Milka Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας!! Εχω ενα notebook της acer aspire one και windows xp και οταν παταω στην καμερα μου λεει οτι δεν βρεθηκε συσκευη στο συστημα.. Για την ακριβεια λεει "No Acer video capture device was detected on your system". Μπορει να με βοηθησει καποιος? Τι να κανω?
peter_pan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκιμασε αυτο. Διαλεξε το μοντελο του netbook σου εδω και εκει που λεει Operating System βαλε xp. Βρες τους drivers της καμερας στην λιστα, κατεβασε τους και ξανα περασε τους.
peter_pan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω το Acer aspire one ZG8 Acer aspire one ZG8... και κατι ακομα που εχεις ξεχασει. π.χ (N270,AOD250,AO530 η κατι τετοιο θα λεει καπου) Για βρες το και πες μας.
Milka Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Acer Aspire One AO531 ! Παρεπιπτωντως, πηγα να σκοτωσω το ζουζουνι στην ο8ονη μου, αλλα μτα καταλαβα πως ηταν το αβαταρ σου!! :-D :-D
ss13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Acer Aspire One AO531 ! Παρεπιπτωντως, πηγα να σκοτωσω το ζουζουνι στην ο8ονη μου, αλλα μτα καταλαβα πως ηταν το αβαταρ σου!! :-D :-D Πας εδώ http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=1110 εκεί που λέει operating system διαλέγεις win xp pro 32 bit και θα βρεις τους οδηγούς που χρειάζεσαι , κατέβασε τους οδηγούς με internet explorer καλύτερα !!
Milka Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 m διαλέγεις win xp pro 32 bit Γιατι Pro? αφου home edition εχω.. Την εκανα!!!!! Γιουπιιιι!!!!! Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!!!!!!! :-D
peter_pan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Acer Aspire One AO531 ! Παρεπιπτωντως, πηγα να σκοτωσω το ζουζουνι στην ο8ονη μου, αλλα μτα καταλαβα πως ηταν το αβαταρ σου!! :-D :-D "πηγα να χαιδεψω" θες να πεις.... ενα ζουζουνι που ηρθε να βοηθησει δε το σκοτωνουμε!το αγαπαμε! Αφου εφτιαξε με τους drivers ολα καλα λοιπον.
Milka Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχαχαχαχα οκ! Πηγα να το χαιδεψω αλλα μετα καταλαβα πως ηταν το αβαταρ σου!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.