Saya

Έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτε εμένα μου φάνηκε τόσο μπερδεμένη. Παρόλα αυτά κάπου το χάνεις αλλά στο τέλος ξεκαθαρίζουν τα περισσότερα.

Μην σου πω ότι η μεγαλύτερη φρίκη/τρόμος στην ταινία ήταν εκείνος ο γερο-καουμπόης.

[btw, good to see another Tool-fan ;) ]

Η μεγαλύτερη φρίκη για μένα ήταν η κοπέλα στο δωμάτιο 17!!! :eek:

Δημοσ.

Υπαρχει παλαιοτερο θεμα παντως για την ταινια (κατά τη γνώμη μου μια κριτική του Λιντς σε ολη τη βιομηχανια του Χολιγουντ και πως αυτη λειτουργει)

Με εχει στοιχειωσει η σκηνη στο diner με τον ανθρωπο απο πισω (ολος ο διαλογος). Τοσο ηρεμη σκηνη με τοσο ενταση δεν υπαρχει

Κυριολεκτικα, οταν βρεθηκα σε ενα τετοιο diner και επρεπε να παω απο πισω να παρω το αμαξι μου ερχοταν στο μυαλο συνεχεια

Δημοσ.

Με εχει στοιχειωσει η σκηνη στο diner με τον ανθρωπο απο πισω (ολος ο διαλογος). Τοσο ηρεμη σκηνη με τοσο ενταση δεν υπαρχει

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Δε το έχω ξαναδέι αλλού αυτό να γίνεται...εννοώ μέρα μεσημέρι, σε ένα diner με κόσμο, και μια απλή συζήτηση που σε φέρνει σταδιακά στη τσίτα. Και μετά που βγαίνει έξω φορτώνει ακόμα περισσότερο.

Γενικώς η ταινία με είχε τρελάνει, μπαίνει άνετα στο τοπ 5 μου και είναι η μία από τις τρεις ταινίες που έχω δει 2 φορές στο σινεμά μέσα σε μια εβδομάδα. Σκηνές όπως αυτη στο club silencio ή μορφές όπως ο cowboy με κάνουν να λατρεύω αυτό τον δημιουργό.

Φοβερό επίσης και το soundtrack του Badalamenti, έδενε συγκινητικά καλά με το ύφος της ταινίας.

Δημοσ.

Λεσβιακό με Naomi Watts (αχ) και Laura Elena Haring (βαχ)...

[Κακία ον]

Πρέπει να είναι ο μόνος λόγος να δεις την ταινία :devil: :devil:

[/Κακία οφ]

Μου τη δίνει ο Λιντς, πειράζει;

Δημοσ.

Οχι, χρειαζεστε και εσεις οι αγουστοι για να νιωθουμε καλυτερα εμεις που εκτιμουμε τον σπουδαιοτερο εν ζωη σκηνοθετη :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

Οχι, χρειαζεστε και εσεις οι αγουστοι για να νιωθουμε καλυτερα εμεις που εκτιμουμε τον σπουδαιοτερο εν ζωη σκηνοθετη :mrgreen:

QFT!

Δημοσ.

Δεν καταλαβα ποτε γιατι λενε αυτην την ταινια μπερδεμενη...

...απλα να τα βαλεις στην σωστη σειρα.

Νομίζω ότι αυτός είναι ο ακριβής ορισμός του ''μπερδεμένου''.

Ζει κι ο Λάνθιμος.

Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτός είναι ο ακριβής ορισμός του ''μπερδεμένου''.

Ζει κι ο Λάνθιμος.

Ετσι οπως εσβησες τα μισα απο οσα εγραψα ,ναι .Μπερδεμενο εννοουσα ,οτι δεν αφηνε τιποτα αλυτο .Οι απαντησεις υπηρχαν μεσα στην ταινια και μπροστα στα ματια σου αρκει να τις εβαζες σωστα .

Δημοσ.

Οχι, χρειαζεστε και εσεις οι αγουστοι για να νιωθουμε καλυτερα εμεις που εκτιμουμε τον σπουδαιοτερο εν ζωη ΠΑΠΑΡΑ :mrgreen:

fixed

ε

Δημοσ.

[Κακία ον]

Πρέπει να είναι ο μόνος λόγος να δεις την ταινία :devil: :devil:

[/Κακία οφ]

Όχι ρε συ, δεν πειράζει καθόλου. Και μένα μου τη δίνει λίγο. Το κακό θα ήταν να άρεσε σε όλους.!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...