filip123go Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα στους insomniacs..! έχω το Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro και δεν του έχω περάσει custom rom ακόμα...! Τι λέτε, να το κάνω..? Αξίζει..? Και αν ναι, ποια μου προτείνετε...? Ευχαριστώ πάρα πολύ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghahowa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 το επαναφέρω γιατί το σκέφτομαι και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Εγώ δεν το έβαλα ακόμα ... Απ ότι έχω διαβάσει όμως γίνεται πολύ πιο γρήγορο το κινητό και αξίζει..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghahowa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 εγω το έκανα σχετικά εύκολα... δεν εχω κάποιο πρόβλημα μεχρι στιγμής και το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό. αξίζει σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AionMuster1988 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Εκανα update σε 2.2 το κινητο μου(sony ericsson xperia x10 mini) πως γινετε να το κανω παλι σε 2.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα