positivecreep21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω ενα αποθηκακι στην ταρατσα του σπιτιου μου και θελω να την μετατρεψω σε δωματιακι,αλλα το καλοκαιρι βραζει και τον χειμωνα εχει πολυ κρυο.Πως μπορω να την μονωσω και ποσο θα κοστισει? Εχω βρει ενα μονωτικο που το απλωνεις σαν μπογια(proof),θα κανει δουλεια? Μονωση θελει μονο το ταβανι ή και οι τοιχοι?
pournaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Τι εχει για σκεπη το δωματιακι; Η μπογια αυτη δεν ειναι για τετοια μονωση που θες, ειναι για υγρασια κλπ, στεγανοποιηση δηλαδη. Εσυ θες κανονικη μονωση με υλικα που να κρατουν εξω τις διαφορετικες θερμοκρασιες.
positivecreep21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Τι εχει για σκεπη το δωματιακι; Η μπογια αυτη δεν ειναι για τετοια μονωση που θες, ειναι για υγρασια κλπ, στεγανοποιηση δηλαδη. Εσυ θες κανονικη μονωση με υλικα που να κρατουν εξω τις διαφορετικες θερμοκρασιες. νομιζω οτι ειναι ελενιτ αλλα δεν ειμαι σιγουρος,ολη η αποθηκη παντως τσιμεντενια μου μοιαζει
pournaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Για διαβασε λιγο αυτο... http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?98530-%CC%EF%ED%F9%F3%E7-%E1%F0%EF%E8%E7%EA%E7%F2.
DrLo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 νομιζω οτι ειναι ελενιτ αλλα δεν ειμαι σιγουρος,ολη η αποθηκη παντως τσιμεντενια μου μοιαζει Σήμερα ανέβηκα στο "πλησταριό" στη ταράτσα που φιλοξενεί τον καυστήρα/πλυντήριο κλπ για να κάνω μια δουλειά και άντεξα 3-4 λεπτά. Λογικά θα χρειαστέι να κάνεις "χοντρη δουλειά" ίσως να περάσεις μόνωση σε όλο την εσωτρική επιφάνεια και νέο τοίχο από μέσα (γυψοσανίδα είναι μια λύση). εννοείται ότι πρέπει να φύγει το ελενίτ και να μπει κανονική στέγη (δε ξέρω αν θα μπορούσες να βάλεις πχ κεραμίδια με κάποιου είδους εσωτερική μόνωση καθώς φαντάζομαι το ελενίτ ήδη "μημείτε κεραμίδια". Υποθέτω πως σε κάθε πρίπτωση ότι κάνεις θα είναι παράνομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.